پلو بریانی؛ عطر و طعمی بی‌نظیر از هرمزگان
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_3
سمپاشی امحا_4
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
کتاب لند_4
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۰۰۵۶۴
۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۹
۷۳۸۱
پلو بریانی، همان طور که از نام آن پیدا است از ترکیب پلو و مایه بریانی درست می‌شود. این غذا یکی از غذا‌های پرطرفدار هرمزگان است و پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این غذا را امتحان کنید.

روزنامه خراسان: پلو بریانی، همان طور که از نام آن پیدا است از ترکیب پلو و مایه بریانی درست می‌شود. این غذا یکی از غذاهای پرطرفدار هرمزگان است و پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این غذا را امتحان کنید. با طرز تهیه پلو بریانی با ما همراه باشید.

پلو بریانی هرمزگان

مواد لازم برای پنج نفر

  • برنج: ۴ پیمانه
  • گوشت گوساله خرد شده و پخته: ۲۵۰ گرم
  • نخود پخته شده: یک پیمانه
  • سیب‌زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده: ۲ عدد
  • پیاز پوست کنده و خرد شده: یک عدد
  • روغن: به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: به مقدار لازم
  • ادویه (نمک، فلفل سیاه، لیمو خشک، فلفل قرمز، فلفل هندی، زیره، دارچین و هل) به مقدار لازم

پلو بریانی هرمزگان

پلو بریانی هرمزگان

طرز تهیه

۱. برنج را از یک ساعت قبل در آب و کمی نمک خیس و سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید و آبکش کنید.

۲. مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود.

۳. سپس پیاز‌های خرد شده را در تابه بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا طلایی و سبک شود.

۴. سیب‌زمینی‌های نگینی خرد شده را به پیاز‌های سرخ شده اضافه و آن‌ها را سرخ کنید تا نرم شود.

۵. گوشت پخته شده، نخود، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را در تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

۶. مواد را حدود ۵ دقیقه با هم تفت دهید. سپس آن‌ها را از روی شعله بردارید.

۷. ته‌دیگ دلخواه خود را در کف قابلمه بچینید سپس برنج و مایه بریانی را لایه لایه در قابلمه بریزید.

۸. زعفران دم‌کرده را روی برنج بریزید و بریانی را برای حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه روی حرارت ملایم شعله دم کنید.

پلو بریانی هرمزگان

انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:1
Iran (Islamic Republic of)
08:49 - 1399/12/26
این غذا اسمش گوبولی و غذای سنتی بندر لنگه است
Iran (Islamic Republic of)
14:01 - 1399/12/26
مثل آبگوشتيه كه با پلو قاطي شده
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۹
دقیقاً
Iran (Islamic Republic of)
23:43 - 1399/12/30
اون گوشتی که تو بشقابه پولش دومیلیون میشه.دویست و پنجاه گرمه؟؟؟!!!!!
Germany
02:48 - 1400/01/04
آش لاخُلی ،یا همون دمپخت مبارکس
ناهاری ظهر جمعه ،بیرون،باخانواده،پارک سرارود
آی میچسبه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
ایرانیان- فوتر موبایل222
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوتر2
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر عارفی - فوتر