به‌جای لوبیاپلو، خورشت لوبیا درست کنید!
۱۰۴۸۸۶۲
۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۱
۷۶۰۳
شاید وقتی اسم خورشت لوبیا سبز را بشنوید یاد لوبیاپلو بیفتید؛ هرچند این خورشت شباهت‌های زیادی به لوبیاپلو دارد، اما کمی متفاوت است و طعم جالبی هم دارد.

ایرنا زندگی: شاید وقتی اسم خورشت لوبیا سبز را بشنوید یاد لوبیاپلو بیفتید؛ هرچند این خورشت شباهت‌های زیادی به لوبیاپلو دارد، اما کمی متفاوت است و طعم جالبی هم دارد. با ما همراه باشید تا دستور طرز تهیه یک خورشت خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • گوشت مرغ یا گوسفند: نیم کیلوگرم
  • پیاز ساطوری: دو عدد
  • لوبیا سبز: یک کیلوگرم
  • گوجه فرنگی: سه عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • روغن و نمک: به مقدار لازم
  • سیب‌زمینی: یک عدد
  • آب‌لیمو: یک قاشق غذاخوری

به‌جای لوبیا پلو خورشت لوبیا سبز درست کنید!

به‌جای لوبیاپلو، خورشت لوبیا درست کنید!

طرز تهیه

۱. ۴ قاشق روغن را در قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز‌های ساطوری شده را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند.

۲. گوشت یا مرغ را به پیاز اضافه کنید و خوب سرخ کنید. سپس مرغ گوجه فرنگی و رب را اضافه کنید و کمی مخلوط را هم بزنید. شش پیمانه آب جوش روی گوشت بریزید، آتش را کم کنید و در قابلمه را ببندید.

۳. اگر برای تهیه این غذا از گوشت قرمز استفاده می‌کنید، باید حدود سه ساعت برای پخت آن وقت بگذارید و اگر از مرغ استفاده می‌کنید بعد از نیم ساعت می‌توانید باقی مراحل پخت را طی کنید.

۴. در پایان ساعت دوم پخت گوشت لوبیا سبز را اضافه کنید و به خورش نمک و فلفل بزنید. سپس شعله را کم کنید و برای پختن لوبیا سبز‌ها و جا افتادن خورش حدود یک تا یک ساعت و نیم صبر کنید.

۵. وقتی آب خورش به حدود یک پیمانه رسید، آن را سرو کنید. می‌توانید این خورش را با هویج مویی سرخ شده تزیین کنید و برای طعم بهتر کمی به آن زعفران اضافه کنید. قبل خاموش کردن شعله یک قاشق آبلیمو اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید.

۶. در صورت تمایل می‌توانید نیم ساعت قبل از سرو خورش، سیب زمینی معکبی تفت داده شده را به آن اضافه کنید. ولی بهتر است این سیب‌زمینی‌ها را نسبتا درشت خرد کنید. اضافه کردن سیب‌زمینی، لعاب و قوام خورش را بیشتر می‌کند.

۷. خورش لوبیا سبز یکی از غذا‌های محبوب ترکیه‌ای‌ها به شمار می‌رود و بهتر است آن را با گوشت گوسفندی آماده کنید. این خورش را می‌توانید با برنج یا به شکل خوراک سرو کنید.

انتشار یافته: 12
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:42 - 1399/07/30
والا ما مادرم قدیما درست میکرد روش هم سیب زمینی سرخ کرده خلالی می ریخت خیلی هم خوشمزه میشد این غذا از مادر بزرگم های قبلی به ارث رسیده... توی ایران هم هست چرا نسبتش میدید به ترکیه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۲
درست میگین شما والا منم مامانم درست میکنه تقریبا به همین شکل
Iran, Islamic Republic of
10:46 - 1399/07/30
به جاي سيب زميني هويج بريزين عالي ميشه
Iran, Islamic Republic of
14:09 - 1399/07/30
مسخره میکنین ملت رو پول کجا بود گوشت بخرن کی بودجه اش میرسه جز یک عده خاص
Iran, Islamic Republic of
23:02 - 1399/07/30
سیب زمینی رو حذف کنید و مقداری جعفری و نعناع که ساطوری شده اضافه کنید،،، طعم جالبی خواهد داشت.
Iran, Islamic Republic of
07:12 - 1399/08/01
لوبیا پلو غذای استثنایی .خیلی دوسش دارم.
این غذای شماهم ایرانیه نه ترکی.ترک ها کشورشونم اینجا نبوده چه برسه غذاشون مال خودشون باشه
France
13:48 - 1399/08/01
گوشت میخواد چکار سخت میگیرید، اصلا لوبیا چیتی بخورید هم خوشمزه تره هم شادی آور
Iran, Islamic Republic of
11:03 - 1399/08/02
ما پنجاه سال قبل خوراک لوبیا سبز میخوردیم ترکیه، از کجا اومد
پاسخ ها
hastikarimi
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
راست میگین هرچی میشه میگن ترکیه ترکیه مثل فروشنده‌ها میخوای خرید کنی میگن برند ترکیه اینم حالا میگ ترکیه
Iran, Islamic Republic of
20:29 - 1399/08/04
بابا بنویسید برای چند نفره این مواد
پاسخ ها
hastikarimi
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
چیکار ب این مواد داری اندازه خودتون درس کن شاید این برا ۲۰ نفر گفته شماهم میخوای برا ۲۰ نفر درس کنی
Iran, Islamic Republic of
11:57 - 1399/08/17
چ مرغ چ گوشت فرقی نداره من سیب‌زمینی توش نمیریزم ولی فردا درس میکنم میریزم توش شوهرم دوش داره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج