۱۰۴۶۲۷۲
۱۰ نظر
۵۰۹۶
۱۰ نظر
۵۰۹۶
پ

اسپاگتی با کره بادام زمینی؛ با رسپی مخصوص ریچل ری

ریچل ری بدون شک یکی از بهترین سرآشپز‌های حال حاضر می‌باشد که در سطح جهانی به شهرت و محبوبیت رسیده است. در این مطلب دستور پخت مخصوص ریچل ری برای اسپاگتی با کره بادام زمینی را خواهید خواند.

برترین‌ها: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز می‌باشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنر‌ها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ می‌کند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آن‌ها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.

بی شک هر هنرمندی، به واسطه‌ی روحیه‌ی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقه‌مند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخشش‌ها و هدیه‌هاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتاب‌های آشپزی و برگزاری کلاس‌ها و ساخت برنامه‌های مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بی‌نظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقه‌مندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی می‌باشد.

اسپاگتی با کره بادام زمینی؛ با رسپی مخصوص ریچل ری

شاید بسیاری از غذا‌ها را پیشتر با رسپی‌های مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذا‌هایی را با رسپی بهترین سرآشپز‌های دنیا امتحان کنید؟ ریچل ری بدون شک یکی از بهترین سرآشپز‌های حال حاضر می‌باشد که در سطح جهانی به شهرت و محبوبیت رسیده است.

ریچل ری کیست؟

ریچل ری متولد ۲۵ آگوست ۱۹۶۸ یکی از شناخته شده‌ترین آشپز‌های آمریکایی می‌باشد که با ساخت برنامه‌های متنوع توانست به شهرت برسد. بسیاری او را با عنوان ملکه غذا‌ها زود پخت و ارزان می‌شناسند. ریچل ری ادعا می‌کد که تهیه هیچ یک از غذا‌های او بیشتر از ۳۰ دقیقه زمان نمی‌برند.

خانواده ریچل ری در ماساچوست یک رستوران داشتند و او از همان دوران کودکی به آشپزی علاقه داشت. با گذشت زمان خودش هم رستورانی تاسیس کرد و توانست مشتریان زیادی را جذب کند. او در رستوران خود در معرض دید مشتریان خود به آشپزی می‌پرداخت و همین موضوع سبب گشت که توجه تهیه‌کنندگان تلویزیون به او جلب شود و بتواند مجری یک برنامه آشپزی در شبکه آشپزی آمریکا شود.

برنامه‌های مشهور و شناخته شده این آشپز مشهور شامل ۳۰ دقیقه وعده غذایی، سفر‌های خوشمزه ریچل ری و ۴۰ دلار در روز مخاطبان بسیار زیادی داشته‌اند و ریچل ری را به شهرت و ثروت بسیار زیادی رسانده‌اند. ریچل ری تا کنون توانسته سه جایزه امی را از آن خود کند. همچنین او چندین کتاب آشپزی نیز نوشته که به شهرت او در زمینه آشپزی بسیار دامن زده‌اند.
خوردن غذایی با رسپی مخصوص این سرآشپز مشهور می‌تواند با لذت چندین برابر برایتان همراه باشد. در ادامه با برترین‌ها و رسپی مخصوص ریچل ری برای غذایی بسیار لذیذ همراه باشید.

رسپی مخصوص ریچل ری برای اسپاگتی با کره بادام زمینی

اسپاگتی از آن دسته غذا‌هایی است که به روش‌های مختلف طبخ و سرو می‌شود. شاید پیش‌تر اسپاگتی‌های مختلفی را امتحان کرده باشید، اما مطمئننا هنوز اسپاگتی‌های زیادی وجود دارند که با آن‌ها آشنایی ندارید و آن‌ها را امتحان نکرده‌اید. اسپاگتی با کره بادام زمینی یکی از پرطرفدارترین اسپاگتی‌ها می‌باشد که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد و رسپی‌های مختلفی از آن در سایت‌ها و مجلات مختلف وجود دارد.

پختن اسپاگتی با کره بادام زمینی با رسپی مخصوص یک سرآشپز مشهور و شناخته‌شده می‌تواند برایتان لذت‌بخش‌تر بوده و طعم بی‌نظیر این غذا را دو چندان کند. در ادامه دستور پخت مخصوص ریچل ری برای اسپاگتی با کره بادام زمینی را خواهید خواند. پس با برترین‎ها همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۲ فنجان سینه مرغ خرد شده
  • ¼ فنجان کره بادام زمینی صاف شده
  • ¼ فنجان آب سیب
  • ¼ فنجان سرکه
  • ¼ فنجان سس سویا
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سس چیلی تند
  • ۴۰۰ گرم اسپاگتی
  • ۳ شاخه کرفس کامل (خرد شده)
  • ۴ عدد تربچه (خرد شده)
  • ۴ تا ۵ عدد پیازچه (خرد شده)
  • ۱ فنجان جوانه لوبیا
  • ¼ فنجان کنجد

اسپاگتی با کره بادام زمینی؛ با رسپی مخصوص ریچل ری

اسپاگتی با کره بادام زمینی؛ با رسپی مخصوص ریچل ری

طرز تهیه:

مرحله اول: یک قابلمه بزرگ آب را روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.

مرحله دوم: کره بادام زمینی را در قابلمه‌ای بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه در فر قرار دهید تا کمی آب شده و صاف شود. (یا می‌توانید آن را داخلی ماهیتابه‌ای بریزید و روی شعله‌ی کم گاز قرار دهید تا صاف شود و سپس آن را در یک قابلمه بریزید.) آب سیب، سرکه، سس سویا، عسل، روغن و سس چیلی را به سس بادام زمینی اضافه کنید.

مرحله سوم: به محض جوشیدن آب، اسپاگتی‌ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید به همان میزانی که روی بسته‌بندی اسپاگتی نوشته شده در آب و روی شعله بمانند. سپس آن‌ها را آبکش کنید و روی آن‌ها آب سر باز کنید تا سرد شوند و بعد اجازه دهید که آب اسپاگتی‌ها برود.

مرحله چهارم: اسپاگتی‌ها، کرفس، تربچه، پیازچه، جوانه لوبیا و مرغ را داخل سس بادام زمینی بریزید و روی آن‌ها کنجد بریزید.

اسپاگتی با کره بادام زمینی؛ با رسپی مخصوص ریچل ری

نکاتی در ارتباط با اسپاگتی با کره بادام زمینی

  • طرز تهیه بالا مناسب ۴ نفر می‌باشد.
  • ‌ می‌توانید به جای اسپاگتی از نودل نیز استفاده کنید.
  • میزان سس چیلی را به میزان طبع خود کم و زیاد کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      مرسی که غذاهای ساده پیشنهاد میدید. عالی بود

    • بدون نام

      رسپی هم دیگه اومد جزء واژه های فارسی؟ میخواهید کلا همون انگلیسی رو فینگلیش کنید کلاس داره :)

      پاسخ ها

      • بدون نام

        الان به جای رسپی بگن دستور غذایی مشکلمون حل میشه؟

      • بدون نام

        بله مشکلمون حل میشه اگه ۳۰۰ سال پیش نمیزاشتن کلمات عربی انقدر جا بیوفته تو زبان فارسی خیلی بهتر بود پس اگه از الان مانع بشیم لااقل در زمینه فرهنگ مشکلاتمون کم میشه

    • بدون نام

      ماکارونی کلا همه جورش خوشمزست ولی تو ایران همه چسبیدن به ماکارونی بلونیز و آلفردو

    • من

      چقدر پیر شده ، یادش بخیر

    • بدون نام

      همه غذاهاش با کنسرو درست میکنه فقط ماکارونی را آبکش میکنه که آنهم 10 دقیقه بیشتر زمان نمیخواد.

    • بدون نام

      خومشره به نظر میاد

    • بدون نام

      غذاهای با طعم همه چیز شیرین، با سلیقه و طبع آمریکاییها جوره. من که ماکارونی و بیشتر غذاها را با مزۀ شور و ترش دوست دارم.

    • احمدی

      چه سرکه ای استفاده کنیم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج