۱۶۲۶۵
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

با سالاد اسفناج و دسر انبه میل بفرمایید

دستور آشپزی: خوراك بيفتك اسپانيايي

استيك‌ها را درون يك ظرف نسوز گذاشته و برگ‌هاي گشنيز را روي‌ آن قرار دهيد بعد آن را داخل فر و بگذاريد تا به مدت ۶ دقيقه نيمه‌پخته شود، البته اگر دوست داريد مي‌توانيد براي مدت بيشتري آن را در فر نگه داريد اين به سليقه شما برمي‌گردد. هرچند دقيقه يك‌بار آن را به طرف ديگر برگردانيد.

دستور آشپزی: خوراك بيفتك اسپانيايي
دستور آشپزی: خوراك بيفتك اسپانيايي

مواد لازم بيفتك
  • گوشت گوساله: ۳ عدد
  • ليمو: نصف يك عدد
  • گشنيز: چند برگ


مواد لازم براي سرو
  • نان محلي: 2 عدد


مواد لازم ماست نعنايي تاپاز
  • ماست طبيعي: ۲۵۰ گرم
  • نعناي تازه: چندبرگ
  • ليمو: نصف يك عدد


مواد لازم سالاد اسفناج مركاتيو
  • اسفناج: 200 گرم
  • گشنيز: يك دسته
  • شاهي: يك دسته
  • هويج: يك عدد بزرگ
  • روغن كنجد: 3 قاشق غذاخوري
  • ليمو: يك عدد


مواد لازم دسر انبه
  • انبه رسيده: ۲ عدد
  • شكر: يك قاشق چاي‌خوري
  • نعناي تازه: چند برگ
  • ليمو: يك عدد


ادويه
  • روغن زيتون
  • نمك و فلفل سياه


دستور آشپزی: خوراك بيفتك اسپانيايي

برای شروع :

ماهي‌تابه را روي گاز گذاشته. فر را روشن كرده و در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد يا ۳۷۵ درجه فارنهايت قرار دهيد.

خوراك بيفتك اسپانيايي

روي يك تخته مقداري نمك و فلفل بريزيد و ران‌ها را روي مواد بغلتانيد روغن زيتون روي آن بپاشيد و بگذاريد تا كمي خود را بگيرد.

استيك‌ها را درون يك ظرف نسوز گذاشته و برگ‌هاي گشنيز را روي‌ آن قرار دهيد بعد آن را داخل فر و بگذاريد تا به مدت ۶ دقيقه نيمه‌پخته شود، البته اگر دوست داريد مي‌توانيد براي مدت بيشتري آن را در فر نگه داريد اين به سليقه شما برمي‌گردد. هرچند دقيقه يك‌بار آن را به طرف ديگر برگردانيد.

در آخر استيك‌ها را روي يك تخته چوبي قرار داده با يك چاقوي تيز برش دهيد و ليمو را نصف كرده و كنار ظرف آن قرار دهيد.

سالاد اسفناج مركاپتو

اسفناج‌ها را شسته و از شاخه جدا كنيد و درون ظرف سالادخوري بريزيد. به‌ترتيب برگ‌هاي گشنيز و شاهي را درون ظرف ريخته و با يك پوست‌كن هويج را لايه لايه روي سبزي‌ها بريزيد. براي مزه‌دار كردن آن روغن زيتون فراوان همراه با روغن كنجد به آن اضافه كنيد. كمي نمك آن را متفاوت مي‌كند در آخر ليمو را برش زده و روي آن بچكانيد.

براي سرو

نان محلي را كنار غذا بگذاريد و به شكل مناسب آن را تزئين كنيد و از آن لذت ببريد.

ماست نعنايي تاپاز

ماست را در يك كاسه ريخته و روغن زيتون را روي آن بريزيد. كمي نعناي تازه همراه با نمك به آن اضافه كنيد در آخر ليمو را برش زده و درون كاسه بچكانيد. تمام مواد را با يك قاشق به خوبي هم بزنيد و قبل از اين‌كه آن را سرو كنيد حتما مزه كنيد.

دسر انبه

انبه رسيده را از وسط ۲نيم كرده و هسته آن را درآوريد. بعد آن را روي تخته گذاشته و با يك چاقوي تيز خطوط منظم چندسانتي روي آن در خط عمود و افق بكشيد و بعد با دست از زير آن را فشار دهيد تا مانند گل بيرون بيايد. مي‌توانيد براي سرو از ۳ يا ۴ تاي آن‌ها استفاده كنيد. دانه‌هاي سفيد شكر را روي آن بپاشيد و برگ‌هاي ريز نعنا را روي آن قرار دهيد. ليموترش را برش زده و كنارش قرار دهيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

دستور آشپزی: خوراك بيفتك اسپانيايي


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج