۱۵۶۴۹۶۸
۵۷۲
۵۷۲
پ

رضایتنامه بازیکن استقلال برای جدایی آماده است!

موسی جنپو بازیکن خارجی استقلال برای جدایی از این تیم مشکلی ندارد.

خبرورزشی: تابستان امسال موسی جنپو از جمله بازیکنانی بود که با تبلیغات فراوان به جمع نفرات استقلال پیوست چرا که رزومه خوبی داشت و در لیگ برتر انگلیس هم بازی کرده بود، ولی نمایشش آنقدر ضعیف بود که صدای اعتراض هواداران و پیشکسوتان این تیم را به آسمان بلند کرد.

406180

جنپو که یک ماه را نیز به خاطر مصدومیت دور از میادین سپری کرده، حالا آرام آرام آماده بازگشت به پازل تاکتیکی استقلال می‌شود ولی شرایطش کاملاً متفاوت با ابتدای فصل شده است چون طبق خبرهای رسیده، اگر نتواند در دیدارهای باقیمانده نیم فصل اول طوری عمل کند که رضایت کادر فنی جلب شود، اولین گزینه برای جدایی در نیم فصل بوده و در صورتیکه شرایط مد نظر باشگاه استقلال احراز شود، رضایتنامه او برای جدایی از جمع آبی پوشان صادر خواهد شد تا به جای این بازیکن، یک مهره جدید و کارآمد جذب شود. البته باید این نکته را هم در نظر بگیریم که فعلاً پنجره نقل و انتقالات استقلال بسته است و این باشگاه تا زمانی که پرونده منتظر محمد را حل نکند، اجازه جذب مهره جدیدی را نخواهد داشت.

از آنتونیو آدان و دوکنز نازون هم به عنوان دو بازیکن دیگر استقلال یاد می‌شود که شاید در نیم فصل دوم لیگ بیست و پنجم دیگر پیراهن آبی را بر تن آنها نبینیم.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج