طرز تهیه ماش پلو؛ غذایی ساده و بسیار مقوی
۱۰۷۸۸۴۹
۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۹
۷۰۷۴
دمی ماش ماش پلو کته‌ای بدون گوشت و مرغ غذایی ساده و راحتیه که به دلیل وجود ماش ارزش غذایی زیادی هم داره. در این مطلب، با دستور پخت ماش پلوی ساده کته‌ای یا دمی ماش بدون گوشت و مرغ به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.

وب‌سایت فیدیا: ماش پلو ساده یا دمی ماش پلو یکی از غذا‌های ساده، سالم و مقوی ایرانیه. ماش پلو به روش‌های مختلفی تهیه میشه. اما دمی ماش ماش پلو کته‌ای بدون گوشت و مرغ غذایی ساده و راحتیه که به دلیل وجود ماش ارزش غذایی زیادی هم داره. در ادامه با دستور پخت ماش پلوی ساده کته‌ای یا دمی ماش بدون گوشت و مرغ به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.

طرز تهیه ماش پلو

مواد لازم برای ۴ نفر

  • برنج ۳ پیمانه
  • ماش ۲ پیمانه
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • آب زعفران ۲ قاشق غذاخوری (به دلخواه)
  • شوید خشک یا تازه نصف پیمانه (به دلخواه برای تهیه ماش پلو با شوید)
  • نمک ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر زیره نصف قاشق چای‌خوری (به دلخواه)
  • پودر تخم گشنیز نصف قاشق چای‌خوری (به دلخواه)
  • پودر هل نصف قاشق چای‌خوری (به دلخواه)
  • پودر کاری یک سوم قاشق چای‌خوری (به دلخواه)

طرز تهیه ماش پلو

طرز تهیه ماش پلو

طرز تهیه

مرحله اول: ماش رو پاک کرده و حدود ۱ ساعت داخل آب بخیسانید. سپس آب ماش رو عوض کنید و ماش رو بپزید. دقت کنید که ماش له نشه. حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشه تا ماش بپزه. ماش رو نباید زیاد بپزید، چون در پلو له میشه.

مرحله دوم: پیاز رو به شکل خلالی خرد کنید و با کره تفت بدید. وقتی که طلایی شد نمک، فلفل و زردچوبه و اگه زعفرون داشتید هم اضافه کنید. کمی تفت بدید تا خامی ادویه گرفته بشه.

مرحله سوم: برنج رو که از قبل خیس کرده‌اید رو روی حرارت قرار بدید. ماش پخته و پیاز داغ رو به برنج اضافه کنید و سپس دارچین و بقیه ادویه‌ها رو در صورت دلخواه اضافه کنید.

مرحله چهارم: حدود ۲۰ تا ۴۰ دقیقه بعد، وقتی که برنج دم کشید، ماش پلوی ساده ما آماده شده. دمی ماش رو می‌تونید به همراه تخم‌مرغ نیمرو سرو کنید که هم خشمزه‌تر میشه و هم ارزش غذایی بیشتری پیدا می‌کنه.

نکته: برای تهیه ماش پلو با شوید شوید خشک یا شوید تازه خرد شده رو به همراه پیاز داغ و ماش پخته به برنج اضافه کنید.

طرز تهیه ماش پلو

انتشار یافته: 12
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
09:08 - 1399/10/22
اگه ماش هز نوع دیرپز نباشه ،میشه بابرنج باهم وارد قابلمه کرد
این غذا بسیار خوشمزس ،بویژه توش گوشت گوسفندی میریزیم
ومعمولا ناهارای جمعس مخصوصا برای تفریح رفتن
پاسخ ها
بدون نام
United States of America
۰۳:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۳
مشکل اصلی اونجاست خیلی از مواقع ماش مخلوط می ن میایی ماش پلو میپزی یهو وسطش چند تا خام و سفت در میاد
Iran (Islamic Republic of)
10:15 - 1399/10/22
تک و توکی دونه های ماش مثل سنگ می مونه و با خیساندن و پختن هم مثل سنگ داخل غذا می مونن!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۲
مشکل از ماشی هست که استفاده میکنید.چون ماش اگر دوجور باشه این اتفاق می افته
یه خانم
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۲
منم مشکل شما رو داشتم.ولی جایی خوندم ک باید موقع شستن کاسه به کاسه کنیم(مثل شستن خاکشیر).و اوناییکه مثل سنگ هستن،میرن ته کاسه.اونا رو باید دور بریزیم.
بدون نام
Switzerland
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۲
ماش تازه دونش سفته ولی اگه یکسال بمونه اکی میشه کامل
Iran (Islamic Republic of)
10:19 - 1399/10/22
من همیشه درست می کنم و خیلی هم خوشمزه هست
Iran (Islamic Republic of)
12:24 - 1399/10/22
بدون شوید خیلی خوشمزه است مخصوصا کنارش کلم شور و خیارشور بذاری معرکه است.
Iran (Islamic Republic of)
13:28 - 1399/10/22
مرسی . من فقط بچگی خوردم حتما امتحان میکنم
Iran (Islamic Republic of)
00:03 - 1399/10/23
ما ماش را قبل از پختن کرکره می کنیم. یعنی اون را توی دیگ بو می دهیم بدون روغن تفت می دهیم تا جایی که بوداده بشه کمی ولی نسوزه. بعد با گوشت کوب روش می کشیم تا پوستش جدا بشه و بعد می پزیم و تو پلو می ریزم. این طوری یک عطر و بوی خاصی داره
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
چه جالب
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۳۰
ما بهش میگیم مُقَشِر
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج