طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۶۱۳۳۹
۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۰
۸۷۲۸۹
ابتدا ماهی سفید تازه را پس از تمیز كردن كاملاً شستشو دهید و خشك كنید و شكم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شكمش را خالی كنید.
ماهنامه هنر آشپزی:

طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

مواد لازم:

  • برای 2 نفر
  • آبلیمو به میزان لازم
  • سیر سیر 1تا2حبه
  • انار 3قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار هم میتوان استفاده كرد))
  • كنجد 2قاشق غذاخوری
  • گردو 2قاشق غذاخوری (آسیاب شده)
  • ماهی 1عدد (سفید)
  • ادویه به میزان لازم (مخصوص ماهی یا گرام ماسالا)
  • سبزی 100گرم (نارلنگ یا معطر)
  • اشپیل 1عدد (اشپیل همان تخم ماهی است)
  • ماهی شكم پر بدون فر

طرز تهیه:

1. ابتدا ماهی سفید تازه را پس از تمیز كردن كاملاً شستشو دهید و خشك كنید و شكم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شكمش را خالی كنید،حال داخل شكم را كاملا بشویید و كمی نمك و آبلیمو بزنید و كنار بگذارید. حال باید اشپیل ها را تمیز كنید.سطح تخم‌ها را غشایی گرفته و رگه‌هایی دارد كه در حین پاك كردن ماهی بایستی كاملاً گرفته شود.

 2. در این فاصله، سبزی‌ها را خرد كرده و به همراه نمك، فلفل، ادویه، كنجد و گردوی ساییده شده و یا ریز خرد شده و انار جنگلی ساییده شده (پودر) یا رب انار و سیر رنده شده به تخم ماهی‌ها اضافه كنید و مواد را خوب با هم مخلوط كنید. حالا با یك قاشق درون ماهی را پر كنید و لبه‌هایش را مرتب بدوزید.شما الان دو راه برای پخت ماهی دارید.

3. در یك تابه مناسب به مقدار كافی روغن سرخ كردنی بریزید و درون آن ماهی را با حرارت كم طبخ كنید و همان طور سرو كنید.

4. درون قابلمه ای (گمج)مقداری كره بریزید و مقداری از مواد داخل شكم را در آن تفت داده و ماهی را هم جداگانه كمی تفت بدهید و بعد ماهی را روی مواد قرار داده و یك استكان آب داغ مخلوط شده با رب انار روی آن بریزید و اجازه دهید كمی بپزد و بعد سرو كنید.

نكات:

1. میزان موادی كه در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می‌كند.

2. داخل شكم ماهی را خیلی پر نكنید چون دوخته نمی‌شود.

3. سبزی‌های نارلنگ و انار، ویژه مازندران می‌باشد در صورتی كه در دسترس نبود از سبزیهای معطر و رب انار ترش استفاده كنید.

4. در صورت تمایل اشپیل را حذف كرده و به جای آن گردو و سبزی بیشتری بریزید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
ایرانیان- فوتر موبایل222
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
فنی آتل_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
استیل رگال_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
کالابرد_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
بانک کتاب پایتخت_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
شفا_فوتر