بدون شک یکی از خاطرهانگیزترین مراحل سفر، بخش خوراکیهاست. همه گردشگران در مسافرت همیشه میخواهند مزههای مختلف را با طعم محلی هر شهر تجربه کنند.
خبر فوری: بدون شک یکی از خاطرهانگیزترین مراحل سفر، بخش خوراکیهاست. همه گردشگران در مسافرت همیشه میخواهند مزههای مختلف را با طعم محلی هر شهر تجربه کنند.
در ادامه به غذاهای محلی و خوشمزه شهرهای چهارگوشه ایران اشاره شده است.
اینکه کل یک استان با یک نوع خوراکی معرفی بشه اشتباهه در هر استان تنوعی از خوراکیها رو داریم.
برای تهران نوشته فست فود ولی حلیم تهران یه چیز دیگه اس یا باقلوای قزوین در ایران نظیر نداره ویا گیلان با کوکی و کلوچه یا آذربایجان بناب کبابی و انواع آش و دلمه ش هم مشهوره
مثلا با این حرف میخوای به چی برسی؟ گیلانیها که تنوع غذاییشون مورد توجه یونسکو هم قرار گرفت پست تر از تو برترینهاست که نظرت و منتشر میکنه اما ما جواب بدیم منتشر نمیکه
.کلا از هواری زده شدم میدونین چرا؟ چون هر جای از هرمزگان رفتیم از مهمانیو عروسیو عزا فاتحه خونیو نذری دادن بگیر تا .سیزده به در .رستوران ..مسافرخونه فقط هواری درست میکنن .نود درصد مردم بندر عباس میناب یک روز درمیان هواری درست میکنن اون ده درصد هم شهرستانی هستن
هواری همون دمپخت ماهی
ما اصالتا اهل استان چهارمحال و بختیاری هستیم ، والا تا حالا گردو پلو نشنیدیم ، آش دوغ داریم . قره قورت و کشک و کلا محصولات لبنی درجه یک داره، گردو و بادام ،البته گز بلداجی هم هست.
برای تهران نوشته فست فود ولی حلیم تهران یه چیز دیگه اس یا باقلوای قزوین در ایران نظیر نداره ویا گیلان با کوکی و کلوچه یا آذربایجان بناب کبابی و انواع آش و دلمه ش هم مشهوره
بریون آخجون
اولین باره گردو پلو به گوشم میخوره
اصلش بریون هشت نه بریونی
هواری همون دمپخت ماهی
وصبحانه سنگ اونم سنگ نزدیک مسجد چهارمندان