غذاهایی برای سرمایی ها (1)
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
کلاسینو_1
دکتر نداف کرمانی 1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
سفیر بار ساقدوش_1
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_3
ریزخور_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نداف کرمانی 3
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_4
ریزخور_4
دکتر نداف کرمانی 4
زمردی_داخلی4
ریزخور_2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
سفیر بار ساقدوش_2
زمردی_داخلی2
دکتر نداف کرمانی 2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۷۷۴۱۰
۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۰
۶۰۰۹۰
بعضی آش‌ها هستند كه كمتر در آنها گوشت به‌كار می‌رود، مانند ‌آش‌رشته یا ‌آش دوغ كه اصلا مناسب فصل سرما نیستند.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

  بهترین ‌آش،  شله قلمكار است

بعضی آش‌ها هستند كه كمتر در آنها گوشت به‌كار می‌رود، مانند ‌آش‌رشته یا ‌آش دوغ كه اصلا مناسب فصل سرما نیستند. در عوض آش‌هایی مانند آش شله‌ قلمکار از آنجا كه در مواد اولیه آنها گوشت هم وجود دارد غذای مناسبی برای فصل سرما محسوب می‌شود. این‌ آش را اگر تند مصرف كنید می‌تواند به گرمی غذا بیشتر كمك می‌كند.

غذاهایی برای سرمایی ها (1)

  مواد لازم:

  •    گوشت بدون استخوان: نیم كیلوگرم
  •    نخود، لوبیا چیتی، ماش، عدس، لوبیا چشم‌‌بلبلی و برنج: هركدام یك فنجان
  •    سبزی‌ آش (جعفری، گشنیز، اسفناج، تره، ترخون و مرزه): به‌میزان لازم
  •    پیازع داغ: به مقدار لازم
  •    نمك، فلفل، زردچوبه، روغن و نعناع داغ: به مقدار لازم

روش تهیه

1. شب قبل حبوبات را خیس كنید. بعد از آنكه گوشت و پیاز را سرخ كردید، زردچوبه را به آن اضافه كنید و كمی آب در آن بریزید و بگذارید خوب بپزد. سبزی‌ آش را خرد كنید.

2. وقتی گوشت نیم‌پز شد، حبوبات را به آن اضافه كنید. وقتی گوشت و حبوبات خوب پخت، سبزی را به آن اضافه كنید.

3. از آنجا كه مدت پخت آش طولانی است بهتر است حرارت زیر آن را كم كنید و آن را مدام هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شده و جا بیفتد. نمك و فلفل را زمانی اضافه كنید كه‌ آش خوب پخته باشد. بعد از آن روی ‌آش را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین كنید.


  حلیم را با نخود بخورید

حلیم غذایی مناسب برای فصل زمستان است، به‌خصوص اگر نخود هم به آن اضافه شود؛ یعنی اگر می‌خواهید حلیم بپزید به‌دنبال حلیمی باشید كه فقط از گندم درست نشده باشد. نخود گرم است و به گرمی حلیم كمك می‌كند. اضافه كردن دارچین به مقدار مناسب هم می‌تواند این حلیم را برای فصل سرما مناسب كند.

غذاهایی برای سرمایی ها (1)

  مواد لازم:

  •    گندم پوست كنده: یك لیوان و نیم
  •    نخود: یك دوم لیوان
  •    گوشت گوسفند سردست: 400 گرم
  •    نمك: یك پنجم قاشق چای‌خوری
  •    پیاز متوسط: دو عدد
  •    آب گوشت: دو لیوان
  •    دارچین: به مقدار لازم
  •    شكر: به مقدار لازم
  •    كره: چهار قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه

1. نخود را 24 ساعت قبل از پخت خیس كنید. گندم را 24 ساعت زودتر خیس كرده و با نمك بپزید. نخود را همرا با پیاز و گوشت پخته، سپس گوشت پخته را از آب و نخود جدا كنید و بكوبید تا رشته رشته شود.

2. گندم را هم با كمی آب جوش در مخلوط‌كن بریزید تا كاملا له شود. اما نخود را با كمی آب گوشت له كنید. این كار را هم می‌توانید در مخلوط‌كن انجام دهید.

3. بقیه‌ آب گوشت، نخود، گوشت و گندم له شده را با هم مخلوط كرده و در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حدود نیم لیتر آب به آن اضافه كرده و بگذارید حلیم به مدت نیم ساعت جا بیفتد. حواس‌تان باشد كه در این مدت حلیم مرتب هم زده شود تا ته نگیرد.


   بچسبید به خورش فسنجان

بعضی خورش‌ها مانند خورش كدو و خورش آلو اسفناج به‌دلیل رطوبتی كه دارند برای فصل سرما مناسب نیستند اما خورش فسنجان به‌دلیل حرارت خوبی كه گردو به آن می‌دهد برای این فصل توصیه می‌شود. این غذا شیرین و چرب است و به‌دلیل گردوی فراوان می‌تواند در سرما طبع شما را به سمت گرمی ببرد.

غذاهایی برای سرمایی ها (1)

  مواد لازم:

  •    گردو: 500 گرم
  •    گوشت چرخ كرده: 300 گرم
  •    پیاز: یک عدد
  •    دارچین: سه قاشق چای‌خوری
  •    رب انار: پنج قاشق غذاخوری
  •    شكر: دو قاشق غذاخوری

روش تهیه

1. پیاز را ریز رنده كنید و با گوشت چرخ‌كرده، نمك، فلفل و یك قاشق چای‌خوری دارچین مخلوط كنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا كنند.

2. حالا با دست كوفته‌های كوچكی از این مواد درست كرده و داخل روغن سرخ كنید و كنار بگذارید. گردوها را چرخ كنید، درون قابلمه دو لیوان آب سرد بریزید و گردوها را اضافه كرده سپس حرارت را زیاد كنید تا آب جوش بیاید.

3.  پس از اینكه آب جوش آمد حرارت را كم كنید و اجازه دهید به مدت سه ساعت گردوها با آب خوب بجوشند و به اصطلاح به روغن بیفتند. بعد از اینكه گردوها پخت، رب انار و دو قاشق چای‌خوری دارچین، شكر و كمی نمك اضافه كنید سپس به مقدار لازم آب بریزید. گوشت‌های قلقلی را كه آماده كرده بودید به خورش اضافه كنید و یك ساعت دیگر هم بگذارید تا گوشت‌ها درون فسنجان بجوشند. بعد از یك ساعت فسنجان شما آماده است.


  سوپ گندم را جایگزین سوپ جو كنید

اگر علاقه به خوردن سوپ دارید بهتر است بدانید كه خوردن سوپ‌هایی مانند سوپ جو به‌دلیل مزاج سرد برای فصل سرما مناسب نیستند، به جای آن می‌توانید از سوپ گندم استفاده كنید كه طبعی گرم دارد.

غذاهایی برای سرمایی ها (1)

  مواد لازم:

  •    گندم: یك پیمانه
  •    جعفری: سه پیمانه، خرد شده
  •    پیاز: یك عدد
  •    هویج: یك عدد
  •    نمك، فلفل، زنجبیل و زردچوبه: به مقدار لازم

روش تهیه

1. مدت 24 ساعت گندم را خیس كنید. بعد آن را در ظرفی بریزید و آب را اضافه كنید. ادویه‌ها را هم می‌توانید در این مرحله اضافه كنید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا كاملا گندم‌ها بپزد و به اصطلاح مغزش بشكفد.

2. در پایان هویج را رنده كرده و به همراه سبزی خرد شده و پیاز به سوپ اضافه كنید و آن را بعد از چند دقیقه از روی حرارت ‌بردارید و نوش‌جان كنید.

ادامه دارد...
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
07:50 - 1393/11/22
فقط شله قلم کار...
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
سوییچ ایران_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_4
عارفی_4
خرید باکس 4
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
زمردی_فوتر موبایل اصلی
کلینیک النا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
فنی آتل_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر