فوت و فن‌های تهیه خورشت قرمه‌سبزی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۸۲۴۱۰
۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۰
۱۰۷۰۲
قرمه‌سبزی همیشه از آن غذا‌هایی است که هرکسی ادعا می‌کند بهترین نوعش را درست می‌کند. اما امروز در این مطلب، فوت‌وفن‌هایی از این غذا به شما خواهیم گفت که طعم خورشتتان را فوق‌العاده می‌کند.

ایرنا زندگی: قرمه‌سبزی همیشه از آن غذا‌هایی است که هرکسی ادعا می‌کند بهترین نوعش را درست می‌کند. اما امروز در این مطلب، فوت‌وفن‌هایی از این غذا به شما خواهیم گفت که طعم خورشتتان را فوق‌العاده می‌کند. 

فوت و فن تهیه خورشت قرمه‌سبزی

خورشت قورمه سبزی را اگر با حوصله و دقت تهیه نکنید، قطعا طعم خوبی نخواهد گرفت. در ادامه نکاتی را به شما خواهیم گفت که در طعم خورشت تاثیر زیادی دارد.

نسبت دقیق سبزی‌ها در قرمه‌سبزی

مهم‌ترین قسمت این فوت و فن سبزی قرمه‌سبزی است که نسبت آن باید دقیق باشد:

  • تره: ۴۰۰ گرم
  • گشنیز: ۲۰۰ گرم تا ۱۵۰ گرم
  • جعفری: ۳۰۰ گرم
  • شنبلیه: ۵۰ گرم
  • برگ چغندر یا اسفناج: ۲۰۰ گرم
  • پیازچه: ۵۰ گرم

نکته: سبزی‌ها نه باید درشت خرد شوند نه ریز؛ متوسط رو به ریز.

نکته: هنگام سرخ‌کردن سبزی قرمه‌سبزی، ابتدا اجازه دهید تا سبزی آب بیندازد و وقتی آب آن گرفته شد روغن را اضافه کنید و بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید.

فوت و فن‌های تهیه خورشت قرمه‌سبزی

انتخاب دقیق گوشت

گوشت قرمه‌سبزی باید تکه‌ای باشد؛ بنابراین از گوشت چرخ‌کرده اصلا استفاده نکنید. اگر از گوشت گوسفندی و استخوان‌دار استفاده کنید، قورمه‌سبزی خوشمزه‌تر می‌شود و سعی کنید گوشت قورمه‌سبزی را در اندازه بزرگ خرد کنید. گوشت قورمه‌سبزی باید با حرارت کم و پیاز فراوان در مدت طولانی حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کاملاً سرخ و اصطلاحاً قورمه شود.

نکته مهم: سبزی قورمه را می‌توان همراه با اضافه کردن آب به خورشت اضافه کرد؛ اما برای اینکه خاصیت و طعم سبزی بهتر حفظ شود، بهتر است بعد از یک الی ۲ ساعت از اضافه کردن گوشت و لوبیا به خورشت سبزی اضافه کنید.

فوت و فن تهیه خورشت قرمه‌سبزی

چقدر لوبیا بریزیم؟

یکی دیگر از مهم‌ترین قسمت‌های قرمه‌سبزی، لوبیا است. لوبیا قرمز و لوبیا چیتی، لوبیا‌هایی است که می‌توان در قرمه‌سبزی استفاده کرد. استفاده از این لوبیا‌ها کاملا سلیقه‌ای است و بهتر است لوبیا چیتی و قرمز را از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. اگر از ترکیب لوبیا چیتی و لوبیا قرمز استفاده کنید حتما عاشق طعم آن خواهید شد. مقدار لوبیایی هم که ریخته می‌شود نه باید خیلی کم باشد نه خیلی زیاد.

جا افتادن قرمه‌سبزی

پخت کامل قرمه‌سبزی حداقل ۵ ساعت زمان می‌برد، اما اگر از زودپز استفاده کنید، می‌توانید همه مواد را باهم بریزید و ۲ ساعت زمان کافی است تا یک قرمه‌سبزی عالی و جا افتاده درست کنید.

نکته مهم: لیمو عمانی را حتما قبل از ریختن در خورشت، با چنگال سوراخ و در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

نکته مهم: پنج دقیقه‌ی آخر نصف قاشق چای‌خوری شنبلیله خشک در روغن کمی تفت دهید و به خورشت اضافه کنید. 

نکته مهم: وقتی خورشت کاملا جا افتاد، مقداری آبغوره به خورشت اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

فوت و فن‌های تهیه خورشت قرمه‌سبزی

رب اضافه نکنید

در بعضی مناطق به خورش قورمه‌سبزی رب گوجه‌فرنگی اضافه می‌شود؛ اما این کار توصیه نمی‌شود، زیرا طعم رب گوجه‌فرنگی باقی مزه‌ها را تحت‌الشعاع قرار داده و از بین می‌برد.

انتشار یافته: 32
در انتظار بررسی:1
Iran (Islamic Republic of)
08:47 - 1400/01/02
اضافهکردن کمی اسفناج به سبزی قورمه سبزی طعم عالی و منحصر بفرد بهش میده
سرخ کردن و تفت باندازه مناسب سبزی خیلی مهمه
پاسخ ها
کاربر قدیمی
Colombia
۰۳:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
یکبار از رب انار ترش استفاده کنید ، ارزشش را دارد .
Iran (Islamic Republic of)
09:03 - 1400/01/02
عالی بودممنون ازمطالب مفیدتون
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
ما تا به حال ندیدیم. تو قورمه سبزی آبغوره بریزند. ترشی قورمه سبزی. لیمو عمانی هست
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
ما شیرازیا آبغوره میریزیم
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
مام میریزیم
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
نقیییییی
قورمه سبزی نخردمه
Iran (Islamic Republic of)
10:43 - 1400/01/02
گشنم شد!
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
به نفخ بعدشم فکر کنی گشنگیت میپره
Iran (Islamic Republic of)
11:14 - 1400/01/02
ما کرمانشاهی هام آبغوره میریزیم
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۵
سلام همشهری
Iran (Islamic Republic of)
12:04 - 1400/01/02
یه قاشق رب لیمو امانی بزنید منفجر میشه طعمش
Iran (Islamic Republic of)
12:38 - 1400/01/02
قرمه سبزی توی زودپز فاجعه اس,!
پاسخ ها
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۵
چرا؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
13:05 - 1400/01/02
من هم لیموی عمانی وهم نارنج تازه اب میگیرم میریزم تو قرمه سبزی پیشنهاد میکنم تا نارنج تازه در بازار هست یک بار امتحان کنید ولذتش رو ببرید عالیه عالی
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
بله.رب نارنج هم خوبه
Iran (Islamic Republic of)
13:14 - 1400/01/02
به جاي ليمو عماني و آبغوره آب نارنج بزنين عالي ميشه
Germany
15:02 - 1400/01/02
ما شمالی ها هم لیمو عمانی میندازیم و هم رب انار خیلی ترش می ریزیم
Brazil
16:22 - 1400/01/02
ما تمر هندی هم اضافه میکنیم.
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۸
شنبلیله خشک روموقعی که سبزی کاملا سرخ شدومیخواهیداب بریزیداضافه میکنیم خیلی عطرقرمه سبزی خوب میشه
Iran (Islamic Republic of)
19:08 - 1400/01/02
ما خراسانی هام علاوه بر لیموعمانی ابغوره هم می ریزیم داخل خورشت.
Iran (Islamic Republic of)
08:12 - 1400/01/03
چرا اغلب بچه ها دوس ندارن و حتی حاضر نیستن امتحانش کنن؟
Iran (Islamic Republic of)
01:06 - 1400/01/04
ما تفرشی هستیم و چاشنی غذاهامون قره قروت هست که بی نظیره
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۵
جالبه
Iran (Islamic Republic of)
01:19 - 1400/01/04
من ک هم کرمانشاهیم هم شیرازی و با آبغوره و آبلیمو مزه دارش میکنم
Iran (Islamic Republic of)
07:33 - 1400/01/04
اضافه کردن اسفناج طعمشو عالی میکنه و مقداری سماق بهش اضافه کنید به عنولن چاشنی
Iran (Islamic Republic of)
19:50 - 1400/01/04
غذای مورد اعلاقه من که کسی نیست برام درست کنه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۵
خودت درست کن تنبل
Iran (Islamic Republic of)
21:48 - 1400/01/06
ماتهرانیا علاوه بر لیمو عمانی ابلیموهم اضافه میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
07:50 - 1400/01/15
با لوبیا چشم بلبلی هم میشه با لوبیا عروس هم
ما آبلیمو می ریزیم، آلوچه یا به قول بعضی ها گوجه سبز هم دیده ام در آن می ریزند یا حتی آلو. با مرغ هم دیده ام رژیمی درست می کنند.
رب گوجه رب انار امر هندی آبلیمو آبغوره آلوچه لیمو عمانی و کلا هر چی ترشه را میشه در آن ریخت.
خورشت سبزی باید کمی شور و ترش و تند باشد.
Iran (Islamic Republic of)
07:53 - 1400/01/15
میشه کنارش سالاد یا ترشی گذاشت به خاطر مزه ی ترششون به این غذا میاد.
Iran (Islamic Republic of)
11:37 - 1400/02/16
چه نظرات جالبی !!!
قورمه سبزی هم سلیقه ای شده !!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
کیان برنا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر