حریف سپاهان تا ۲۰۲۸ محروم شد!
تیم فوتبال موهان باگان با جرایم سنگینی از جمله محرومیت از حضور در مسابقات آسیایی روبرو شد.
ورزش سه: تیم فوتبال موهان باگان با جرایم سنگینی از جمله محرومیت از حضور در مسابقات آسیایی روبرو شد.

باشگاه موهان باگان سوپر جاینت هند در چارچوب مرحله گروهی سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا قرار بود در اصفهان به مصاف سپاهان برود، اما نماینده هندی از سفر به ایران خودداری کرد و دیدار لغو شد. همه هماهنگیهای لازم برای میزبانی سپاهان انجام شده بود، اما موهان باگان به ایران نیامد و حتی کاروان تیم هندی به اصفهان سفر نکرد و هتل هم رزرو نکرده بود.
دلیل این خودداری، نگرانی باشگاه و بازیکنان، بهویژه بازیکنان خارجی، درباره شرایط امنیتی سفر به ایران بود. باشگاه هندی پیش از این با درخواست به AFC خواستار برگزاری بازی در کشور ثالث شده بود که AFC آن را نپذیرفت و موهان باگان سپس موضوع را به دادگاه حکمیت ورزش (CAS) ارجاع داد.
این اتفاق برای موهان باگان حالت تکراری داشت؛ این تیم در فصل گذشته هم به دلایل مشابه از سفر به ایران برای دیدار برابر تراکتور خودداری کرده بود. AFC همان موقع این غیبت را بهصورت «انصراف پس از شروع مسابقات» تشخیص داد.
حالا نیز کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا، باشگاه هندی را جریمه کرده است. کنفدراسیون فوتبال آسیا موهان باگان را علاوه بر جریمه نقدی ۵۰ هزار دلاری، به پرداخت بیش از ۵۰ هزار دلار غرامت بابت خسارات وارده به AFC و باشگاه سپاهان محکوم کرد.
بر اساس این رأی، موهان باگان از حضور در دو فصل آینده رقابتهای باشگاهی AFC که در حالت عادی سهمیه آن را به دست میآورد، محروم شده و تا پایان فصل ۲۰۲۷/۲۸ حق شرکت در مسابقات آسیایی را نخواهد داشت.
همچنین تمامی کمکهزینهها، پاداشها و مزایای مالی این باشگاه در فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا سطح دوم لغو شده و در صورت دریافت قبلی، باید به AFC بازگردانده شود. این تصمیم، یکی از سنگینترین احکام انضباطی سالهای اخیر فوتبال آسیا به شمار میرود و پیام روشنی برای باشگاههایی است که پس از شروع رسمی مسابقات از ادامه حضور انصراف میدهند.
ارسال نظر