مسقطی زردآلو
۱۷۱۲۹۶
۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۳
۴۰۱۳۵ 
ابتدا برگه های زردآلو را به مدت 5 تا 10 دقیقه در مقداری آب خیس کنید تا سنگ ریزه های آن کاملا خارج شود. برگه ها را با چاقوی خیلی تیز، ریز خرد کرده و در قابلمه مناسب با در بسته به مدت 20 دقیقه بپزید.
سایت کدبانو:

مواد لازم:

  • برگه زردآلو: 225 گرم
  • شکر:  50 گرم
  • مغز بادام :  50 گرم
  • کمپوت فیله پرتقال:  50 گرم
  • زرده تخم مرغ:  1 عدد
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • خامه و پودر دارچین:  به دلخواه
  • آب: 45 میلی لیتر

مسقطی زردآلو

طرز تهیه:


1. ابتدا برگه های زردآلو را به مدت 5 تا 10 دقیقه در مقداری آب خیس کنید تا سنگ ریزه های آن کاملا خارج شود. برگه ها را با چاقوی خیلی تیز، ریز خرد کرده و در قابلمه مناسب با در بسته به مدت 20 دقیقه بپزید.

2. در این مرحله شکر را اضافه کنید و مجددا 10 دقیقه دیگر بپزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

3. حال بادام خرد شده و کمپوت فیله پرتقال را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

4. در یک کاسه کوچک زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنید تا ذرات شکر کاملا حل شود و بعد مواد را روی کاغذ روغنی پهن کنید، سپس سطح این مخلوط را به کمک یک چاقو، کاملا صاف کنید و با کمک همان کاغذ مواد را رول کنید و آن را حداقل به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید. این دسر را می توان با خامه و دارچین تزیین کرد.

نکته 1: توجه داشته باشید که حتما برگه های طبخ شده غلیظ شود و دیگر آب اضافه نداشته باشد.

نکته 2: درصورتی که کمپوت فیله پرتقال در دسترس نبود، می توانید مقداری فیله پرتقال را با شکر بپزید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
20:04 - 1393/11/01
من قسمت 4 رو نفهمیدم. عکسش که یه چیز دیگه اس..
Iran, Islamic Republic of
08:26 - 1393/11/02
اون مخلوط شكر و زرده تخم مرغ رو چكارش كنيم!!!!!!!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج