طرز تهیه سالاد کلم؛ خوشمزه و پرطرفدار
سالاد کلم یکی از سالادهای خوشمزه است که در رستورانها طرفداران زیادی دارد.
وبسایت غذالند - هادی نقوی: سالاد کلم یکی از سالادهای خوشمزه است که در رستورانها طرفداران زیادی دارد. سالادها انواع مختلفی دارند و توضیح درباره طرز تهیه آنها پایان ناپذیر است و این به دلیل ترکیب رنگ زیبای این خوراکیهای خوشمزه و مهمتر از همه سالم بودن آن هاست و البته برای خیلی از افراد استفاده از سسهای مختلف نیز در این غذاها میباشد.
در واقع میتوان با ترکیبکردن مواد غذایی سازگار و خوش طعم با یک سس سالاد که آنهم سلیقهای و متنوع است یک سالاد خوشمزه تهیه کرد. یکی از انواع سالاد خوشمزه، سالاد کلم سفید و هویج است که معمولا در مراسم عروسی و در رستورانها یکی از پایههای ثابت میز غذاست.
نوعی سالاد کلم و هویج نیز در کشورهای هلند، ایتالیا و آلمان تهیه میشود که تا حد بسیار زیادی شبیه سالاد کلم و هویج خودمان است، اما چاشنیهای نوع ایرانی این سالاد بیشتر و به اعتقاد بسیاری از افراد خوشمزهتر از نوع خارجی آن است.
در ضمن شما میتوانید سالاد کلم را هم با کلم سفید تهیه کنید و هم با کلم قرمز این بستگی به سلیقه و ذائقه افراد دارد و البته میتوانید از ترکیب هر دو این کلمها استفاده کنید.
مواد لازم
- کلم سفید:۱ عدد
- هویج بزرگ:۳ عدد
- کشمش (اختیاری):۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز:۱ قاشق سوپخوری
- ماست غلیظ:۱ قاشق سوپخوری
- سرکه سیب:۲ قاشق غذاخوری
- شکر:۱ قاشق غذاخوری
- فلفل: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله ۱: ابتدا کلم را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد رنده کرده و یا خیلی نازک و رشتهای برش میزنیم.
مرحله ۲: هویجها را نیز شسته و رنده درشت میزنیم.
مرحله ۳: کلم و هویج را با هم مخلوط کنید.
مرحله ۴: اگر از کشمش و گردو و سیب استفاده میکنید آنها را در این مرحله باید اضافه کنید.
مرحله ۵: برای تهیه سس سالاد ماست غلیظ، سس مایونز، سرکه سیب، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. تا به غلظت مناسبی که مد نظرتان است برسد.
مرحله ۶: میتوانید سس تهیه شده را با مواد مخلوط کرده سپس حدود ۲ الی ۳ ساعت در پخچال نگه دارید و اجازه دهید سس به خورد مواد برود و پس از آن میل کنید.
نظر کاربران
این که دیگه پخت نداشت زدید روش پخت!
مراحل پخت یا تهیه؟؟؟
نوشته طرز تهیه.پختنش کجاس
پاسخ ها
چقدر ایراد میگیرین،اول دقت کنید بعد نظر بدین لطفا
خوب بود