۱۵۵۶۷۲۱
۵ نظر
۴۸۱۹
۵ نظر
۴۸۱۹
پ

بیش از ۲ هزار کامنت برای المیرا شریفی و همسرش

حاشیه‌های یک اظهار نظر در برنامه تلویزیونی هنوز هم ادامه دارد.

خبرآنلاین: اظهار نظر المیرا شریفی؛ مجری صدا و سیما درباره وحید هاشمیان واکنش های زیادی را به همراه داشت. پس از این اظهار نظر خود وحید مقابل اتفاقی که رقم خورد موضع گرفت و سپس فیروز کریمی که اصلا ارتباطی به او نداشت وارد گود شد و با بیان اینکه "جای زن در آشپزخانه است" فضا را به سمت و سوی دیگری برد.

6312695

پس از اظهار نظر جنجالی فیروز کریمی، داوود عابدی، همسر المیرا شریفی که خودش از مجریان و گزارشگران صدا و سیما بود در پیامی ویدئویی جواب فیروز کریمی را داد. حالا بیش از ۲ هزار کامنت در صفحه اینستاگرام داوود عابدی ثبت شده که مضمون بیشتر آنها این است:«آفرین که از همسرت حمایت کردی.»

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    افرین داوود جون

  • ناشناس

    جای آدم فضول کجاست.

  • ناشناس

    صفحات یگر که مثل شما یه طرفه نیستن.بالای صرهزار کامنت در حمایت از فیروز کریمی فرستادن

  • صادقی

    سلام وارادت خدمت خانم شریفی عزیز من خودم خانوم هستم امابه کسی حق نمیدم به خانم شریفی بگه بالای چشت ابروست خانم شریفی بهترینه ومرحبا به همسرشان که به دفاع ازهمسر عزیزش وایستاد.خیلی دلم میخواد ترتیبی داده بشه فقط یکبار با خانم شریفی صحبت کنم آیا امکانش هست

  • ف

    حمایت همسرازهمسردرسته،به خصوص شوهرازخانم، امادرمسیرعدالت و حق

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج