میگو اسپایسی با پنیر چدار
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۰۹۱۶۰
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶
۴۰۱۶۶
ابتدا ميگوها را شسته و داخل آرد سفید می‌غلتانیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده، میگوها را به تخم‌مرغ آغشته کرده و داخل آرد سوخاری ادویه‌دار اسپایسی غلتانده و داخل روغن داغ شناور و سرخ مي‌كنيم.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

اردور گرم میگو

مواد لازم:

  •    ميگو: 20 عدد
  •    تخم‌مرغ: یک عدد
  •    آرد سفید و آرد سوخاری اسپایسی: به میزان لازم
  •    سبزی خوردن (نعناع، ریحان و شاهی) خرد شده: یک لیوان
  •    زرشک: 3 قاشق غذاخوری
  •    پودر پنیر پارمزان: 3 قاشق غذاخوری
  •    سیب‌زمینی پخته شده: 300 گرم
  •    کره: 50 گرم
  •    فلفل سياه ساييده شده: یک قاشق چاي‌خوري
  •    پنیر چدار ورقه‌ای: به ميزان لازم
  •    گوجه‌فرنگي مینیاتوری: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس:

  • سرکه سفید، سرکه بالزامیک، آب لیموترش تازه، روغن زیتون و سس خردل:  از هرکدام 2 قاشق غذاخوری
  • ادویه سالاد و نمک: به میزان دلخواه

روش تهيه:

1. ابتدا ميگوها را شسته و داخل آرد سفید می‌غلتانیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده، میگوها را به تخم‌مرغ آغشته کرده و داخل آرد سوخاری ادویه‌دار اسپایسی غلتانده و داخل روغن داغ شناور و سرخ مي‌كنيم اما دقت مي‌كنيم كه کلا ميگو احتياج به زمان زيادي براي پخت ندارد. به محض طلایی شدن از روی حرارت برمی‌داریم.

2. سیب‌زمینی‌های پخته شده را نيز به شكل خلالي خرد كرده، در مقداری کره کمی تفت می‌دهیم. درنهايت زرشک‌ها را یک دقیقه با آن تفت مي‌دهیم و وقتی كه تمام مواد آماده شدند سیب‌زمینی و زرشک را به مواد اضافه مي‌كنيم.

3. تمامی مواد سس را به همراه پنیر پارمزان با هم مخلوط کرده و سس و سبزی خرد شده را با مواد سیب‌زمینی مخلوط می‌کنیم. پس از آغشته کردن سس نمک مواد را تنظیم می‌کنیم و خوراک آماده شده را بین 4 تا 5 لیوان پایه‌دار یا پیاله تقسیم می‌کنیم و مناسب با تعداد میگو‌ها روی خوراک می‌چینیم. درنهایت با پنیر چدار و گوجه مینیاتوری روی مواد را تزئین می‌کنیم.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر عارفی - موبایل فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کالابرد_فوتر
شفا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
فنی آتل_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
استیل رگال_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر