در کنکور امسال زنان موفقتر بودند یا مردان؟
رییس سازمان سنجش آموزش کشور ضمن اعلام آمار قبولی های کنکور در گروهای آزمایشی گفت: زنان بیش از ۵۳ درصد صندلی های رشته های با آزمون دانشگاه ها را از آن خود کردند.
خبرگزاری ایسنا: رییس سازمان سنجش آموزش کشور ضمن اعلام آمار قبولی های کنکور در گروهای آزمایشی گفت: زنان بیش از ۵۳ درصد صندلی های رشته های با آزمون دانشگاه ها را از آن خود کردند.
دکتر ابراهیم خدایی در گفت و گویی ضمن بیان این مطلب به تشریح آمار قبولی های کنکور در گروهای آزمایشی را پرداخت و گفت: در مجموع تعداد ۱۸۹ هزار و ۹۴۸ داوطلب در کنکور ۹۹ پذیرفته شدند که از این تعداد در گروه آزمایشی علوم ریاضی تعداد ۶۲ هزار و ۸۴۸ داوطلب، علوم تجربی ۶۱ هزار و ۵۱۷ نفر، علوم انسانی ۵۵ هزار و ۵۷ داوطلب،هنر ۶۱ هزار و ۹ داوطلب و در نهایت در گروه آزمایشی زبان نیز ۴۴۱۷ داوطلب موفق به کسب صندلی رشته های باآزمون دانشگاه ها شدند.
وی در ادامه تصریح کرد: در آزمون سراسری سال ۹۹ تعداد ۱۱۸ هزار و ۵۰ داوطلب در دوره روزانه، تعداد ۱۸ هزار و ۹۶ داوطلب در دانشگاه پیام نور، ۱۳ هزار و ۴۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان، ۱۸ هزار و ۷۹۷ نفر در موسسات غیرانتفاعی، ۱۳ هزار و ۳۹۵ نفر در پردیس های خودگردان، ۵۱۴ نفر به صورت شهریه پرداز و ۵۳۳۹ نفر نیز در ۴ رشته دانشگاه آزاد پذیرفته شدند که در مجموع ۱۸۹ هزار و ۹۴۸ نفر در رشته های با آزمون کنکور پذیرفته شدند.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: آمار پذیرفته شدگان رشته های با آزمون کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ به تفکیک جنسیت به این صورت است که زنان با آمار ۱۰۱ هزار و ۹۱۲ نفر یعنی ۵۳.۶ درصد بیشترین قبولی رشته های کنکور را از آن خود کردند. سهم مردان نیز ۸۸ هزار و ۳۶ نفر یعنی ۴۶.۴ درصد بوده است.
دکتر خدایی تاکید کرد: سایر رشته های دانشگاه آزاد اسلامی به غیر از رشته های پزشکی دندانپزشکی و داروسازی و دامپزشکی توسط دانشگاه ازاد اسلامی اعلام خواهد شد که جمع پذیرفته شدگان با ازمون این دانشگاه ۸۸۶۹۳ نفر می باشد .
خدایی اظهار کرد:مجموع پذیرفته شدگان بدون آزمون (با سوابق تحصیلی ) ۴۱۸ هزار و ۳۸۶ نفر است که ۲۲۹ هزار و ۳۳۹ نفر آنها توسط سازمان سنجش آموزش کشور و ۱۸۹ هزار و ۴۷ نفر نیز توسط دانشگاه آزاد قبلا اعلام شده است.
دبیر شورای سنجش پذیرش دانشجو تاکید کرد: مجموع کل قبولی اعلام شده برای آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ شامل با آزمون و سوابق تحصیلی اعلامی توسط سازمان سنجش و دانشگاه ازاد اسلامی ۶۹۷ هزار و ۲۷ نفر است.
وی تاکید کرد:به علت شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از ان وبراساس پروتکل های اعلامی ستاد ملی مبارزه با کرونا سازمان سنجش ضمن عذرخواهی از داوطلبان به اطلاع می رساند پاسخگویی حضوری نخواهد داشت و صرفا بصورت الکترونیکی و از طریق سایت سازمان پاسخگوی داوطلبان خواهدبود.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد: نتایج دانشگاه امام صادق(ع) متعاقبا از طریق سایت سازمان سنجش اموزش کشور اعلام خواهد شد.مواردی از قبیل اشتباه در انتخاب رشته و غیر پس از بارگذاری کارنامه داوطلبان بررسی خواهد شد.
خدایی در پایان اظهار کرد:برای اگاهی از زمان ثبت نام و مدارک لازم به اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشورو سایت های دانشگاه محل قبولی مراجعه کنند.
تبلیغات متنی
-
آمریکا هنوز موفق به توقیف نفتکش بلا-۱ نشده است
-
قاتل پرسپولیس به بازی با استقلال رسید
-
شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس میسازیم!
-
احتمال ورود سیل از افغانستان به ایران
-
امشب یک ستاره آفریقایی باعث حسرت استقلالیها شد
-
بازگشت همتی، امیرحسین ثابتی را عصبانی کرد
-
بازیگر سری جدید کارآگاه علوی مشخص شد
-
سکته گزینه مدنظر پرسپولیس وسط زمین مسابقه!
-
آزادی قاتلی که در زندان خیر شد
-
نطق شبانه لاریجانی درباره ناآرامیهای اخیر
-
کنعانیزادگان، فارغ ز غوغای جهان در حال خوشگذرانی
-
فیلم پربازدید از فداکاری یک شهروند ایذهای در سیل
-
سه پرسپولیسی و یک استقلالی در لیست خرید یحیی
-
فال روزانه چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
استوری معنادار سردار آزمون در حمایت از مردم ایران
-
سکته گزینه مدنظر پرسپولیس وسط زمین مسابقه!
-
نطق شبانه لاریجانی درباره ناآرامیهای اخیر
-
مجلس با افزایش ۳۰ درصدی حقوقها موافقت کرد
-
لحظه هولناک رانش زمین در جاده خوزستان
-
سانسور عجیب مهران مدیری در سریال جدیدش خبرساز شد
-
بازداشت ۴دانشجو در پی اعتراضات امروز در دانشگاه تهران
-
هزینه نجومی جذب پدیده لیگ برای پرسپولیس
-
تکلیف وام ازدواج برای سال ۱۴۰۵ مشخص شد
-
واکنش مشاور رهبری به مجوز ترامپ برای حمله به ایران
-
گزارش ایرنا از تجمعات اعتراضی امروز دانشگاهها
-
تصویری که از جو امروز مجلس توجهبرانگیز شد
-
اولین واکنش به خبر استعفای جنجالی ساعات اخیر
-
دلالی هزار میلیاردی در فوتبال ایران فاش شد
-
پاسخ مثبت عراقچی به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره
-
عجیب اما واقعی؛ تهران سومین شهر پاک جهان شد!
-
حقوق هر کارمند صداوسیما مشخص شد
-
روزنامه اصولگرا به همتی یک لقب جدید داد
-
تصاویر خبرگزاری فارس از امروز ظهر در مرکز تهران
-
دستور شبانه مسعود پزشکیان در پی اعتراضات
-
رئیس جدید بانک مرکزی معرفی شد
-
ناگهان فردا تعطیل شد!
-
پاسخ فوری شمخانی به تهدیدات امشب ترامپ
-
پزشکیان رسما عقبنشینی کرد
-
سلمان خان در سن ۶۰ سالگی همچنان جذاب است
-
محتوای جلسه ترامپ و نتانیاهو درباره ایران تقریبا فاش شد
-
اولین ویدئوی رسمی منتشر شده از اعتراضات امروز
-
از واشنگتن تا تهران؛ سه نکته مهم درباره ۲۴ ساعت ملتهب
-
کاهش قابل توجه قیمت دلار و سکه در چند ساعت
-
نطق شبانه فردوسیپور درباره اعتراضات اخیر
-
موضع متفاوت حسن یزدانی درباره اعتراضات
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
این بزرگترین بدبختی جامعه هست.مردها یکار وعلاف و زنان شاغل.
که چی بشه بخونن آخرش بیکارمیمونن
دیگه خوش تیپ تراز این نبوده گذاشتن .