۱۵۵۴۳۰۱
۴۸۸
۴۸۸
پ

پرسپولیس برای نیم‌فصل دست به کار شد

پرسپولیس نیم‌فصل را با برنامه ویژه برای جذب بازیکن آغاز کرد؛ هاشمیان و انصاری دو بازیکن خارجی را برای تأیید و جذب معرفی کردند.

خبرورزشی: باشگاه پرسپولیس برای نیم‌فصل برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای جذب بازیکن دارد و نمی‌خواهد همه چیز را به فصل زمستان موکول کند. در همین راستا، وحید هاشمیان، سرمربی تیم، هفته گذشته پنج بازیکن را به رضا درویش و محمد انصاری معرفی کرد تا در صورت تأیید، مذاکرات با باشگاه‌های آنها آغاز شود.

0

همزمان، محمد انصاری نیز فعالیت خود را برای یافتن گزینه‌های مناسب آغاز کرده و با کمک مشاورانش دو بازیکن خارجی شناسایی و به هاشمیان معرفی کرده است. برنامه این است که سرمربی ابتدا این نفرات را تأیید کند و سپس باشگاه برای جذب آن‌ها اقدام کند.

به نظر می‌رسد انصاری با مأموریتی که از سوی بانک شهر دریافت کرده، کنترل دقیق‌تری بر نقل و انتقالات پرسپولیس اعمال می‌کند تا از تکرار مشکلات و ناهماهنگی‌های گذشته جلوگیری شود. این حرکت نشان می‌دهد که باشگاه می‌خواهد نیم‌فصل با جذب بازیکنان مناسب، ترکیب تیم را تقویت و برای ادامه فصل آماده شود.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج