طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی
۱۰۲۲۱۴۷
۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵
۶۸۲۴ 
در این دستور پخت طرز تهیه ماکارونی خوشمزه‌ی ایرانی با گوشت چرخ کرده و ته‌دیگ سیب‌زمینی را آموزش می‌دهیم.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: در این دستور پخت طرز تهیه ماکارونی خوشمزه‌ی ایرانی با گوشت چرخ کرده و ته‌دیگ سیب‌زمینی را آموزش می‌دهیم. ماکارونی یکی از غذا‌هایی است که بین ما ایرانی‌ها بسیار طرفدار دارد؛ تا جایی که احتمالا در فهرست غذا‌های محبوب همه یکی از چند رتبه‌ی برتر را کسب می‌کند.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

غذایی که ما در ایران به نام ماکارونی می‌شناسیم در واقع همان اسپاگتی است که به شیوه‌ی خاص ما ایرانی‌ها پخته می‌شود. ما ایرانی‌ها برای پختن ماکارونی، بر خلاف ایتالیایی‌ها که اسپاگتی را تنها آبکش می‌کنند، آن را همراه با مایه‌ی ماکارونی دم می‌کنیم.

ما در این دستور پخت یکی از مرسوم‌ترین روش‌های پخت ماکارونی با گوشت را استفاده و برای ته‌دیگ از سیب‌زمینی استفاده کرده‌ایم. البته ته‌دیگ ماکارونی می‌تواند نان یا حتی خود ماکارونی هم باشد. در هر حال چیزی که مسلم است، این است که ته‌دیگ ماکارونی حتی از خود آن هم محبوب‌تر است!

اگر دنبال روشی برای پختن ماکارونی هستید که باعث شود همه انگشت‌هایشان را هم با غذا بخورند، حتما این دستور پخت را امتحان کنید.

مواد لازم (برای ۵ نفر)

  • اسپاگتی: ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده نگینی: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ
  • آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر پاپریکا و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

طرز تهیه

۱. پیاز خرد شده را با مقدار مناسبی از روغن تفت دهید تا جایی که طلائی شود. روغن نباید خیلی کم باشد.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۲. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا جایی که آب آن کشیده شود و به روغن بیفتد. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها را اضافه کنید.

میزان رب گوجه فرنگی با توجه به رنگ آن می‌تواند متغیر باشد. ولی دقت کنید که میزان ربی که استفاده می‌کنید باید برای رنگ دادن به ۵۰۰ گرم ماکارونی کافی باشد. پس در استفاده از رب صرفه‌جویی نکنید.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۳. بعد از اینکه رب تفت خورد و رنگ انداخت، آویشن و سس کچاپ را اضافه و میزان نمک مایه‌ی ماکارونی را اندازه کنید. دقت کنید که مایه‌ی ماکارونی باید خوش‌نمک باشد. مایه‌ی ماکارونی آماده شده را کنار بگذارید.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۴. در یک قابلمه‌ی دیگر به اندازه‌ی کافی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس مقدار کافی نمک، روغن و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. اسپاگتی را در قابلمه‌ی آب بریزید و اجازه دهید بپزد. زمانی که ماکارونی نرم شد آن را آبکش کنید.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۵. در همان قابلمه ۲ تا ۳ قاشق روغن همراه با کمی زردچوبه و نمک بریزید و سیب‌زمینی‌های حلقه شده را کف آن بچینید.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۶. روی ته‌دیگ سیب‌زمینی یه لایه از ماکارونی آبکش شده و یک لایه مایه‌ی ماکارونی بریزید و باهم مخلوط کنید. با این کار هم می‌توانید تناسب مواد نسبت به هم را بسنجید و هم اگر ماکارونی از اطراف ته‌دیگ ببندد، مزه‌دار و لذیذتر می‌شود. این کار را تا اتمام ماکارونی و مایه‌ی آن ادامه دهید.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۷. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه دم بکشد.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

۸. تناسب بین مایه‌ی ماکارونی و اسپاگتی بسیار مهم است. می‌توانید از قارچ و فلفل دلمه‌ای هم در مایه‌ی ماکارونی استاده کنید.

طرز تهیه ماکارونی؛ خوشمزه‌ی ایرانی

نکته: ماکارونی را می‌توانید بسته به ذائقه‌تان، با گوشت مرغ و یا سویا درست کنید.

انتشار یافته: 14
در انتظار بررسی:19
Iran, Islamic Republic of
10:11 - 1399/05/12
ما که مدتهاست ماکارونی را با سویا می خوریم چون گوشت بسی گران است
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
بسی!!
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
فقط خدا کمکمون کنه دیگه
Iran, Islamic Republic of
10:41 - 1399/05/12
ماکارونی دم بکشه خوبه چیه جدیدا مد شد دم نکشیده بعد ابکشی میخورن ..دل درد میگیرن..اون وقت اسمشو میذارن کلاس
Iran, Islamic Republic of
11:03 - 1399/05/12
ماکارونی هم گرون شده شده غذای لاکچری
United Kingdom
11:31 - 1399/05/12
ایرانی؟ من تا جایی که میدونم ماکارونی از ایتالیا اومده
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
جناب با طرز پخت ایرانی گفتن
France
12:13 - 1399/05/12
آقایان نسل قدیم معمولا دوست ندارن! من بابام زیاد خوشش نمیامد. برای همراهی با ما میخورد.
پاسخ ها
فضیلت
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
دقیقا...
-
12:39 - 1399/05/12
ما هم ماکارونی با سویا میخوریم.چون گوشت گرونه
اما باز مشوهرم خیییییییییییلی دوست داره
Iran, Islamic Republic of
12:51 - 1399/05/12
من چندان علاقه ای به ماکارونی ندارم بعد یه دوستی داشتم اگر هر روز ماکارونی میخورد کمش بود
Iran, Islamic Republic of
09:21 - 1399/05/13
من به خاطر گرونی گوشت از قارچ ریز شده استفاده می کنم اون هم فراوون از سویا خوشم نمیاد، امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه
پاسخ ها
بدون نام
Netherlands
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
با سویا هم خیلی خوشمزه میشه اتفاقا . فقط باید خوب طعم سازی شه و رب به اندازه کافی داشته باشه
Iran, Islamic Republic of
10:53 - 1399/05/21
عزیزان زیاد از سویا و ذرت و پفیلا مخصوصا برای کودکان استفاده نکنید چرا که تراریختس و باعث آسیب ژنتیکی میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج