۱۰۴۳۴۱
۲۶ نظر
۵۰۶۷
۲۶ نظر
۵۰۶۷
پ

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی گوشت، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش دهیم.

برترین ها: در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی گوشت، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش دهیم. به این ترتیب، علاوه بر پخت یک غذای عالی، می توانید از شکل های زیبای آن سرمیز غذا هم لذت ببرید و مهمانان خود را نیز خوشحال و راضی نگه دارید. با ما همراه باشید.

خمیر پیراشکی

مواد لازم (خمیر پیراشکی)

• ۱ عدد تخم مرغ

• ۱.۵ قاشق غذاخوری روغن مایع

• ¼ پیمانه آب ولرم

• ¼ پیمانه آب ولرم

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• دو پیمانه آرد

طرز تهیه (خمیر پیراشکی)

۱. در یه کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن را به آنها اضافه کنید.

۲. آب و شیر ولرم و تخم مرغ را اضافه کنید و با هم‌زن برقی خوب هم بزنید تا خمیر چسبناکی حاصل شود. سپس با کمک قاشق چوبی خمیر را هم بزنید و در صورت نیاز، آرد بیشتری به آن اضافه کنید.

۳. در صورت تمایل می توانید همه مواد را در غذاساز بریزید و خمیر را درست کنید.

۴. سپس خمیر را کمی در دست ورز دهید و پس از اینکه یکدست و نرم شد، آن را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه آن را درون یخچال بگذارید. توجه داشته باشید خمیر کمی حالت چسبندگی خود را حفظ می کند.

۵. پس از این استراحت، خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با دست ورز دهید تا کاملا فرم چسبندگی خود را از دست بدهد. هنگامی که خمیر کاملا لطیف شد آن را با وردنه باز کنید تا ضخامت حدود ۰.۵ سانتی‌متر داشته باشد. سپس به مدل های دلخواه آن را برش دهید و مواد میانی را داخل آنها بگذارید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

سس گوشت

مواد لازم (سس گوشت)

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک عدد پیاز

• یک قاشق چایخوری زردچوبه

• ¼ قاشق چایخوری دارچین

• 1/8 قاشق چایخوری زنجبیل

• 300 گرم گوشت چرخ‌کرده

• 2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

• 1 قاشق غذاخوری زرشک

• یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

• دو قاشق غذاخوری آبلیمو

• نمک و فلفل قرمز

طرز تهیه (سس گوشت)

1. در یک تابه بزرگ و نچسب، روغن را گرم کنید. سپس پیاز را درون آن بریزید و چند دقیقه تفت دهید تاسبک شود. در این مرحله، ادویه ها را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس گوشت را بیفزایید و تا زمانی تفت دهید که طلایی شوند. رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا همه مواد کاملابه خورد هم بروند و رب روغن بیندازد.

2. زرشک، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پس از یک دقیقه تفت دادن، تابه را از روی حرارت بردارید. در این مرحله، جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید.

3. خمیر پیراشکی را که از قبل آماده کرده‌اید، به شکل مورد نظر برش دهید. به طور مثال، آنها را به دایره های یک اندازه قالب بزنید. از مایه گوشت در مرکز خمیر قرار دهید.

4. در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. با قلم مو از این مخلوط در حاشیه های خمیر بمالید. یک طرف خمیر را روی طرف دیگر برگردانید و با دست فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

5. از قالب های آماده پیراشکی که در لوازم قنادی ها فروخته می شود نیز می توانید استفاده کنید.

6. یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید. کمی نمک داخل آن بریزید و بگذارید بجوشد.

7. پیراشکی ها را دو یا سه تایی درون آب بریزید. هنگامی که پیراشکی به سطح آب بیاید، یعنی باید آن را از آب بکشید. آنها را درون آبکش بچینید.

8. این پیراشکی را می توانید چند دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. یا اینکه در روغن و کره تفت دهید تا کاملا طلایی و سرخ شوند.

9. در این مرحله می توانید آنها را فریز کنید و در مواقعی که عجله دارید یک غذای آماده در اختیار داشته باشید.

10. می توانید مراحل آب پز کردن را انجام ندهید و یک‌سره پیراشکی ها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید، بچینید. روی آنها از مخلوط سفیده تخم مرغ و آب بمالید. در صورت تمایل کمی کنجد بپاشید و 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

11. یا اینکه آنها را درون قابلمه ای پر از روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

آموزش تصویری پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل قیفی

1. در نخستین قدم باید فویل ضخیمی تهیه کنید. سپس حدود 10 تا 15 عدد مستطیل یک اندازه از آن برش دهید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۲. مستطیل ها را مطابق شکل، به صورت قیف حالت دهید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۳. قسمت بالای قیف ها را ببنیدید و آنها را کنار بگذارید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۴. پس از اینکه خمیر پیراشکی خود را آماده کردید، آن را به صورت لوله ای شکل دهید. لوله های باریک را از قسمت باریک قیف دور آن بپیچید. روی خمیر کنجد بپاشید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۵. آنها را درون سینی فر بچینید و ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۶. در این مرحله، داخل خمیرها را با مخلوط گوشت پر کنید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

مدل حلزونی

1. خمیر پیراشکی را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز کنید. خمیر باید حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس آن را به شکل مستطیل های باریک و بلند برش دهید. مواد میانی پیراشکی را در مرکز هر مستطیل بریزید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۲. لبه های خمیر را روی هم برگردانید و با دست فشار دهید تا به هم بچسبند.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!
3. سپس مستطیل را مطابق شکل به شکل حلزون حالت دهید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۴. انتهای خمیر را با کمی آب به بدنه بچسبانید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۵. سپس آنها را با فاصله درون سینی فر بچینید و ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

مدل شاخ

۱. خمیر پیراشکی را با وردنه روی سطح صاف آردپاشی شده به شکل دایره باز کنید. خمیر باید حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس، مطابق شکل، آن را با چاقوی تیز، به شکل بعلاوه و ضربدر برش دهید. تا ۸ عدد مثلث با قاعده منحنی به دست بیاید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۲. در قاعده هر برش، از مواد میانی قرار دهید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۳. سپس آنها را رول کنید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۴. در انتها، نوک مثلث را با مقداری آب به بقیه خمیر بچسبانید تا باز نشود.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۵. در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم‌مرغ و کمی آب را با هم مخلوط کنید. سپس با قلم‌مو آن را روی سطح پیراشکی ها بمالید. می توانید در صورت تمایل کنجد هم بپاشید تا زیباتر شوند.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

۶. پیراشکی ها را با فاصله درون سینی فر بچینید و ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • تینا

      لطفا بدون فر اموزش. دهید

    • بدون نام

      خوب اولی رو تو روغن سرخ کرده دیگه!بدون فر

    • فاطمه

      بهتر نبود براي آخرين مدل پيچيدن كه آموزش دادي عنوان مدل " كرو آسان " را كه نام ناني شبيه به اين مدل هست رو بجاي " مدل شاخ ! " انتخاب ميكردي ؟

    • وحید

      با مرغ میشهپ

    • خدیجه

      خیلی عالی بود دستتون درد نکنه

    • بدون نام

      من هنوز درس نکردم ولی دوس دارم درس کنم

    • مینا

      چرا باید تو آب بجوشونیم

    • بدون نام

      خیلی عالی بود

    • بدون نام

      خیلی عالی بود

    • الهام

      واقاعالیییییییییییییییییییی بود

    • لیلا زحمتکش

      بسیار عالیه لطفا. ادامه بدید فقط اگر بشه که فیلم هم داشته باشید از نحوه انجام کار دیگه فوق‌العاده. میشه باز هم ممنون

    • بدون نام

      سلام.ممنون.چراباید مواد رو در آبجوش انداخت

    • سارا

      ببخشید به جای گذاشتن تو فر میتونیم سرخش کنیم تا توی ماکروفر بزاریم

    • سحر

      من طبق روشی ک گفتین اول تو اب جوش انداختم بعدم سرخ کردم ولی خیلی خشک شدن.اشکال از کجاست؟

    • بدون نام

      خیلی عالی بود

    • بدون نام

      زرده تخم مرغ بايد روش بماليم نه سفيده
      من اولين بارم بود و طبق گفته شما سفيده ماليدم و طلايي نشد از مامان پرسيدم گفت زرده هست نه سفيده
      لطفا دقت كنيد

    • بدون نام

      بسیار عالی بود ممنون از توضیحات ارزشمندتون.

    • جمیله

      عالی بود افرین

    • نسترن

      یک عدد تخم مرغی که در مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی نیاز بود رو کجا استفاده کردید؟

    • مریم

      خوب بود

    • محمد

      عالی

    • بدون نام

      من با خمیر اماده درست کردم :)

    • Fereshteh

      نگفتین کدوم طبقه ی فر و با حرارت چند درجه؟

    • selda

      عاليه من پختم برا مهمونامون يخلى خوشمزه شده بود

    • بدون نام

      میتونیم داخل هوا پز هم درست کنیم یا نه من فر ندارم ماکروویو هم خیلی خشک میکنه نمیدونم چیکار کنم

    • مرضیه

      ادم لذت میبره ولی حیلی راحت نیست میگم اموزش پیچاندنش را که میدی تمامشان انگار شیرینی هستند

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج