طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعمی جذاب با نوبرانه تابستان
۱۰۰۵۴۷۵
۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۱
۶۴۹۱
از آلبالو‌های تازه و نوبرانه این فصل نگذرید و آلبالوپلو درست کنید. آلباپلو از آن غذا‌هایی است که نمی‌شود به‌صورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد، چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد.

ایرنا زندگی: از آلبالو‌های تازه و نوبرانه این فصل نگذرید و آلبالوپلو درست کنید. آلباپلو از آن غذا‌هایی است که نمی‌شود به‌صورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد، چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد؛ مگر اینکه در فصل آلبالو مقدار زیادی از آن را درست کرده باشیم و بتوانیم در بقیه فصل‌ها از آن استفاده کنیم. آلباپلو را هم می‌شود با مرغ درست کرد هم گوشت چرخ‌کرده. نکته مهم مقدار مربایی است که داخل برنج می‌ریزیم؛ زیرا کم و زیاد آن می‌تواند طعم جذاب را از ما بگیرد.

طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعم جذاب با نوبرانه تابستان

مواد لازم:

  • فیله مرغ: ۵ عدد
  • زعفران: ۲ قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • مربای آلبالو: به مقدار لازم

طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعم جذاب با نوبرانه تابستان

طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعم جذاب با نوبرانه تابستان

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. فیله مرغ را تکه تکه کرده و با نمک و فلفل در کره تفت دهید و اجازه دهید تا کامل بپزد. در ادامه زعفران را به آن اضافه کنید.

۲. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید، مرغ و مربای آلبالو را لابه‌لای برنج دم کنید. دقت کنید که میزان برنج کف قابلمه بیشتر از مربای آلبالو باشد تا ته‌دیگ نسوزد.

۳. می‌توانید از خلال پسته هم استفاده کنید و لابه‌لای برنج دم کنید.

فوت و فن‌ها:

  • از ریختن آب مربا داخل برنج خودداری کنید.
  • اگر دوست ندارید که برنجتان صورتی‌رنگ شود، مربای آلبالو و خلال پسته را با کمی کرده تفت دهید یا با مقدار خیلی کمی برنج دم کنید و بعد روی برنج بریزید و مرغ‌ها را کنارش بچینید.
  • اگر مقدار برنج زیاد است بهتر است از روش بالا استفاده کنید.
  • می‌توانید از گوشت قلقلی هم به‌جای مرغ استفاده کنید. در این شرایط هم گوشت را بعد از طبخ یا لابه‌لای برنج دم کنید یا جدا کنار برنج بچینید.
  • به‌جای مربا می‌توانید آلبالو را با کمی شکر بپزید. این بستگی به ذائقه شما دارد که می‌خواهید شیرین باشد یا ترش.
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
20:40 - 1399/03/26
حالم از آلبالو پلو و شیرین پلو بهم میخوره.اینا غذای کشور ما نیست.طعم مردم هرکشور فرق داره.مثلا هند تند خورن.مثلا ما ترش و شوریم(قرمه سبزی.کوبیدهقیمه دلمه و ...)
این طبع به خاطر آب و هوای کشورمونه یادتون باشه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
بی سلیقه این چه جور اظهار نطره از طرف همه اظهار فضل فرمودی
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
ما از آلبالوی تازه به جای مربا استفاده می‌کنیم، اصلا هم توش شکر نمی ریزیم، ترش و خوشمزه میشه، امتحان کنید حتما خوشتون میاد
Iran, Islamic Republic of
17:39 - 1399/03/27
من با مربا درست نمیکنم،باکمی شکر تفت میدم تا حدی آبش رو از دست بده بعد موقع کشیدن برنج لابه لای برنج مرغ و برنج زعفرانی و آلبالو که البته بهش زعفران و نمک هم اضافه کردم میدم خیلی خوشرنگ و خوش طعم میشه،اگه با هم دم کنید خوشرنگ نمیشه و سیاه میشه و برنج هم خمیر میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج