۱۵ راز قرمز و خوشمزه‌تر شدن ماکارونی
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۰۹۶۱۶۵
۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۲
۱۷۷۱۲
ما در این مطلب، قصد داریم ۱۵ راز و نکات مهم خوشمزه شدن ماکارونی قرمز و خوشمزه با سویا یا گوشت چرخ کرده را به شما بگوییم.

مجله افق‌کوروش: درست است که خیلی‌ها ماکارونی را به عنوان یک غذای ساده در رژیم غذایی خود جا داده‌اند، اما قضیه به این سادگی نیست. شاید باورتان نشود اگر بدانید هنور هم کم نیستند کسانی که یا به خوبی بلد نیستند این غذا را درست کنند یا اینکه درست کرده‌اند و خوب درنیامده و دور تهیه دوباره آن را خط کشیده‌اند. هر چه باشد، همه می‌دانیم چیزی که ماکارونی را به یک غذای خوشمزه تبدیل می‌کند، رنگ قرمز و اشتها آور آن است؛ و البته که ترکیب ادویه‌ها و شل و سفت نبودن و خمیر نبودن رشته‌های ماکارونی را هم باید در نظر داشته باشید. ما در این مطلب، قصد داریم ۱۵ راز و نکات مهم خوشمزه شدن ماکارونی قرمز و خوشمزه با سویا یا گوشت چرخ کرده را به شما بگوییم.

۱۵ راز خوشمزه و قرمز شدن ماکارونی با سویا یا گوشت چرخ کرده

فوت و فن طرز تهیه مایه ماکارونی

۱. قبل از هر چیز بهتر است بدانید که اگر قرار است مایه ماکارونی را با سویا درست کنید چطور سویا‌ها را به عنوان مایه ماکارونی، آماده کنید. یکی از نکات خوشمزه شدن ماکارونی با سویا این است که سویا‌ها را در مقداری آب یا شیر خیس کنید. خیس کردن سویا در شیر طعم لذیذی به سویا می‌بخشد و طعم خاص سویا را که برای برخی خوشایند نیست، کاملا از بین می‌برد.

۲. سویا را بعد از ۲ یا ۳ ساعت، در آبکش بریزید. هر چه سویا بیشتر بماند، هم طعم بهتری می‌گیرد و هم موقع پخت، نفخ آن گرفته خواهد شد. اگر طعم سویا را به هر دلیلی دوست ندارید، می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده مخلوط گوسفند و گوساله یا مرغ در آن استفاده کنید. حتی گوشت چرخ‌کرده را با سویا هم می‌توان مخلوط کرد.

۱۵ راز خوشمزه و قرمز شدن ماکارونی با سویا یا گوشت چرخ کرده

۳. موقع پختن سویا، اول پیاز داغ را آماده کنید و سپس سویا‌ها را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چه میزان پیاز زیادتر باشد، مایه ماکارونی شما خوشمزه‌تر خواهید شد.

۴. زردچوبه، نمک و فلفل را به همراه ادویه‌های دیگر به سویا اضافه کنید. چند گوجه فرنگی را رنده یا پوره و به مواد اضافه کنید. مواد را تفت دهید تا طعم خامی گوجه هم گرفته شود. ادویه مخصوص ماکارونی را نیز می‌توانید از فروشگاه‌ها خریداری کنید.

۵. استفاده ار مواد دیگر، مثل قارچ، فلفل دلمه یا سوسیس می‌تواند به مایه ماکارونی، طعم خاص‌تری بدهد. فقط به یاد داشته باشید که فلفل دلمه را زیاد نپزید، چون طعم غذا را خراب می‌کند. حتی می‌توانید از مقداری سبزی معطر تازه یا خشک، در طرز تهیه سویا استفاده کنید.

۶. هنگامی که ماکارونی پخت و خواستید آن را سرو کنید، در یک ظرف جدا، کمی روغن بریزید و حرارت دهید تا داغ شود. چند قاشق (به نسبت اندازه ماکارونی) رب گوجه فرنگی ترجیحا خانگی را در آن سرخ کنید تا حدی که رنگ باز کند. این مایه را روی ماکارونی بریزید و با دیگر مواد مخلوط کنید.

۱۵ راز خوشمزه و قرمز شدن ماکارونی با سویا یا گوشت چرخ کرده

۷. برای این‌که یک ماکارونی خوشمزه داشته باشید بعد از آبکش کردن ماکارونی آن را با آب سرد بشورید تا لعاب ماکارونی از آن جدا شود و مایه ماکارونی حسابی روی آن بنشیند و جذب رشته‌ها شود. این روش یک ترفند خوب برای جلوگیری از خمیر نشدن ماکارونی است.

۸. یک راز و از نکات مهم خوشمزه شدن ماکارونی این است که در سس آن، از آبی که ماکارونی را در آن پخته‌اید، بریزید. این کار باعث می‌شود، ماکارونی، قوام بیشتری بگیرد.

۹. اگر ترجیح می‌دهید ماکارونی را دم نکنید بعد از آبکش کردن آن، ماکارونی را در ظرف مورد نظر سرو کنید و مایه ماکارونی را روی آن بریزید. یکی از نکات خوشمزه شدن ماکارونی این است که روی مایه ماکارونی کمی پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.

۱۰. هنگامی که ماکارونی را در آب جوش ریختید مرتب ماکارونی را با یک چنگال هم بزنید تا رشته‌های ماکارونی به هم نچسبند. بیش از حد ماکارونی را هم نزنید تا خرد نشوند.

۱۱. برای قرمز شدن ماکارونی چه کنیم؟ یک روش قرمز شدن ماکارونی این است که به آب ماکارونی روغن اضافه نکنید، چون چربی رشته‌های ماکارونی اجازه نمی‌دهد که مایه ماکارونی خوب به خورد آن برود و ماکارونی قرمز نمی‌شود.

۱۵ راز خوشمزه و قرمز شدن ماکارونی با سویا یا گوشت چرخ کرده

۱۲. بهتر است برای دم کردن ماکارونی از قابلمه چدن استفاده کنید تا ته دیگ نسوزد.

۱۳. برای این‌که ته دیگ سیب زمینی نسوزد بهتر است برش‌ها حدود نیم سانت قطر داشته باشند. روی سیب‌زمینی‌ها مقداری کنجد و نمک بپاشید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. روغن را داغ کنید و سیب‌زمینی‌های آغشته به نمک و کنجد را کف قابلمه بچینید.

۱۴. وقتی ماکارونی و مواد را در قابلمه می‌ریزید، ترتیب لایه‌ها را رعایت کنید. هر چه که این لایه‌ها نازک‌تر باشند، موقع مخلوط کردن و در پایان یکدست‌تر خواهند شد. روی سیب‌زمینی را ابتدا یک لایه ماکارونی، سپس یک لایه سس و باز ماکارونی… این ترتیب را حفظ کنید تا مواد تمام شوند.

۱۵. استفاده از پنیر پارمزان رنده شده روی ماکارونی در هنگام سرو، یک راز خوشمزه شدن ماکارونی با سویا یا گوشت چرخ کرده است که با آن می‌توانید حسابی خودتان و اطرافیانتان را غافلگیر کنید. چند پر ریحان تازه و حتی تکه‌های مرغ یا سوسیس خانگی گوشت یا مرغ نیز می‌توانند به کمک طعم خوش ماکارونی بیایند.

۱۵ راز خوشمزه و قرمز شدن ماکارونی با سویا یا گوشت چرخ کرده

انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:1
Iran (Islamic Republic of)
12:36 - 1399/12/13
اینکه روغن نریزیم بهتر قرمز میشه رو من نمیدونستم. ممنونم
Iran (Islamic Republic of)
14:01 - 1399/12/13
با سلام
من ماکارونی هام رو معمولا کته می پزم و خیلی خوشمزه تر و بهتر از ابکش در میاد.
در یک قابلمه یا ماهیتابه لبه بلند ماکارونی رو با آب مناسب بپزید و هر چی آب اضافه داشت می تونید در مایه ماکارونی استفاده کنید که لطیف تر بشه و راز پخت ماکارونی اینه که از سر چنگال سُر بخوره و سپس مایه ماکارونی رو اضافه کنید و روغن هم بریزید و روی اون آویشن و کمی ادویه های ماکارونی هم بریزید و بعد دم کن بزارید .
نوش جان عالی میشه
پاسخ ها
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
اصلا خوب نیی .فقط آبکش
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۵
چی بگم والا
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۵
از کودکی یادمه گاهی مادرم اینکارو میکرد
باید یبار امتحانش کنم حتما خوشمزه میشه
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۵
مرسی کدبانو
Iran (Islamic Republic of)
21:59 - 1399/12/13
قبل از اینکه ماکارانی بریزم داخل آب جوش آیا به آب جوش نمک و ادویه بزنم برای خوشرنگ شدن ؟لطفا جواب این سوالمو بدین ممنون میشم
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۶
فقط نمک بزنید. ادویه لازم نیست.میتونید یکم زردچوبه هم بزنید
صفا
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
به آب در حال جوش فقط زردچوبه و نمک بزن......بجای گوشت میتونید از لوبیا چیتی یا نخود فرنگی یا کالباس رنده شده هم استفاده کنید.....امتحان کنید خوشمزه میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
استیل رگال_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالابرد_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
استیل رگال_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دیاکو_فوتر داخلی
فنی آتل_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
چوب و هنر _فوتر
شفا_فوتر