خورش آلواسفناج
۱۳۳۸
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۷
۳۷۹۳۷
اين خورش سنتي را با روشي مدرن بپزيد



مواد لازم براي 4 نفر:
  • مرغ: يك عدد يا 16 عدد فيله
  • اسفناج پخته شده: 500 تا 700 گرم
  • آلو خورشي: 300 گرم
  • پياز متوسط: يك عدد
  • روغن مايع:به ميزان لازم
  • شكر:به ميزان دلخواه
  • آب ليموترش تازه:به ميزان لازم



روش تهیه :

 1. ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و نيمي از پياز را به همراه مرغ‌ها و كمي روغن تفت داده و اجازه مي‌دهيم كه آبش تبخير و سرخ شود. آلوها را به همراه كمي شكر جداگانه مي‌پزيم.
 2. اسفناج پخته شده را نيز با نيم ديگري از پياز سرخ مي‌كنيم و به ميزان دلخواه به آن نمك اضافه مي‌كنيم تا عطر خوش آن متصاعد شود.
 3.  سپس اسفناج، مرغ و آلو را با هم داخل قابلمه‌اي بزرگ ريخته و مقداري به مواد آب اضافه مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم تا خورش كمي بجوشد و جا بيفتد. در نهايت به ميزان دلخواه به خورش آب‌ليمو و شكر اضافه مي‌كنيم اما ميزان شكر اين خورش بايد خيلي كم باشد تا از شيرين شدن آن جلوگيري كند.

منبع : مجله سیب سبز
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج