حال و هوای کافه در خانه؛ فراپه
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
لاله زار مال_1
لاله زار مال_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
لاله زار مال_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_2
لاله زار مال_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۴۵۱۶۵
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۸
۳۹۹۱
این روزها، بعضی از ما که عادت به وقت‌گذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافه‌های شهر داشتیم، به دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمی‌های این‌چنینی محروم مانده‌ایم. برای گذراندن این روز‌ها کافی‌شاپ را به خانه خود بیاورید.

برترین‌ها: این روزها، بعضی از ما که عادت به وقت‌گذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافه‌های شهر داشتیم، به‌دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمی‌های این‌چنینی محروم مانده‌ایم. برای گذراندن این روز‌ها کافی‌شاپ را به خانه خود بیاورید و با ایجاد یک گوشه دنج و آرام با سلیقه و خواسته خانواده، وقت‌گذرانی در خانه را به یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های دنیا تبدیل کنید.

حال و هوای کافه در خانه؛ فراپه

اگر عاشق قهوه و هر نوع نوشیدنی هستید به احتمال زیاد عاشق کافه هم هستید، در این سری از مطالب آشپزی سعی می‌کنیم طرز تهیه کلیه دسر‌ها و نوشیدنی‌های خوشمزه‌ای که در کافی شاپ‌ها سرو می‌شود را به شما آموزش دهیم تا شما بتوانید در منزل یا محل کارتان مانند یک باریستا این دسر‌ها و نوشیدنی‌ها را تهیه کنید.

منو کافی‌شاپ‌ها معمولا لیست بلند بالایی است از انواع نوشیدنی، آن هم با اسم‌های عجیب. در اغلب موارد هم نتیجه سفارشمان مطابق با ذائقه ما نیست. در این مطلب روش تهیه خانگی فراپه آموزش داده شده است.

فراپه قهوه یکی از نوشیدنی‌های جذاب و پر طرفدار تابستان است که فروش ویژه‌ای برای کافی شاپ‌ها در این فصل از سال دارد، فرمول تهیه فراپه قهوه سادس، اما هرکسی از فوت و فنش آگاهی ندارد. در این مطلب قصد داریم بهترین نوع فراپه رو آموزش دهیم.

فراپه برای اولین بار حدود نیم قرن پیش توسط یک یونانی در کنفرانس قهوه فوری ارائه شد. هدف از این کنفرانس ارائه یک نوشیدنی جدید با استفاده از قهوه‌ی فوری بود تا بتوانند قهوه‌ی فوری را به بازار عرضه کنند.

فراپه را می‌توان با قهوه معمولی هم تهیه کرد. در واقع این نوشیدنی بسیار انعطاف پذیره و هر کافه‌ای طبق رسپی و قوانین خودش فراپه‌ی مخصوص خودش را درست می‌کند. فراپه تهیه شده با قهوه کمی ملایم‌تر و ترکیب طعم‌ها بهتر است و خبری از اسیدیته تند قهوه‌های فوری نیست؛ و معمولا شیرینی کمتری نسبت به قهوه‌های فوری دارد.

فراپه‌ی قهوه فوری کف بیشتر و ظاهر بهتری دارد و سریعتر آماده می‌شود. روش اصلی تهیه فراپه قهوه با استفاده از قهوه فوری (پودر قهوه) است پس اگه می‌خواهید یک فراپه‌ی اصیل بنوشید باید از قهوه‌ی فوری استفاده کنید. اما در صورتی که مزه قهوه‌ی فوری رو دوست ندارید می‌توانید از اسپرسو به عنوان جایگزین استفاده کنید.

حال و هوای کافه در خانه؛ فراپه

در واقع میزان تلخی و اسیدیته‌ی قهوه‌ی فوری به ما می‌گوید که چقدر شیر، بستنی یا خامه‌ی شیرین به آن اضافه کنیم. نباید از سس یا سایر تاپینگ‌ها به مقدار خیلی زیاد استفاده شود در این صورت فراپه خیلی شیرین می‌شود و طعم و مزه اصلی را ندارد.

یکی از دلایلی که استفاده از قهوه‌ی فوری نسبت به اسپرسو ارجحیت دارد این است که اسپرسو در دمای پایین عطر و طعم جالبی ندارد. به طور کلی طعم‌هایی که در دمای بالا استخراج می‌شوند لزوما در دمای پایین به همان اندازه خوب نیستند.

اما حقیقت این ست که هیچ دستورالعمل استاندارد بین المللی برای فراپه وجود ندارد؛ و این می‌تواند چیز خوبی باشد تا فضا برای بروز خلاقیت باریستا‌ها فراهم شود. برخی فراپه را با بستنی یا خامه‌ی زده شده تهیه می‌کنند درصورتی که بعضی فقط آب رو با قهوه فوری ترکیب کرده و با یخ استفاده می‌کنند.

مواد لازم

  • قهوه، ترجیحا قهوه‌ی فوری
  • سردترین آبی که می‌توانید در دست بگیرید
  • تکه‌های یخ به اندازه‌ی دلخواه
  • شیرین کننده
  • شیر از هر نوع
  • خامه زده شده برای تزیین
  • هر سسی که دوست دارید

با توجه به رسپی ارائه شده شما می‌توانید طبق سلیقه‌ی خودتون پیش برید و انواع مختلف فراپه با غلظت‌های طعمی مختلف تهیه کنید.

طرز تهیه

اگر از قهوه‌ی فوری استفاده می‌کنید دو گزینه پیش روی شماست. یا آن را با آب دم می‌کنید و یا با شیر سرد. تهیه‌ی قهوه‌ی فوری با شیر باعث می شود فوم (کف) بیشتری داشته باشید. در هر صورت به ۲ قاشق چایخوری قهوه‌ی فوری احتیاج دارید.

حال و هوای کافه در خانه؛ فراپه

آن را داخل یک لیوان خالی بریزید و مقداری آب یا شیر به آن اضافه کنید. اگه از شکر استفاده می‌کنید الان وقتش است تا به ایجاد کف (فوم) روی نوشیدنی کمک کند. وقتی نوشیدنی قوام گرفت می‌توانید به آرامی آب یا قهوه بیشتری اضافه کنید؛ و به آرامی هم بزنید. اگه از خامه روی لیوان استفاده می‌کنید فقط دو سوم لیوان را پر کنید.

همانطور که می‌بینید تهیه فراپه کار خیلی ساده و سلیقه‌ای هست. می‌توانید از سس‌های مختلف استفاده کنید. حتی بعضی از کاکائو یا دارچین به عنوان تاپینگ استفاده می‌کنند. در هر صورت امیدوارم این نوشیدنی را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
22:45 - 1400/05/25
به به،معلومه خش مزه است.
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۶
خوش
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
تنورستان_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
روشا فارمسی_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تنورستان_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر آزاد خواه_فوتر
پارسیان طب - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
نیکان فارمدمهر_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
روشا فارمسی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر