۱۶۱۳۸۲۲
۹ نظر
۲۵۹۳
۹ نظر
۲۵۹۳
پ

فحش‌های آبدارِ خداداد، پرونده فوتبال را برای همیشه بست

راستش را بخواهید، در این روزها چندان علاقه‌ای به پرداختن به حواشی فوتبال نداشتیم؛ چراکه به نظر می‌رسد بسیاری از مردم هم دیگر رمق و انگیزه سابق را برای دنبال کردن اخبار این حوزه ندارند. با این حال، شاید بد نباشد تنها نگاهی کوتاه به اتفاقات دیشب داشته باشیم و از کنار این ماجرا عبور کنیم.

برترین‌ها: انتشار یک فایل صوتی جنجالی از حواشی دیدار دیشب تراکتور و گل‌گهر، در ساعات اخیر فوتبال ایران را با شوک تازه‌ای مواجه کرده است؛ فایلی که به دلیل محتوای توهین‌آمیز آن، واکنش‌های زیادی در فضای مجازی به همراه داشته است. ماجرا از جایی آغاز شد که خداداد عزیزی مدعی شد امید عالیشاه به او فحاشی کرده و در واکنش به این اتفاق، مقابل رختکن گل‌گهر حاضر شده تا پاسخ این بازیکن را بدهد. پس از انتشار فایل صوتی حاوی الفاظ جنجالی، این فایل به‌سرعت در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست شد. نکته قابل توجه اینکه خداداد عزیزی اصل این فایل را تکذیب نکرد و مدعی شد رفتار عالیشاه باعث چنین واکنشی از سوی او شده است. در ادامه، خداداد عزیزی در میکسدزون ورزشگاه یادگار امام تبریز نیز با ادبیاتی تند علیه امید عالیشاه موضع گرفت و در مقابل، عالیشاه نیز با کنایه به اظهارات او پاسخ داد.

photo_2026-09-06_10-34-51

در این رابطه: 

جنجال فحاشی خداداد عزیزی به خانواده عالیشاه در تبریز

افشای صدا و تصویر فحاشی عالیشاه و خداداد، مجازی را ترکاند!

عالیشاه با یک طعنه سنگین جواب خداداد را داد!

خداداد: عالیشاه فحش داد، من هم بدترین جواب را دادم!

راستش را بخواهید، در این روزها چندان علاقه‌ای به پرداختن به حواشی فوتبال نداشتیم؛ چراکه به نظر می‌رسد بسیاری از مردم هم دیگر رمق و انگیزه سابق را برای دنبال کردن اخبار این حوزه ندارند. با این حال، شاید بد نباشد فقط نقبی به دیشب بزنیم تا با دیگر خیال راحت به این موضوع نپردازیم.

فعلاً خبری از محرومیت نیست؛ «از خودت دفاع کن خداداد!»

صفحه ورزشی تک به تک در این رابطه در پیامی خیلی کوتاه نوشت: "خیلی هم عالی؛ اگرچه عدم برخورداری از بازی ملی باعث شد خداداد عزیزی اسم امید عالیشاه را نیاورد، اما گویا مانع از آن نشد که استاد جلوی رختکن گل‌گهر، یک دقیقه تمام رکیک‌ترین الفاظ ناموسی را نثار عالیشاه کند."

aotbdjee5

اما ظاهرا  کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در واکنش به اتفاقات جنجالی رخ‌داده در حاشیه رویارویی تراکتور - گل‌گهر، دستور موقتی برای محرومیت عزیزی و یا عالیشاه صادر نکرده است. تنها اقدام، صدور ابلاغیه‌ای برای ارائه جوابیه از سوی خداداد عزیزی است؛ به‌طوری‌که با اعلام کمیته انضباطی: خداداد عزیزی، سرپرست تیم فوتبال تراکتور به دلیل تخلفات رخ داده و بدرفتاری در قبال مقام غیر رسمی مسابقه، باید ظرف مدت 48 ساعت دفاعیات خود را به این کمیته ارسال کند.

یک ایران منتظر محرومیت غزال سابق!

اما مسئله اینجاست که ویس خداداد به حدی شنیع و دور از ادب بوده که جامعه فوتبال ایران خواستار محرومیت او شده‌اند. او حالا به زعم بسیاری از هواداران و رسانه‌ها، روح فوتبال را خدشه‌دار کرده و مشخص نیست تا چه زمانی قرار است چنین رفتارهای نابخردانه‌ای را ادامه دهد. البته که این اولین بار نیست که چنین تصویر و ادبیاتی از او می‌بینیم. با این حال، باید هنرمند بود تا محبوبیتی سه دهه‌ای را که به واسطه آن بغل پای تماشایی و تاریخی به مارک بوسنیچ رقم خورد، چنین خدشه‌دار کرد و از چشم‌ها افتاد.

0moomsfk9

حالا بعد از رخ‌داده اتفاقاتی زننده و دور از شأن در ورزشگاه یادگار امام تبریز، همگان در انتظار تصمیم‌گیری اعضای کمیته انضباطی هستند و باید دید با توجه به تمهیدات قانونی اندیشیده‌شده، با توجه به الفاظ رکیک به کار رفته، آیا محرومیتی سنگین در انتظار خداداد است یا دفاعیات خداداد معادلات را علیه عالیشاه تغییر می‌دهد و این بازیکن در معرض محرومیت قرار می‌گیرد. آنچه واضح است اینکه رفتارهای جنجالی و دور شأنی رخ داده و انتظار برخوردی قاطع از سوی ارکان قضایی فدراسیون فوتبال می‌رود.

دروغ چرا؟ اگر قرار است فوتبال چنین رکیک و بی‌شأن باشد، همان بهتر که اصلاً دیده نشود. آنچه ما دیشب از فوتبال ایران دیدیم، افول اخلاق و کردار بود؛ ماموریتی که انصافاً جناب سرپرست با کلمات آبدارش توانست به خوبی به سرانجام برساند.

شامپو تحت لیسانس آلمان قطع ریزش و رویش مجدد موها

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • در آخر

    لنگیسم ..🤣🤣

  • ناشناس

    یعنی عالیشاه هیچ تخلفی انجام نداده!

  • ناشناس

    چقدر عزیزی چرک

  • ناشناس

    در فدراسیون تاج و دارودسته رشوه گیرش رو باید گل گرفت که فوتبال ایران رو روز به روز به نابودی و فلاکت محض نزدیکتر می کنند. تا پول های زنوزی هست و تراکتور با اون تماشاگران افراطی نژاد پرست و وطن فروش هست فاتحه اخلاق رو باید خوند.

  • ناشناس

    حالا یه نفر عادی بیاد یه فحش بده از هزار جا محکومش میکنن. بندازید بیرون این موش تیزپا رو

  • ناشناس

    آقای شاهین صمدی پول حساس به فحش نظری ندارید ؟؟؟؟؟

  • حسین

    برترینها چه دشمنی با خداداد داری که از کاه کوه میسازی،
    هر چی تیتر آتشین بلد بودی استفاده کردی،
    خوبه چندان علاقه ای به پرداختن به حواشی نداشتی

  • ناشناس

    خداداد رد داده بزارینش کنار تا دفعه های بعدی بدتر نشه

  • مسعود

    اینم اگه مثل همون کشاله گیت و حرکات دیگه بازیکنان تراکتور ماسمالی نکردن من اسممو عوض میکنم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج