طرز تهیه سالاد کلم؛ خوشمزه و پرطرفدار
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۰۱۷۹۵۲
۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۰
۹۵۶۵
سالاد کلم یکی از سالاد‌های خوشمزه است که در رستوران‌ها طرفداران زیادی دارد.

وب‌سایت غذالند - هادی نقوی: سالاد کلم یکی از سالاد‌های خوشمزه است که در رستوران‌ها طرفداران زیادی دارد. سالاد‌ها انواع مختلفی دارند و توضیح درباره طرز تهیه آن‌ها پایان ناپذیر است و این به دلیل ترکیب رنگ زیبای این خوراکی‌های خوشمزه و مهمتر از همه سالم بودن آن هاست و البته برای خیلی از افراد استفاده از سس‌های مختلف نیز در این غذا‌ها می‌باشد.

سالاد کلم

در واقع می‌توان با ترکیب‌کردن مواد غذایی سازگار و خوش طعم با یک سس سالاد که آن‌هم سلیقه‌ای و متنوع است یک سالاد خوشمزه تهیه کرد. یکی از انواع سالاد خوشمزه، سالاد کلم سفید و هویج است که معمولا در مراسم عروسی و در رستوران‌ها یکی از پایه‌های ثابت میز غذاست.

نوعی سالاد کلم و هویج نیز در کشور‌های هلند، ایتالیا و آلمان تهیه می‌شود که تا حد بسیار زیادی شبیه سالاد کلم و هویج خودمان است، اما چاشنی‌های نوع ایرانی این سالاد بیشتر و به اعتقاد بسیاری از افراد خوشمزه‌تر از نوع خارجی آن است.

در ضمن شما می‌توانید سالاد کلم را هم با کلم سفید تهیه کنید و هم با کلم قرمز این بستگی به سلیقه و ذائقه افراد دارد و البته می‌توانید از ترکیب هر دو این کلم‌ها استفاده کنید.

مواد لازم

  • کلم سفید:۱ عدد
  • هویج بزرگ:۳ عدد
  • کشمش (اختیاری):۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز:۱ قاشق سوپ‌خوری
  • ماست غلیظ:۱ قاشق سوپ‌خوری
  • سرکه سیب:۲ قاشق غذاخوری
  • شکر:۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

سالاد کلم

سالاد کلم

طرز تهیه

مرحله ۱: ابتدا کلم را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد رنده کرده و یا خیلی نازک و رشته‌ای برش می‌زنیم.

مرحله ۲: هویج‌ها را نیز شسته و رنده درشت می‌زنیم.

مرحله ۳: کلم و هویج را با هم مخلوط کنید.

مرحله ۴: اگر از کشمش و گردو و سیب استفاده می‌کنید آن‌ها را در این مرحله باید اضافه کنید.

مرحله ۵: برای تهیه سس سالاد ماست غلیظ، سس مایونز، سرکه سیب، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. تا به غلظت مناسبی که مد نظرتان است برسد.

مرحله ۶: می‌توانید سس تهیه شده را با مواد مخلوط کرده سپس حدود ۲ الی ۳ ساعت در پخچال نگه دارید و اجازه دهید سس به خورد مواد برود و پس از آن میل کنید.

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:1
Iran (Islamic Republic of)
22:37 - 1399/05/03
این که دیگه پخت نداشت زدید روش پخت!
Iran (Islamic Republic of)
00:33 - 1399/05/04
مراحل پخت یا تهیه؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
19:42 - 1399/05/05
نوشته طرز تهیه.پختنش کجاس
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۶
چقدر ایراد میگیرین،اول دقت کنید بعد نظر بدین لطفا
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فرش تارنگ_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
استیل رگال_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کالابرد_فوتر