کیک موز و گردو؛ عصرانه‌ای مقوی و خوشمزه
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۱۰۵۱۳
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۸
۷۴۳۳
کیک موزی از دسته کیک‌های بسیار خوشمزه می‌باشد که در سراسر دنیا بسیار محبوب است و می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای دورهمی و عصرانه باشد.

عصر ایران: کیک موزی از دسته کیک های بسیار خوشمزه می‌باشد که در سراسر دنیا بسیار محبوب است و می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای دورهمی و عصرانه باشد.

این کیک همان طور که از نامش پیداست از موز و گردو تشکیل می‌شود البته ریختن گردو به سلیقه شما بستگی دارد بافت این کیک بسیار نرم است و اصلا بافتی خمیری شکل ندارد. 

کیک موز و گردو؛ عصرانه‌ای مقوی و خوشمزه

مواد لازم:

آرد: ۱ پیمانه
تخم‌مرغ: ۱ عدد
شکر قهوه‌ای: ۱ پیمانه
کره: ۸۰ گرم
موز: ۴ عدد
بیکینگ‌پودر: ۱ ق چای خوری
وانیل: ۱ ق چای خوری
جوش شیرین: ۱ ق چای خوری
گردو: ۳ ق غذا خوری
شکلات چیپسی: ۲ ق غذا خوری

مرحله اول: آماده‌سازی

ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. موزهای رسیده را پوست بگیرد و با چنگال له کنید تا مانند پوره شود. کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود.

کیک موز و گردو؛ عصرانه‌ای مقوی و خوشمزه

مرحله دوم: هم زدن کره و تخم‌مرغ

کره نرم شده را به همراه موز خوب با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. در ظرف دیگر تخم‌مرغ و شکر قهوه‌ای و وانیل را با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه خوب هم بزنید تا کشدار و حجیم شود.

مرحله سوم: تهیه مایه کیک موزی مجلسی

پوره موز و کره را به مواد فوق اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط آرد را طی دو مرحله اضافه کنید و با لیسک هم بزنید سپس در انتها گردوی خرد شده و شکلات چیپسی را اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید.

مرحله چهارم: پخت کیک موزی

کف قالب لوف را چرب کنید و کاغذ روغنی انداخته سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و یک عدد موز را از طول برش بزنید و قسمتی که رگ دار هست را با قلمو آبلیمو بزنید و روی مواد قرار دهید سپس قالب را در فر گرم به مدت ۵۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کمی پخته شود بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید برای براق شدن سطح کیک می‌توانید کمی عسل رقیق شده را روی کیک بزنید.

کیک موز و گردو؛ عصرانه‌ای مقوی و خوشمزه

نکات کلیدی در تهیه کیک موزی ساده

از شکر سفید می‌توانید استفاده کنید.
سایز قالب ۱۳*۲۳ باشد.
با توجه به دماهای مختلف فر بعد از ۴۵ دقیقه کیک را چک کنید.
وقتی موز را روی کیک قرار می‌دهید زیاد فشار ندهید که بعد از پخت داخل کیک برود.
برای فرهای برقی و توستر ۲۰ درجه دما را کمتر تنظیم کنید.
می‌توانید به جای گردو از فندوق استفاده کنید.

انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:1
Iran (Islamic Republic of)
13:11 - 1400/02/03
موزوگردودیگه به رویاهاپیوسته
پاسخ ها
فرزانه
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
واقعا هم
گیر بیاد همینجوری میخوریمش دیگ کیکش نمیکنیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر بلفارو