طرز تهیه خورشت کدو حلوایی؛ خوشمزه‌ی پاییزی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
کتاب لند_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۴۵۶۷۰
۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۷
۱۲۶۳۷
یکی از بهترین روش‌های جشن گرفتن پاییز تهیه کردن غذا‌ها و دسر‌های خوشمزه با کدو حلوایی است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو را همراه تمام فوت و فن آن به شما آموزش دهیم.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: یکی از بهترین روش‌های جشن گرفتن پاییز تهیه کردن غذا‌ها و دسر‌های خوشمزه با کدو حلوایی است. خورش کدو حلوایی یا همان کدو تنبل یکی از این غذا‌های خوشمزه است که طعمی لذیذ و جادویی دارد. حتی در بعضی از مناطق ایران این خورشت خوشمزه را در شب یلدا می‌پزند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو را همراه تمام فوت و فن آن به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

در ایران دو نوع خورش کدو تهیه می‌شود؛ خورش کدو سبز و خورش کدو حلوایی یا کدو تنبل که مختص فصل پاییز و زمستان است. کدو تنبل مانند هدیه‌ای پاییزی است که با رنگ گرم و زنده‌اش حال و هوای غمگین و خاکستری پاییز را عوض می‌کند. کدو حلوایی علاوه بر زیبایی، طعم بسیار لذیذی هم دارد و شیرینی مطلوبش برای غذا و دسر فوق‌العاده مناسب است.

ما در دستور پخت این خورشت از ادویه‌هایی مثل دارچین و هل استفاده کرده‌ایم که به خاطر طبع گرمشان مکمل طعم کدو حلوایی هستند. استفاده از آلو بخارا هم رنگ و لعاب این خورشت را بیشتر می‌کند و طعم ملسی به آن می‌بخشد.

غذا‌های اصیل و محلی شهر‌های مختلف ایران بسیار متنوع هستند؛ برای هر فصلی ده‌ها یا بلکه صد‌ها غذای متناسب با آب‌وهوا و محصولات آن فصل وجود دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • کدو حلوایی: ۷ تکه بزرگ
  • گوشت خورشتی: ۲۵۰ گرم
  • آلو بخارا: ۱۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران: به میزان لازم
  • کره: ۲۵ گرم
  • لیمو ترش: ۱ عدد
  • ادویه کاری، دارچین، زردچوبه، پودر هل، نمک و شکر: به میزان لازم

طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

۱. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلائی شود.

طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

۲. زمانی که پیاز طلائی شد، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. زردچوبه، پودر کاری و دارچین را اضافه کنید و تفت دهید. سپس تا جایی که روی گوشت‌ها را بگیرد آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید برای ۲ ساعت گوشت در قابلمه با در بسته بپزد. اگر حین پخت گوشت آب آن کم شد، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

۳. در حین پخت گوشت دو طرف تکه‌های کدو حلوایی برش داده شده را در کره و مقداری روغن تفت دهید و از تابه خارج کنید.

طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

۴. بعد از خارج کردن کدو‌ها از تابه، رب گوجه فرنگی را در همان تابه با روغن و کره‌ی باقی‌مانده به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید.

طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

۵. وقتی گوشت کاملا پخت، رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به آن اضافه و میزان آب خورش را تنظیم کنید. حالا نمک، نوک قاشق چای‌خوری پودر هل، آب لیمو ترش، کمی شکر و به دلخواه ۱ قاشق غذاخوری گلاب به مواد اضافه کنید. وقتی به طعم دلخواه رسیدید، اجازه دهید سس خورشت به جوش بیاید.

نکته: طعم این خورش باید ملس باشد، ولی نباید به آن زیاد شکر اضافه کنید، چون خود کدو‌ها شیرین هستند. همچنین باید مراقب باشید طعم هل قالب نباشد.

طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

۶. وقتی غلظت و طعم خورش کاملا تنظیم شد، کدو‌های سرخ شده و آلو بخارا را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه با در بسته بپزند. دقت کنید که کدو‌ها بیش از حد نپزند و له نشوند.

طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

۷. خورش کدو حلوایی آماده شده را در ظرف سرو ریخته و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان!

طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

مطالب مرتبط
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Germany
10:01 - 1399/07/20
من نمیدونم با خورشتی که گلاب و شکر توش قاطی بشه چی میشه ...... فقط بگم حالمون داره بهم میخوره ....
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
اتفاقا طعم این خورشت عالی میشه البته درصورتی مه غذاهای شیرین دوست داشته باشید
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۲
تو غذاهای نذری هم گلاب می زنن. می خورین و به به چه چه می کنین
Iran (Islamic Republic of)
10:42 - 1399/07/20
ملت خیلی وقته به کدو بادمجان خوردن افتادن دیگه مرغ و گوشت و تخم مرغ جزو غذاهای اعیانی به حساب میاد
Iran (Islamic Republic of)
05:07 - 1399/07/21
خدا لعنت شون کنه با قیمت مرغ و گوشت...
کی دیگه می تونه خورشت درست کنه ...
Iran (Islamic Republic of)
15:19 - 1399/07/23
من تازه کِیی پلا یا کدو پلو را یاد گرفتم و خیلی هم خوشمزه است. گوشت هم نمی خواد میشه هم گوشت یا مرغ داخلش ریخت یا کنارش گذاشت ولی عالیه من دوست داشتم.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی بانو_فوتر2
کیان برنا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر