۱۸۶۵۶
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

مرغ تيكا ماسالا

اين غذا يكي از معروف‌ترين غذاهاي هندي است كه هندي‌ها ‌آن را جزو يكي از اصلي‌ترين غذاهاي خود قرار داده‌اند. مزه اين غذا با طعم كلاسيك و سس بي‌نظير هندي همراه است.

مرغ تيكا ماسالا

مرغ تيكا ماسالا

برترین ها: اين غذا يكي از معروف‌ترين غذاهاي هندي است كه هندي‌ها ‌آن را جزو يكي از اصلي‌ترين غذاهاي خود قرار داده‌اند. مزه اين غذا با طعم كلاسيك و سس بي‌نظير هندي همراه است. سس تيكا ماسالا، سسي شيرين و پخت آن سريع است. براي تهيه اين خمير بايد تمامي اين مواد را با هم مخلوط كنيد تا خمير موردنظر به دست بيايد.


مواد لازم تيكا ماسالا
  • سينه مرغ پاك شده: ۴ عدد
  • پياز متوسط: ۲ عدد
  • فلفل چيلي قرمز: يك عدد
  • زنجبيل: اندازه يك بند انگشت
  • گشنيز: يك دسته كوچك
  • روغن سبزي يا بادام‌زميني: به مقدار لازم
  • كره: يك تكه
  • خمير تيكا ماسالا: ۱۵۰گرم
  • گوجه‌فرنگي خرد شده: ۴۰۰ گرم
  • شير نارگيل: ۴۰۰ ميلي‌ليتر


مواد لازم براي سرو
  • ماست طبيعي
  • ورقه مغز بادام
  • ليمو: يك عدد


ادويه‌ها
  • روغن زيتون
  • نمك و فلفل سياه
  • روغن زيتون


مواد لازم خمير تيكا ماسالا
  • سير: 2عدد
  • زنجبيل: يك بند انگشت
  • پودرفلفل قرمز: يك قاشق چاي‌خوري
  • پودر پاپريكا: يك قاشق غذاخوري
  • نمك: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • روغن بادام‌زميني: 2 قاشق غذاخوري
  • رب گوجه‌فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
  • فلفل قرمز چيلي:‌2 عدد
  • گشنيز تازه: يك دسته كوچك
  • پودر نارگيل: يك قاشق غذاخوري
  • ورقه بادام: به ميزان لازم


برای شروع

سينه مرغ را به اندازه 2 سانتي‌متر برش دهيد. پيازها را شسته، پوست بكنيد و خرد كنيد. فلفل چيلي را با چاقو ريز كنيد و زنجبيل را رنده كنيد، گشنيزها را از ساقه جدا كرده و كنار بگذاريد.

خوراك كاري تيكا ماسالا

ابتدا يك تابه گود را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد و مقدار زيادي روغن و يك تكه كره به آن اضافه كنيد.

پياز را همراه با زنجبيل، گشنيز به مدت 10 دقيقه تفت دهيد تا زماني كه نرم و طلايي شود. در مرحله بعد خمير تيكا ماسالا را همراه با تكه‌هاي مرغ اضافه كنيد و به خوبي هم بزنيد تا كاملا در همه جاي تابه پخش شود و مرغ‌ها به يك اندازه حرارت ببينند. نمك و فلفل را به اندازه كافي روي كل مواد بريزيد و كمي روغن سبزي‌ها روي آن بريزيد. وقت آن رسيده تا گوجه‌فرنگي‌ها را در مخلوط‌كن ريخته و له كنيد و همراه با شير نارگيل داخل تابه بريزيد. در آخر نصف ليوان آب اضافه كرده و بگذاريد تا به جوش بيايد. بعد از اين‌كه به جوش آمد حرارت آن را كم كرده و در آن را بگذاريد تا با بخار آرام بپزد. هرچند دقيقه چك كنيد تا مبادا آب آن تمام شود و اگر آب آن كم بود ميزان كمي آب اضافه كرده و بگذاريد تا به مدت 20 دقيقه به آرامي بپزد.

پس از 20 دقيقه چك كنيد تا مرغ‌ها كاملا پخته شده باشد و به آن مجدد كمي نمك و فلفل سياه اضافه كرده و زير گاز را خاموش كنيد.

براي سرو

اين خوراك را مي‌توانيد با برنج سرو كنيد و يك قاشق ماست تازه روي خوراك بريزيد. ورقه‌هاي مغز بادام را همراه با چند برگ گشنيز روي خوراك ريخته و ليمو را كنار آن سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج