و این بار اسفناج وارد می شود
۱۸۲۳
۰۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۱
۲۸۰۶۷
خوشمزه و غنی
ایرانی ها هنوز به استفاده از اسفناج در سالاد عادت ندارند، اما اگر فقط یک بار آن را امتحان کنید عاشقش خواهید شد.




استارت با اسفناج

اسفناج به عنوان پایه اصلی این سالاد، طعم متفاوتی به آن می دهد.



مزه ماجرا تخم مرغ پخته (سفت شده)

اگر طعم اسفناج برای شما چندان خوشایند نیست، تخم مرغ سرشار از پروتئین می تواند طعم سالاد را برای شما هیجان انگیزتر کند.



افزودنی باحال پنیر پارمزان

بانمک بودن عجیب این پنیر در سالاد اسفناج حتما توجه شما را جلب خواهد کرد.



و بالاخره آخر داستان سرکه بالزامیک

این سالاد گستره متفاوتی از طعم های گوناگون دارد به همین خاطر کمی سرکه ترش و شیرین بالزامیک مزه این سالاد را کامل می کند



از ذهنتان کمک بگیرید

اگر دوست دارید می توانید به جای پنیرپارمزان از پنیرهای دیگری استفاده کنید؛ مثلا:

  • فتا

  • گودا

  • پنیر فرانسوی (بلوچیز)

  • پنیر پیتزا

باز نشر اختصاصی: Bartarinha.ir


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج