طرز تهیه ترشی پیاز؛ روشی سریع و آسان
۱۰۸۱۵۸۶
۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۶
۵۰۴۲
ترشی پیاز طرفداران زیادی دارد و یکی از ترشی‌های بسیار خوشمزه محسوب می‌شود. درست کردن آن فقط ۱۰ دقیقه طول می‌کشد و می‌توان هفته‌ها آن را در یخچال نگهداری کرد.

مجله قرمز: این ترشی درخشان با رنگ جواهری یک مزه تند خوشمزه را برای غذا‌های بی‌شماری ارائه می‌دهد و همزمان یک رنگ دوست داشتنی به آن‌ها اضافه می‌کند که آب دهان را راه می‌اندازد. درست کردن آن فقط ۱۰ دقیقه طول می‌کشد و می‌توان هفته‌ها آن را در یخچال نگهداری کرد. از یک ترشی بیشتر از این چیزی می‌خواهید؟

ترشی پیاز را با روشی سریع و آسان

مواد لازم برای ۲ پیمانه ترشی

  • ۱ عدد پیاز متوسط حدود ۱۵۰ گرم
  • ½ قاشق چایخوری شکر
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¾ فنجان سرکه برنج، سرکه سفید یا سرکه سیب

طعم دهنده‌ها (اختیاری):

  • ۱ حبه کوچک سیر، نصف شده
  • ۵ عدد فلفل سیاه
  • ۵ عدد فلفل شیرین
  • ۳ شاخه کوچک آویشن
  • ۱ عدد چیلی خشک کوچک

ترشی پیاز را با روشی سریع و آسان

ترشی پیاز را با روشی سریع و آسان

طرز تهیه

برش پیاز: ۲ یا سه فنجان آب را در کتری به جوش آورید. پیاز را پوست گرفته و به برش‌هایی با قطر تقریبا ¼ اینچ خرد کنید. سیر را پوست کنده و دو نیم کنید.

ترشی پیاز را با روشی سریع و آسان

حل کردن شکر و نمک: در ظرفی که برای استفاده به عنوان ظرف نگهدارنده ترشی انتخاب کرده‌اید، نمک، شکر، سرکه و طعم دهنده‌ها را بریزید. بهم بزنید تا حل شوند.

ترشی پیاز را با روشی سریع و آسان

آبکش کردن پیاز: پیاز را در آبکش بگذارید و آبکش را درون سینک قرار دهید. به آرامی آب جوش را روی پیاز‌ها بریزید و اجازه دهید آب آن تخلیه شود.

ترشی پیاز را با روشی سریع و آسان

ریختن پیاز در شیشه: پیاز‌ها را داخل شیشه بریزید و به خوبی هم بزنید تا طعم دهنده‌ها به طور مساوی توزیع شوند.

ترشی پیاز را با روشی سریع و آسان

ذخیره: پیاز‌ها در عرض ۳۰ دقیقه آماده خواهند بود، اما بعد از چند ساعت مزه بهتری خواهند داشت. در یخچال نگهداری کنید. آن‌ها را می‌توان برای چند هفته در یخچال نگهداری کرد، اما در هفته اول از همیشه بهتر هستند.

ترشی پیاز را با روشی سریع و آسان

نکات طرز تهیه ترشی پیاز

پیاز

ترشی پیاز را با روشی سریع و آسان

من دوست دارم پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کنم، چون پیدا کردن حلقه‌های در هم پیچیده با استفاده از قاشق از توی شیشه راحت‌تر است. اگر ترجیح می‌دهید که حلقه‌ها کوچکتر باشند، می‌توانید پیاز‌ها را نصف کرده، سپس آن‌ها را برش‌های نازک بزنید.

من فقط از پیاز‌های قرمز برای ترشی پیاز استفاده می‌کنم، اما پیاز‌های زرد یا سفید را هم می‌توان استفاده کرد. حواستان باشد که از پیاز سفت بدون لکه و نرمی استفاده کنید.

سرکه

من معمولا از سرکه بی رنگ همچون سرکه برنج یا سرکه سفید انگور استفاده می‌کنم. اگر هم اتفاق بیفتد که از سرکه سیب استفاده کنم، آن هم خوب خواهد بود. از سرکه‌های سفید صنعتی استفاده نکنید، چون بسیار مضر هستند.

شکر

شکر تعادل خوبی با شوری نمک ایجاد خواهدکرد، اما اگر از شکر اجتناب می‌کنید، می‌توانید آن را استفاده نکنید. عسل یا هر جایگزین دیگری برای شکر ممکن است همین کار را بکند، اما مقداری کمتر از آن را برای اطمینان خاطر استفاده کنید.

برچسب ها:
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
14:01 - 1399/10/30
ترشی پیاز باید پیازهای ریز درسته داشته باشه نه حلقه حلقه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۳۰
اره دقیقا
Iran (Islamic Republic of)
17:08 - 1399/10/30
من با پیاز ریز درست میکنم
چرا تو آب جوش ریخت،نرم میشه خیلی بده
Iran (Islamic Republic of)
18:39 - 1399/10/30
این کلا دستورش متفاوته
Iran (Islamic Republic of)
10:17 - 1399/11/21
آخه پیازم شد ترشی اه اه من که تو غذا هم پیاز نمیخورم چه برسه به ترشی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج