با خوردن این خوراکی، خطر مرگ را کاهش دهید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
دکتر نداف کرمانی 1
زمردی_داخلی1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
ریزخور_1
ریزخور_3
کلاسینو_3
زمردی_داخلی3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نداف کرمانی 4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
زمردی_داخلی4
اپیلاسیون نانا 2
کلاسینو_2
زمردی_داخلی2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نداف کرمانی 2
لاله زار مال_2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۶۱۳۳۴
۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۴
۱۴۴۶۰
دانشمندان ایران و کانادا دریافتند که مصرف منظم اسیدهای چرب که در آجیل، دانه ها و روغن های گیاهی یافت می شود، خطر مرگ را به هر علت کاهش می دهد و امید به زندگی را افزایش می دهد.

اسپوتنیک: دانشمندان ایران و کانادا دریافتند که مصرف منظم اسیدهای چرب که در آجیل، دانه ها و روغن های گیاهی یافت می شود، خطر مرگ را به هر علت کاهش می دهد و امید به زندگی را افزایش می دهد.

نتایج مطالعه دانشمندان ایرانی و کانادایی در مجله BMJ نشان می دهد که آجیل، دانه ها و روغن های گیاهی یافت می شود، خطر مرگ را به هر علت کاهش می دهد.

با خوردن این خوراکی، خطر مرگ را کاهش دهید

این دانشمندان با مطالعه بیش از 40 مقاله علمی منتشر شده بین سالهای 1991 تا 2021 نشان دادند که اثرات سلامتی با مصرف آلفا لینولنیک اسید (ALA)، یک اسید چرب چند غیر اشباع از گروه اسیدهای چرب ضروری برای بدن، مانع از مرگ زودرس می شود. این گروه شامل اسیدهای چرب اشباع نشده می باشد که آلفا لینولنیک اسید در غذاهای گیاهی مانند سویا، آجیل درختی، روغن کانولا و دانه کتان یافت می شود.

در مجموع ، این مطالعات بر روی 120 هزار شرکت کننده در سنین 18 تا 98 سال، و گروه 18 تا 32 سال را شامل شد. نتایج، عوامل دیگری مانند سن، وزن، وضعیت سیگار کشیدن، مصرف الکل و فعالیت بدنی را در نظر گرفت.

با در نظر گرفتن این عوامل و ارزیابی دقیق هر مطالعه از نظر سوگیری، نویسندگان دریافتند که مصرف زیاد آلفا لینولنیک اسید یا ALA به ترتیب با 10، 8 و 11 درصد خطر کمتر مرگ و میر، بیماریهای قلبی عروقی و بیماری عروق کرونر مرتبط است.

این مطالعه نشان می دهد که مصرف بیشتر ALA با کمی بیشتر، با خطر مرگ ناشی از سرطان همراه است - 63 مرگ ناشی از سرطان در هر 120 هزار نفر دیده می شود.

از نظر دوز، افزایش مصرف ALA به میزان یک گرم در روز، معادل یک قاشق غذاخوری روغن کانولا یا 0.5 اونس روغن گردو، با کاهش 5 درصدی خطر مرگ ناشی از قلب و عروق مرتبط است.

در این گزارش امده است: "ما باید ارتباط بین ALA و طیف وسیع تری از علل مرگ را بررسی کنیم تا اثرات بالقوه الفا لینولنیک اسید بر سلامتی را بهتر ارزیابی کنیم و بررسی کنیم که آیا برخی از غذاهای غنی از ALA در واقع متفاوت با سرطان و سایر مرگ و میرها مرتبط هستند یا خیر".

برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
عارفی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 4
شیرآلات زمانی_4
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
سوییچ ایران_2
عارفی_2
خرید باکس 2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی بانو_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو