طرز تهیه چلو ماهیچه زعفرانی؛ غذای اصیل ایرانی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۸۲۵۸۰
۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۷
۱۳۷۵۴
چلو گوشت یکی از غذا‌های سنتی و قدیمی است که در میان ایرانی‌ها طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی می‌پزند. چلوگوشت از غذا‌های مجلسی هم محسوب می‌شود و در مراسم‌های مهم هم از آن استفاده می‌شود.

برترین‌ها: چلو گوشت یکی از غذا‌های سنتی و قدیمی است که در میان ایرانی‌ها طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی می‌پزند. چلوگوشت از غذا‌های مجلسی هم محسوب می‌شود و در مراسم‌های مهم هم از آن استفاده می‌شود.

چلو ماهیچه یکی از غذا‌های اصیل ایرانی خاصه مهمانی‌ها و مناسبت‌های ویژه می‌باشد. این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی به دلیل طعم خاص و فوق العاده و مواد اولیه بسیار عالی در تهیه آن طرفداران بسیاری نیز دارد.

البته طبخ چلو ماهیچه و زمان مورد نیاز برای آماده‌سازی آن مشکل و زیاد می‌باشد و برای ایجاد طعم خاص آن باید مهارت و فوت و فن لازمه را برای این غذا داشته باشید که البته این امر نیز با توجه به ریزه کاری‌های بیان شده در این دستور پخت و تجربه آشپزی شما قابل حل می‌باشد.

طرز تهیه‌ چلو ماهیچه؛ غذای اصیل ایرانی

مهم‌ترین نکته در طبخ چلو ماهیچه، طعم دار کردن ماهیچه‌ها و پختن آن‌ها می‌باشد که هم بوی نامطلوب از بین رفته و هم ماهیچه‌ها خام نباشد. البته گذاشتن زمان زیاد برای پختن ماهیچه‌ها باعث سفت شدن آن‌ها نیز خواهد شد. از این رو به زمان لازمه و نکات مدنظری برای طبخ این غذا توجه داشته باشید.

طبخ این غذا برای سرو در مهمانی‌ها شما را از درست کردن انواع کباب‌ها و برپا کردن دود ذغال راحت و خلاص خواهد کرد. به همین دلیل می‌توانید به راحتی این غذا را جایگزین انواع کباب‌ها در مهمانی‌های خود بکنید و با یک غذای خاص و خوش طعم از میهمانان خود پذیرایی خوبی داشته باشید.

البته زمان تقریبی برای طبخ این غذا شاید در مقایسه با دیگر غذا‌ها تایم بیشتری را از شما بگیرد، اما خوش طعم بودن و مجلسی بودن این غذا، ارزش این میزان از زمان و صرف انرژی را برای شما جبران خواهد کرد و خستگی را در پایان از بین خواهد برد.

استفاده از ادویه‌های مختلف و به خصوص استفاده از زعفران، طعم و عطر خاصی را به غذای شما خواهد بخشید و این طعم منحصر به فرد چلو ماهیچه در مهمانی‌ها همیشه به یاد خواهد ماند. همچنین سرو آن به همراه ته چین نیز طعم چلو ماهیچه را تکمیل و فوق العاده خواهد کرد.

طرز تهیه‌ چلو ماهیچه؛ غذای اصیل ایرانی

مواد لازم

  • ماهیچه: ۳ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • حبه سیر: ۳ عدد
  • هویج متوسط: ۲ عدد
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
  • عصاره گوشت الیت: میزان لازم
  • زعفران: ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه‌ چلو ماهیچه؛ غذای اصیل ایرانی

مراحل پخت

۱.پیاز‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید.

۲. بعد از سرخ شدن پیازها، ماهیچه‌ها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و بگذارید خامی ماهیچه از بین برود.

۳. پس از چند دقیقه ادویه‌های فلفل قرمز و دارچین و سیر‌های خرد شده را به ظرف اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

۴. اجازه دهید که ماهیچه‌ها حدود نیم ساعت به همراه مواد دیگر در قابلمه سرخ شود.

۵. البته در این مدت زمانی حتما حواستان باشد که ماهیچه‌ها ته نگیرد و اگر ماهیچه‌ها زودتر از این تایم سرخ شد، مرحله بعدی را انجام دهید.

۶. در یک قابلمه دیگر رب گوجه فرنگی و کمی روغن مایع ریخته و تفت دهید.

۷. سپس عصاره الیت، زعفران، فلفل و دارچین را افزوده و با یک استکان آب جوش مواد را مخلوط کنید.

۸. بعد از آماده شدن و جوش زدن سس ماهیچه، آن را به ماهیچه‌های سرخ شده اضافه کنید و درون قابلمه ماهیچه بریزید.

۹. هویج‌ها را حلقه حلقه خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

۱۰. کمی نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم ماهیچه‌ها کاملا بپزد.

برای خرید ماهیچه مورد نیاز خود، می‌توانید به صورت اینترنتی اقدام نمایید تا در شرایط کنونی از آلودگی‌ها و ترافیک‌ها در امان بمانید. خرید گوشت آنلاین، با داشتن مزایای بسیار زیاد، انتخاب مناسب‌تری نسبت به خرید حضوری گوشت به حساب می‌آید.

انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:16
Iran, Islamic Republic of
09:46 - 1400/10/12
همه چی اماده ست
منتها فقط عصاره گوشت الیت، به میزان لازم ندارم
حیف شد!
Iran (Islamic Republic of)
09:00 - 1400/10/15
حیف شد ما الان پیازش رو نداریم وگرنه همه چی جور بود
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
پارسیان طب - فوتر
روشا فارمسی_فوتر
اورانوس_فوتر2
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
تنورستان_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر