۱۶۰۸۰۸۰
۳۵۸
۳۵۸
پ

دیدار مرد همه‌کاره استقلال با حسن روحانی

محمد شریعتمداری که پس از انتصاب به عنوان رئیس هلدینگ خلیج فارس، علی تاجرنیا را به سمت ریاست هیئت مدیره باشگاه استقلال رساند، ارتباطات سیاسی خود را همچنان حفظ کرده است.

خبرورزشی: محمد شریعتمداری که پس از انتصاب به عنوان رئیس هلدینگ خلیج فارس، علی تاجرنیا را به سمت ریاست هیئت مدیره باشگاه استقلال رساند، ارتباطات سیاسی خود را همچنان حفظ کرده است.

365012

اگرچه شریعتمداری در مقطعی عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال بود و با محمد دادکان ارتباط نزدیکی داشت اما نامش از زمانی بیش از پیش برای فوتبالی‌ها مطرح شد که به عنوان رئیس هلدینگ خلیج فارس، هیئت مدیره جدیدی برای باشگاه استقلال انتخاب کرد و علی تاجرنیا را نیز به ریاست آن گماشت.

شریعتمداری که در دولت محمد خاتمی و همچنین حسن روحانی سمت‌های مهمی داشت و جزو نیروهای موثر کابینه این دو رئیس جمهور محسوب می‌شد، چند روز قبل به ملاقات حسن روحانی رئیس جمهور اسبق رفت. این دیدار در راستای ملاقات‌های روحانی با اعضای کابینه خود انجام شد. حرکتی که در میان روسای جمهور گذشته کاملاً مرسوم بوده و اغلب آنها در طول سال چند بار با اعضای کابینه خود جلسه می‌گذارند.

439324

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج