فارس به ماجرای برخی اساتید دانشگاه تهران ورود کرد
"حضور دو مدرس مدعو در دانشگاه تهران، به دلیل مواضعی که علیه نظام و اهانت به رهبر شهید انقلاب داشتند با انتقادهایی همراه شده بود"
خبرگزاری فارس با انتشار مطلبی از تدریس یک استاد مدعو در دانشگاه تهران انتقاد کرد.
در بخشی از مطلب این رسانه آمده: پساز انتقادها دربارهٔ سوابق و مواضع برخی مدرسان مدعو گروه فلسفه غرب دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران و قطع همکاری دانشکده با این افراد، همچنان چگونگی دعوت این اساتید، به پرسشی بیپاسخ تبدیل شده است.
این انتقادات درحالی است که حضور دو مدرس مدعو در دانشگاه تهران، به دلیل مواضعی که علیه نظام و اهانت به رهبر شهید انقلاب داشتند با انتقادهایی همراه شده بود.
زهرا بیرشک، که با نام «سپید بیرشک» شناخته میشود، از جمله افرادی بود که پیشتر در سِمت استاد مدعو با گروه فلسفه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران همکاری داشت.
فرزاد کلبعلی، دیگر مدرس حقالتدریس دانشگاه تهران که خبر قطع همکاری با او منتشر شد، از مدرسان دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه بود. او نیز در بخش معرفی پروفایل خود در فضای مجازی عباراتی توهینآمیز دربارهٔ رهبر شهید انقلاب و نظام جمهوری اسلامی منتشر کرده بود.
از سوی دیگر، برخی گزارشها حاکی است در ترم جاری ابتدا از حامد روشنیراد جهت تدریس در گروه فلسفه دعوت به عمل آمده بود ؛ فردی که جمهوری اسلامی را نظامی سفاک نامیده و مواضع و سوابقی چون حمایت علنی از تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل، گرایشهای سلطنتطلبی و ساختارشکنی علیه مقام معظم رهبری را در کارنامه خود دارد.
اگرچه روشنیراد در ادامه با مدرس دیگری جایگزین شد، اما اصلِ دعوت اولیه از او نشانهای از خلاءهای جدی در نظارت مدیریتی و ضوابط جذب در گروه فلسفه است.
ارسال نظر