طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان
۱۰۱۵۷۹۶
۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۴
۵۳۶۰ 
یکی از غذا‌های محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه می‌شود.

ایرنا زندگی: یکی از غذا‌های محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه می‌شود. در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • برنج: ۴ فنجان
  • گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو
  • گردو: ۱۰۰ گرم
  • کشمش: ۲۰۰ گرم
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیره انگور: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱عدد
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • آرد نخودچی: به میزان دلخواه
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن: به میزان دلخواه

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس دهید.

۲. گوشت را با کمی آرد نخود چی، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آن‌ها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفته‌های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.

۳. تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.

۴. در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۵. برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته‌ها را به همراه، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید.

۶. کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:10 - 1399/05/01
اصلا اسمش هم بد مزه س خخخخخخ
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۱
اتفاقا خیلی خوشمزن
این طرز تهیش غلط نوشته
اصلا شیره انگور توش نیست
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۲
قنبر هم اگر میدونست همچین غذای بنامش هست در جا سکته میکرد
Iran, Islamic Republic of
11:13 - 1399/05/01
پلوهای شیرازی پر ادویه اند تو پلو ادویه میریزن که برای هر سلیقه ای خوب نیست و به نظر من هم خوردنی نیست کلا
Iran, Islamic Republic of
16:47 - 1399/05/01
من شیرازی هستم.تا حالا این اسمو نشنیدم.مثل تصویر ،عدس پلو درست می کنیم ،با کوفته قلقلی(یا گوشت چرخ کرده سرخ شده با پیاز) و پیاز داغ و کشمش،ولی گردو و زرشک نه( البته واسه تزیین گذاشتن احتمالا) واقعا هم خوشمزه هست ولی می گیم عدس پلو
Canada
03:12 - 1399/05/02
قنبر . دوست نداشتم نهار امروز را!
Iran, Islamic Republic of
18:30 - 1399/05/04
اگر پلویی خوردید که پر از ادویه بوده و گفتن شیرازیه احتمالا کلک زدن بهتون
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج