كنلوني قارچ و اسفناج
۱۳۳۴
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۷
۱۴۶۷۲
يك غذاي ايتاليايي در يك شب ايراني
غذاي ايتاليايي فقط پيتزا و پاستا نيست و اين كشور چكمه‌اي به غذاهاي ديگري هم شهره است. از جمله آن‌ها همين غذايي كه دستورش را خواهيد خواند و البته حتما هم آن را تهيه خواهيد كرد.



مواد لازم :براي 6 نفر
  • قارچ: 500 گرم
  • سير رنده ‌شده: 2 حبه
  • اسفناج خرد شده: 225 گرم
  • نمك و فلفل: به مقدار نياز
  • گوجه‌ فرنگي خرد شده: 250 گرم
  • سس پستو: 2 قاشق غذاخوري
  • پنير پارمسان رنده شده: 75 گرم
  • لازانياي خشك: 12 برگ
مواد لازم براي سس:

  • آرد: 5 قاشق غذاخوري
  • شير داغ: 3 فنجان
  • خامه: يك‌دوم فنجان
  • پستو: 2 قاشق غذاخوري



روش تهیه :

 1.  مقداري روغن زيتون داخل ماهي‌تابه ريخته و قارچ‌ها را اضافه كرده و به ‌مدت 2 دقيقه تفت دهيد. سپس سير رنده شده و اسفناج خردشده را اضافه كرده و نمك و فلفل را هم به آن اضافه كنيد.
 2.  براي تهيه سس، كره را در ماهي‌تابه آب كنيد، آرد را اضافه كنيد و يك دقيقه بگذاريد تفت بخورد. كم‌كم شير داغ و خامه را اضافه كنيد، نمك و فلفل بزنيد و سپس سس پستو را اضافه كنيد.
 3.  گوجه‌هاي خردشده را در كاسه ريخته و مخلوط قارچ را اضافه كنيد. سپس پستو و بعد يك‌سوم از پنير پارمسان را اضافه كنيد.
 4.   ورقه‌هاي لازانيا را بپزيد تا نرم شود.
 5. فر را در حرارت 200 درجه ‌سانتي‌گراد قرار دهيد.
 6.  لايه‌به لايه سس را روي لازانيا  ريخته و مخلوط اسفناج را روي آن بريزيد. كمي پنير پارمسان بپاشيد و لايه‌ها را دوباره تكرار كنيد.
 7. به‌مدت 45 دقيقه ظرف را در فر بگذاريد تا بپزد.

نکته : سس پستو را مي‌توان از سوپرماركت‌ها تهيه كرد يا 2 فنجان ريحان، 2 حبه سير و يك‌چهارم فنجان روغن زيتون را با كمي نمك و يك‌چهارم پنير پارمسان را در ميكسر به هم بزنيد تا آماده و خمير شود

منبع : مجله سیب سبز
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج