۱۶۰۸۲۵۱
۱۸۰
۱۸۰
پ

شایعه پرسپولیسی شدن احمد نور با این عکس پایان یافت

باشگاه کلباء امارات از پیراهن جدید خود با حضور احمد نوراللهی رونمایی کرد.

ورزش سه: احمد نوراللهی هافبک دفاعی سابق تیم پرسپولیس که در سالهای گذشته پیراهن شباب الاهلی، الوحده و کلباء را بر تن داشت، این فصل بار دیگر با شایعات زیاد در مورد بازگشت به پرسپولیس مواجه بود و گفته می‌شد که احتمال دارد سرانجام در ۳۳ سالگی امارات را به مقصد ایران ترک کند و به عنوان کاپیتان به تیم پرسپولیس برگردد. با این حال بازیکنی که از کلباء به پرسپولیس پیوست، او نبود و محمدمهدی محبی از این تیم راهی پرسپولیس شد.

نکته مهم اینکه در مورد نوراللهی باشگاه پرسپولیس تلاش‌های زیادی انجام داد و مدیرعامل و سرمربی این تیم نیز شخصا برای ارائه پروژه ورزشی و مالی با این بازیکن تماس گرفتند اما به هر حال باتوجه به تعهد قراردادی به کلباء و شرایط بهتر در لیگ ادنوک، او ترجیح داد تا حداقل یک فصل دیگر در امارات به فوتبال خود ادامه دهد و ششمین سال حضورش در لیگ فوتبال این کشور را آغاز کند و به یکی از پرسابقه‌ترین لژیونرهای ایرانی در حاشیه خلیج فارس تبدیل شود.

1

نوراللهی بیشتر از 100 بار در لیگ امارات به میدان رفته که بیشترین میزان حضور او در تیم شباب الاهلی بوده است. اکنون نیز اگرچه او در تیم سطح متوسط امارات حضور دارد اما به هر حال توانسته موقعیت خود را در 33 سالگی در لیگ فوتبال امارات حفظ کند و همچنان جزو بازیکنان کلیدی تیمش لقب بگیرد. او 31 بازی ملی هم انجام داده و شاید حالا امیدوار باشد که پس از غیبت در ترکیب تیم ملی برای جام جهانی، در جام ملتها دوباره به پیراهن ملی بازگردد.

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج