۱۸۲۸۵۲
۴ نظر
۵۱۷۳
۴ نظر
۵۱۷۳
پ

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (۱)

دوستای عزیزم سعی کردم برای عید نوروز آموزشهای تهیه شیرینی های ساده و کاربردی و البته بسیار خوشمزه رو براتون بذارم ایشالا که ازش استفاده کنید و برای نوروز خودتون دست به کار بشید.

سایت سوران: دوستای عزیزم سعی کردم برای عید نوروز آموزشهای تهیه شیرینی های ساده و کاربردی و البته بسیار خوشمزه رو براتون بذارم ایشالا که ازش استفاده کنید و برای نوروز خودتون دست به کار بشید.

شیرینی نخودچی:

این شیرینی کلا جزو شیرینی های به شدت ساده و خوشمزست که توی عید خیلی زیاد استفاده میشه و افراد مبتدی و تازه کار هم راحت میتونن تهیش کنن !

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

مواد لازم:

  • پودر هل:۱قاشق مرباخوری سرپر
  • پودر شکر:نیم کیلو
  • خلال پسته :به میزان لازم
  • کره:نیم کیلو
  • آرد نخودچی:۱کیلوگرم

طرز تهیه:

1. اول پودر شکر رو با کره مخلوط کنید و با قاشق خوب هم بزنیدشون تا یکنواخت بشن.کره باید از قبل نرم شده باشه.آرد نخودچی و پودر هل رو یکباره به مواد اضافه کنید و بعد دستتون رو کمی چرب کنید و مواد رو خوب ورز بدید تا کامل همه چیزا با هم قاطی بشن.حالا دو دفعه مواد رو چرخ کنید تا کاملا از یکنواخت شدنش مطمئن بشید .حتما کار چرخ کردن مواد رو دو بار انجام بدید یا حتی 3 مرتبه چون در کیفیت نهایی بسیار موثره.

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

۲. حالا خمیر آماده شده رو روی سطح چرب شده پهن کنید و به قطر دلخواه درش بیارید.روی خمیر قالب بزنید یا اینکه اونو قلقلی کنید و روی هر کدوم از شیرینی ها مقداری پودر پسته یا خلال قرار بدید.داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو داخلش بچینید.فر رو از قبل ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی رو ۳۵تا۴۰ دقیقه داخلش قرار بدید.

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

نکات:

۱)اگر دوست دارید مقداری زعفران هم به خمیر اضافه کنید.

۲)میتونید مقداری پودر پسته هم داخل خمیر بریزید.

۳)به جای کره میشه از روغن جامد استفاده کرد.

نان برنجی:

مواد لازم:

  • گلاب:نصف پیمانه
  • تخم مرغ:۱عدد
  • پودر شکر:۱۷۵گرم
  • کره:۲۵۰گرم
  • آرد برنج:نیم کیلو
  • تخم خرفه یا سیاه دانه:به میزان لازم

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

طرز تهیه :

۱. اول پودر شکر رو با کره کمی نرم شده مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید تا کمی یکنواخت بشن.تخم مرغ رو نیم ساعت قبل داخل دمای اتاق قرار بدید و بعد به مواد اضافه کنید و بازم به خوبی مواد رو هم بزنید.گلاب رو هم داخل خمیر بریزید و با قاشق مواد رو خوب هم بزنید.آرد برنج رو حتما و حتما و حتما ۳بار الک کنید و بعد نصفش رو کم کم به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید .حالا با دست خمیر رو ورز بدید و کم کم بقیه آرد رو هم اضافه کنید.

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

۲. خمیر آماده شده رو داخل نایلون قرار بدید و دربش رو ببندید و ۲۴ساعت بذاریدش داخل یخچال.فر رو با دمای ۳۰۰درجه فارنهایت یا ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید.از خمیر گلوله هایی به اندازه دلخواه در بیارید و روی سینی بذارید و بعد با مهر مخصوص یا هر وسیله ای که دوست دارید روش طرح بندازید.در آخر هم روی شیرینی ها مقداری تخم خرفه یا سیاهدانه بپاشید.سینی رو ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار بدید.

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

نکات:

۱)میشه به جای کره از روغن جامد استفاده کرد.

۲)حتما طرح زدن روی خمیر رو سریع انجام بدید.اگر صبر کنید بعد از چیدن همه خمیر ها روی همه مهر بزنید شیرینی ها ترک میخورن.

۳)اگر دوست دارید داخل خمیر ۲تا ۵قطره زعفران ابکرده غلیظ اضافه کنید.

شیرینی پنجره ای

مواد لازم:

  • گلاب:نصف پیمانه
  • نشاسته:۷۵گرم
  • تخم مرغ:۵عدد
  • شیر سرد:۱پیمانه
  • آرد سفید گندم:۷۵گرم
  • پودر شکر و پودر هل و پودر پسته به میزان لازم برای تزیین

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

طرز تهیه:

۱. اول داخل ظرفی مناسب نشاسته و شیر سرد رو با هم مخلوط کنید.وقتی خوب با هم مخلوط شدن و کامل نشاسته حل شد ظرف رو ۱۵ دقیقه کنار بذارید تا نشاسته داخل شیر حل بشه.حالا یکی یکی تخم مرغها رو به شیر اضافه کنید و هر بار با اضافه کردن هر تخم مرغ ۱دقیقه مواد رو با چنگال خوب بزنید.(در مجموع ۵دقیقه مواد رو بزنید) آرد رو حتما ۳ مرتبه الک کنید و بعد خیلی کم کم و آهسته به مواد اضافش کنید.مواد رو مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشه .بهتره با چنگال مواد رو هم بزنید.

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

۲. گلاب رو در انتها به مواد اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.ظرف مناسبی رو انتخاب کنید که گود باشه و داخلش مقدار زیادی روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کامل داغ بشه.قالب مناسب و مخصوص نان پنجره ای رو داخل روغن فرو ببرید و کمی صبر کنید تا گرم بشه.قالب گرم شده رو داخل خمیر قرار بدید البته نه طوری که کل قالب داخل خمیر بره حدود نصف قالب که داخل خمیر بره کافیه.

۳. حالا خیلی سریع قالب رو داخل روغن کاملا داغ شده فرو ببرید و بعد از چند ثانیه قالب رو تکون بدید تا خمیر ازش جدا بشه و داخل روغن سرخ بشه.وقتی کامل شیرینی داخل روغن سرخ شد اونو خارج کتید و بذاریدش روی یه دستمال تا روغن اضافیش بره و بعد از اینکه کامل خنک شد روش مقداری پودر قند،پودر پسته و پودر هل بپاشید.

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

نکات:

۱)اگر دوست دارید داخل مواد کمی زعفران هم بزنید.

۲)غلظت خمیر باید شبیه فرنی باشه اگر خمیر خیلی شل بود بهش کمی آرد اضافه کنید و اگر خیلی سفت بود کمی دیگه گلاب بریزید.

۳)قالب نباید خیلی داغ بشه یا خیلی سرد باشه چون در این صورت خمیر شما بریده میشه!

۴)یادتون باشه این شیرینی رو اصلا با روغن جامد تهیه نکنید چون روغن رسوب میکنه و بد طعم میشه.

شیرینی نعلی:

این شیرینی از اون شیرینی های پر طرفدار،ساده،خوشمزه و همه پسنده من بارها خودم تهیش کردم و به جرات میتونم بگم احتمال خراب شدنش زیر ۵درصده و خیلی فوت و فن نداره پس اگر تا حالا شیرینی درست نکردید این شیرینی بهترین انتخابه!

مواد لازم:

  • آرد:۱۲۰گرم
  • پودر هل:نصف قاشق چایخوری
  • تخم مرغ:۱عدد
  • پودر شکر:۵۰گرم
  • سفیده تخم مرغ:۱عدد
  • کره:۷۰گرم
  • شکلات تخته ای و پدر پسته به میزان لازم برای تزیین

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

طرز تهیه:

۱. اول اجازه بدید کره کمی نرم بشه و بعد اون رو با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکدست بشن.بهتره ۵تا ۷ دقیقه این کار رو انجام بدید تا پودر شکر کامل حل بشه.تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید و بازم چند دقیقه ای بزنید.

۲. آرد رو حتما ۳بار الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و هر بار با همزن خوب هم بزنید تا گلوله نشه.اواخر اضافه کردن آرد همزن رو کنار بذارید و با دست خمیر رو هم بزنید.وقتی آرد کامل اضافه شد اون رو داخل نایلون قرار بدید و اجازه بدید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه.

۳. وقتی زمان گذشت خمیر رو خارج کنید و ازش مقداری بردارید ور وی سطح کار رول کنید و بعد به شکل نعل خمش کنید.داخل سینی قر کاغذ روغنی بندازید یا چربش کنید و شیرینی ها رو روش بچینید.سفیده تخم مرغ رو کامل بزنید و بعد با برس روی شیرینی ها بکشید و اگر دوست دارید روی اونها خلال پسته یا بادام قرار بدید.

۴. حالا سینی رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۵درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید و صبر کنید تا زیر شیرینی کاملا طلایی بشه ولی روش نیازی نیست خیلی تغییر رنگ بده.وقتی شیرینی پخت اون رو خارج کنید و نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا سرد بشه.مقداری شکلات رو آب کنید و نوک نعلها رو داخل شکلات قرار بدید و دوباره بذاریدش یخچال تا شکلات ببنده.

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

نکات:

۱)به جای کره میشه روغن جامد استفاده کرد.

۲)اگر دوست دارید روی شیرینی رو کامل با کاکائو بپوشونید.

۳)میتونید این شیرینی رو کاکائویی هم تهیه کنید و به ازای هر قاشق ۱ودر کاکائویی که اضافه میکنید ۱قاشق آرد از مواد کم کنید.

۴)این خمیر خیلی راحت تهیه میشه میتونید با قالبها و شکلهای مختلف باهاش شیرینی تهیه کنید.

شیرینی پا درازی:

این شیرینی مشهدی هست و طرفدارای خاص خودش رو داره و معمولا برای عید استفاده میشه

مواد لازم:

  • تخم مرغ:۲عدد
  • آرد برنج:۱۲۵ گرم
  • پودر شکر:۱۵۰گرم
  • آرد گندم:۱۲۵گرم
  • پودر هل:۱چهارم قاشق چایخوری
  • آرد نخودچی:۱۵۰گرم
  • کره:۲۵۰گرم
  • تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین.

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

طرز تهیه:

۱. کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید.تقریبا ۵ دقیقه مواد رو مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل بشه.تخم مرغها رو که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید.

۲. پودر هل رو هم به مواد اضافه کنید .هر ۳ آرد رو داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و ۳بار اونها رو الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی موثره پس لطفا کمتر از ۳بار الک نکنید.آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد رو ورز بدید.خمیر اماده شده رو داخل نایلون قرار بدید و ۱ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه.

۳. بعد از زمان همون نایلون رو روی سطح باز کنید و خمیر رو روی اون باز کنید.یه نایلون دیگه روی خمیر قرار بدید و با وردنه خمیر رو باز کنید.حالا نایلون رویی رو بردارید و خمیر رو به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب بزنید.

۴. حالا دوباره نایلون رو روی شیرینی ها بندازید و باکفگیر کمی روی اونها رو فشار بدید تا پهن بشن.خمیر های آماده شده رو روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر بچینید و .در ظرف جدا گانه ای ۱عدد تخم مرغ(اضافه) و مقداری زعفران رو با هم مخلوط کنید وبهش کمی روغن مایع اضافه کنید و سطح شیرینی ها رو با اون برس بزنید.

۵. حالا با چنگال روی شیرینی ها خطوط عمودی ایجاد کنید و مثداری کنجد روش بپاشید و بذارید شیرینی ها داخل فری که از قبل با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت گرم شده قرار بگیره تا طلایی بشه.

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

نکات:

۱)اگر دوست دارید به جای هل از زنجبیل ساییده استفاده کنید.

۲)میتونید به جای هل از وانیل هم استفاده کنید.

۳)اگر دوست دارید مقداری زعفران داخل شیرینی هم بریزید.

شیرینی سابله:

شاید بیشتر شما با این اسم اشنا باشید سابله یه شیرینی خیلی خیلی معروف فرانسوی هست که واقعا خوشمزست و طرز تهیش در حد درست کردن نیمرو راحته!!!این شیرین علاوه بر ساده بودن به شدت خوشمزه و خوش خوراکه و برای عید خیلی مناسبه!

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

مواد اولیه:

  • وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری
  • پودر شکر:۱۵۰گرم
  • پودر بادام:۱۲۵گرم
  • کره:۱۵۰گرم
  • زرده تخم مرغ:۱عدد
  • آرد سفید:۲۵۰گرم

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

طرز تهیه:

۱. اول کره نرم شده در دمای اتاق رو با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکنواخت بشن(حدود ۵دقیقه)بعد وانیل رو هم به اونها اضافه کنید و کمی دیگه هم بزنید.آرد رو ۳تا ۴بار حتما الک کنید و بعد یکباره به مواد اضافه کنید و با دست مواد رو خوب یکنواخت کنید.پودر بادام رو به مواد اضافه کنید و باز هم با دست به خوبی هم بزنید و خمیر رو منسجم کنید.خمیر رو داخل نایلون قرار بدید و در دمای اشپزخونه بذارید ۱ ساعت استراحت کنه.

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

۲. فر رو با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت روشن کنید .مقداری ارد روی میز بریزید و خمیر رو به قطر نیم سانت تا یک سانت روش باز کنید.با قالب دلخواهتون روی خمیر رو قالب بزنید و شیرینی ها رو داخل سینی چرب شده یا روی کاغذ روغنی بذارید و بعد روی اونها رو با زرده تخم مرغ برس بزنید و اجازه بدید ۱۰ دقیقه شیرینی بپزه!

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

نکات:

۱)اگر دوست دارید به آرد پودر کاکائو اضافه کنید تا شیرینی کاکائویی بشه(همون مقدار ارد رو کم کنید)

۲)میتونید به شیرینی زعفران هم اضافه کنید.

۳)اگر دوست دارید به جای کره روغن اضافه کنید.

۴)این شیرینی رو میشه با سایر مغزها مثل پسته تهیه کنید!!

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1)

ادامه دارد...
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • famy

      توی طرز ته شیرینی نخودی میبایست خمیر به مدت 24 ساعت در مشما و در یخچال بماند که ذکر نشده

    • النا کاظمی

      واقعآ مطالب اموزنده بود من چون خودم علاقه زیاد به پخت شیرینی دارم خیلی استقاده کردم با تشکر

    • مشتاق

      شیرینی پادرازی درسته که یک شیرینی پرطرفدار در مشهد و حتی جاهای دیگر است ولی در مراسم عید ازش استفاده نمیکنن بلکه بیشتر در جلسات میز کار یا عصرانه های منزل و کودکان است . بیشتر جنبه خودمانی بودن دارد تا پذیرایی عید .

    • زینب

      عالی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج