۱۶۱۳۱۴۸
۱۵۲۹
۱۵۲۹
پ

یک پرسپولیسی، گران‌ترین بازیکن لیگ عراق شد

مهاجم ازبکستانی و اسبق باشگاه پرسپولیس گرانترین بازیکن لیگ عراق نام گرفته است.

همشهری آنلاین: شرزود تمیروف، مهاجم سابق پرسپولیس طبق گزارش امروز(چهارشنبه) سایت الکره العراقیه گرانترین بازیکن لیگ ستارگان عراق معرفی شد. تمیروف در فصل گذشته لیگ عراق در ۳۲ بازی ۲۸ گل به ثمر رساند تا آقای گل این لیگ شناخته شود.

مهاجم ازبکستانی زمستان ۱۴۰۰ به پرسپولیس آمد ولی نتوانست بدرخشد و در ۱۱ بازی تنها یک گل زد و از سرخ پوشان جدا شد و به پیکان ملحق شد. تمیروف حضور موفقی در لیگ ایران نداشت ولی با انتقال به لیگ عراق و تیم اربیل به یک ماشین گلزنی تمام عیار تبدیل شد. تمیروف ماه گذشته به تیم زاخو ملحق شد.

1

سایت الکره العراقیه فاش می‌کند که قرارداد زاخو با تمیروف 1.2 میلیون دلار است و از این حیث گرانترین بازیکن لیگ ستارگان شد. طبق اعلام رسانه عراقی، این بزرگترین قرارداد فوتبالی تمیروف به شمار می‌آید.

کشف راز کاهش وزن یک نوشیدنی با 5گیاه خاص

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج