استعفای پی در پی برای حضور در پرسپولیس
سازمان بازرسی کل کشور درباره عضویت یکی از مدیران پرسپولیس در شرکتهای زیرمجموعه یکی از بانکهای سهامدار این باشگاه اخطار داده بود.
همشهری آنلاین: درحالیکه پیشازاین سازمان بازرسی کل کشور در نامهای به یکی از بانکهای سهامدار باشگاه پرسپولیس، نسبت به عضویت یکی از اعضای هیئتمدیره این باشگاه در حدود ۵ شرکت زیرمجموعه این بانک اخطار داده بود، حالا خبر میرسد که این عضو هیئتمدیره از سایر شرکتهای تابعه بانک مذکور استعفا کرده است.

بر اساس شنیدهها، این عضو هیئتمدیره پرسپولیس با استعفا از مسئولیتهای خود در شرکتهای زیرمجموعه این بانک، به دنبال رفع موانع حقوقی و قانونی مربوط به حضورش در هیئتمدیره باشگاه پرسپولیس است.
البته باشگاه پرسپولیس تا این لحظه واکنشی به این موضوع نداشته و مشخص نیست چه موضعی در این زمینه اتخاذ خواهد شد.
بااینحال، باید دید آیا این اقدام میتواند ابهامات قانونی مطرحشده درباره عضویت وی در هیئتمدیره باشگاه پرسپولیس را برطرف کند یا خیر.
ارسال نظر