طرز تهیه شامی گیلانی؛ طعمی که باید تجربه کرد
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۰۸۶۲۷۳
۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۴
۹۴۶۶
شامی گیلانی یکی از غذا‌های محلی و پرطرفدار است بسیار هم طعم عالی و بی‌نظیری دارد. پیشنهاد می‌کنیم اگر هوس یک غذای محلی کرده‌اید، دست به کار شوید و شامی گیلانی را طبق دستور محلی‌ها درست کنید.

ایرنا زندگی: شامی گیلانی یکی از غذا‌های محلی و پرطرفدار است بسیار هم طعم عالی و بی‌نظیری دارد. پیشنهاد می‌کنیم اگر هوس یک غذای محلی کرده‌اید، دست به کار شوید و شامی گیلانی را طبق دستور محلی‌ها درست کنید.

طرز تهیه شامی گیلانی؛ سفر خیالی به رشت

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند بدون چربی: ۵۰۰ گرم
  • لپه: ۵۰۰ گرم
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • آب: به مقدار کافی
  • تخم مرغ: ۴ عدد درشت
  • زعفران دم کشیده: یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه شامی گیلانی؛ سفر خیالی به رشت

طرز تهیه شامی گیلانی؛ سفر خیالی به رشت

طرز تهیه:

۱. برای تهیه شامی پوک گیلانی یا شامی رشتی ابتدا باید لپه‌ها را خیس کنید. لپه‌ها باید در شامی حسابی له و ناپیدا شوند پس بهتر است لپه‌ها را چند ساعت در آب بخیسانید و چند بار هم آب آن‌ها را عوض کنید. بعد از چند ساعت خیس خوردن لپه‌ها، آن‌ها را بپزید. لپه‌ها باید خوب پخته شوند و بعد از پخت آبکش کنید. گوشت را هم بعد از شستن، بپزید.

برای پختن گوشت یک عدد پیاز متوسط را به دو نیم تقسیم کنید. گوشت، پیاز و آب را در یک قابلمه بریزید و فلفل و زردچوبه هم به آن اضافه کنید. میزان آب باید به قدری باشد که در پایان پخت گوشت چیزی از آن باقی نمانده باشد. گوشت را روی شعله ملایم گاز بپزید و وقتی گوشت کاملا پخت و آب داخل قابلمه کشیده شد اجازه دهید کمی سرد شود.

۲. اگر بخواهید به روش سنتی و گیلانی‌های قدیمی عمل کنید باید گوشت را ریش ریش کنید و لپه‌ها را با گوشتکوب له کنید و سپس گوشت و لپه را با هم مخلوط کنید و حسابی ورز دهید تا یک مایه یکدست حاصل شود و لپه و گوشت از هم قابل تشخیص نباشند. اگر هم فرصت ندارید گوشت و لپه را در غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ، زعفران، فلفل، نمک و زردچوبه را به مایه گوشت و لپه اضافه کنید و حسابی ورز دهید تا تمام مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.

طرز تهیه شامی گیلانی؛ سفر خیالی به رشت

بهتر است مایه شامی پوک گیلانی را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. روی ظرف سلفون بکشید. برای هر عدد شامی پوک گیلانی یا رشتی مقداری از مایه به اندازه یک گردو بردارید، کف دست گرد کنید و با انگشت یک سوارخ وسطش درست کنید. مقداری روغن مایع در ماهیتابه بریزید، وقتی روغن داغ شد شامی‌ها را در ماهیتابه بریزید سرخ کنید. وقتی رنگ شامی طلایی شد آن را از ماهیتابه بیرون بیاورید و در ظرف مورد نظر بچینید.

انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
09:31 - 1399/11/19
جوش شیرین هم میخواد وگرنه پف نمیکنه
Iran (Islamic Republic of)
14:30 - 1399/11/19
نیم کیلو گوشت گوسفندی خالص !!!
Iran (Islamic Republic of)
23:47 - 1399/11/19
من اعتراض دارم! خوشبختی در ساده‌زیستیه و شما دارید تبلیغ زندگی لاکچری می‌کنید!
پاسخ ها
سویل
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
کی گفته خوشبختی در ساده زیستیه؟؟ از خودت حرف درمیاری چرا!!
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
بله واقعا راست میگید زندگی ساده بهتر از زندگی پر زرق و برقه
ولی هر کس نظر خودشو داره چون باسه خودش زندگی میکنه نه باسه دیگران
Light
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
سویل خانم حرف من فقط کنایه بود. متوجه نشدی واقعا؟!
Iran (Islamic Republic of)
21:01 - 1399/11/20
شامی گیلانی با نخود و لپه باهم یک کیلو ودوتا پیاز روبا یک سیب زمینی متوسط میزاریم میپزه وقتی ابش تموم شد همه رو چرخ می کنیم و به همون میزان گوشت گاو پخته شده وریش ریش شده رو به مواد چرخ شده اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم به اندازه شام شبمون یا افطاری بسته بندی می کنیم میزاریم فریزر هر بسته رو با یک الی دوتا تخم مرغ سرخ میکنیم یک دهم شام های ما در طول سال رو ساپرت میکنه
Iran (Islamic Republic of)
22:49 - 1399/11/27
ما جوش شیرین نریختیم ولی خوشمزه شد
Iran (Islamic Republic of)
22:34 - 1399/12/15
ما جوش شیرین نریختیم ولی خوشمزه شد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت هوش و دانش سپهر_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
شرکت هوش و دانش سپهر_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
شرکت هوش و دانش سپهر_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
پارسیان طب - فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شفا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ثمین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر لاجوردی_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
رستوران باغ بهشت _فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
اورانوس_فوتر2
قالیشویی ادیب_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تنورستان_فوتر