۱۵۶۱۸۲۶
۲۹۵
۲۹۵
پ

خطر ماشاریپوف بیخ گوش ۲ بازیکن خارجی استقلال!

طبق قرارداد رسمی، جلال‌الدین ماشاریپوف می‌تواند در نیم‌فصل دوم به استقلال اضافه شود، اما این امر مستلزم خروج یکی از خارجی‌های فعلی نازون یا جنپو از لیست است.

خبرورزشی: در شرایطی که باشگاه استقلال همچنان با چالش بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی فیفا دست و پنجه نرم می‌کند، نام جلال‌الدین ماشاریپوف، ستاره ازبکستانی سابق این تیم، به‌عنوان یک گزینه جدی برای نیم‌فصل دوم لیگ برتر مطرح شده است.

ماشاریپوف با وجود اینکه در لیست آبی‌پوشان برای نیم‌فصل اول قرار ندارد، طبق قرارداد رسمی‌ای که با استقلال دارد، می‌تواند در نیم‌فصل دوم دوباره به ترکیب اضافه شود. دلیل عدم حضور او در ابتدای فصل، مصدومیت و محدودیت سهمیه بازیکنان خارجی تیم بود.

0

اما اکنون، عملکرد ضعیف و نه‌چندان رضایت‌بخش برخی از بازیکنان خارجی فعلی، بازگشت ماشاریپوف را به یک ضرورت تبدیل کرده است. طبق قوانین جدید سازمان لیگ، هر تیم مجاز به استفاده از ۷ بازیکن خارجی است و استقلال در حال حاضر سهمیه کامل خود را پر کرده است.

بنابراین، برای اضافه شدن ماشاریپوف، باشگاه مجبور است نام یکی از خارجی‌های فعلی را از لیست خارج کند. گفته می‌شود دو بازیکن اصلی که در معرض خروج قرار دارند، جنپو یا نازون هستند. تصمیم نهایی در مورد کنار گذاشتن یکی از این بازیکنان، مسیر بازگشت ستاره ازبک را به ترکیب استقلال هموار خواهد ساخت.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج