کریخوانی بامزه یاسر آسانی برای دروازهبان استقلال
یاسر آسانی در تمرین پایانی استقلال دستکش دروازهبانی به دست کرد و با انتشار تصویری جالب، برای حبیب فرعباسی کری خواند.
ورزش سه: تمرین شب گذشته استقلال پیش از مسابقه با الغرافه یک اتفاق بامزه داشت. یاسر آسانی که معمولاً مأمور باز کردن دروازه رقباست، این بار دستکش پوشید و برای دقایقی درون دروازه ایستاد تا تواناییهایش در نقش یک گلر را آزمایش کند.
آسانی تصویری از گلری خود را در صفحه شخصیاش منتشر کرد و با تگ کردن حبیب فرعباسی نوشت: «داداش، با این شرایط حتی دروازه هم رقیب پیدا کرده!»

آسانی در حالی که دستکش دروازهبانی به دست داشت، مقابل ضربه همتیمیهایش قرار گرفت و ژست یک گلر کاملاً جدی را به خود گرفت، هرچند چهره خندانش نشان میداد رقابت با فرعباسی چندان جدی نیست!
این تصویر از سوی دیگر نشاندهنده روحیه مناسب آسانی پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت مچ پا بود. او در تمرین گروهی استقلال شرکت کرد و حالا تصمیم نهایی درباره استفاده از این بازیکن به عنوان یار اصلی یا تعویضی مقابل الغرافه، بر عهده سهراب بختیاریزاده خواهد بود.
ارسال نظر