۱۸۸۰۹۲
۱ نظر
۵۰۰۳
۱ نظر
۵۰۰۳
پ

آشپزخانه برترین ها: روز پنجم نوروز

برترین ها تصمیم گرفته تا برای ۱۴ روز عید برایتان دستور غذایی داشته باشد تا سال نو را با انواع صبحانه، غذا، دسر، نوشیدنی، چاشنی، سالاد و ترشی جدید آغاز کنید. برای هر ۱۴ روز تعطیلات نوروز یک پکیج کامل داریم که همه وعده های غذایی در آن گنجانده شده است.

آشپزخانه برترین ها: روز پنجم نوروز
برترین ها: برترین ها تصمیم گرفته تا برای 14 روز عید برایتان دستور غذایی داشته باشد تا سال نو را با انواع صبحانه، غذا، دسر، نوشیدنی، چاشنی، سالاد و ترشی جدید آغاز کنید. برای هر 14 روز تعطیلات نوروز یک پکیج کامل داریم که همه وعده های غذایی در آن گنجانده شده است.

تقریبا بیشتر غذاها غیرایرانی هستند تا به این بهانه خوراک های جدیدی به برنامه های غذایی خود اضافه و طعم و مزه غذاهای ملل را امتحان کنید.

صبحانه

پارفه صبحانه

آشپزخانه برترین ها: روز پنجم نوروز

• تعداد: ۴ عدد
• زمان آماده سازی و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

• 1/4 پیمانه کشمش
• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال
• دو قاشق غذاخوری آب پرتقال
• دو قاشق چایخوری وانیل
• 110 گرم پنیر خامه ای کم چرب
• یک قاشق غذاخوری شکر
• دو پیمانه توت فرنگی، شاتوت و آلبالوی تازه
• نصف پیمانه گرانولای کم چرب
• عسل (اختیاری)
• پوست رنده شده پرتقال (اختیاری)

طرز تهیه

۱. در یک کاسه کوچک (مخصوص مایکروفر)، کشمش و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ ثانیه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰ درصد بگذارید. آن را خارج و به مدت یک دقیقه خنک کنید، سپس وانیل را اضافه کنید و کنار بگذارید.

۲. در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا نرم شود. مخلوط کشمش و یک قاشق چایخوری پوست پرتقال را اضافه کنید.

۳. در چهار لیوان پایه دار، نیمی از مخلوط پنیر خامه ای، میوه ها و نیمی از گرانولا رابریزید. دوباره یک لایه دیگر به همین ترتیب روی مواد قبلی بریزید. در صورت تمایل با پوست پرتقال تزئین و سرو کنید.

ناهار

گوشت قلقلی مغزدار یونانی

آشپزخانه برترین ها: روز پنجم نوروز

گوشت قلقلی غذای خوشمزه ای است که در سس گوجه فرنگی یا خالی و به همراه سیب زمینی سرخ کرده پخته و سرو می شود. این غذا را در آشپزی بیشتر کشورهای دنیا می توان دید. یکی از این کشورها یونان است. شاید بدانید یونانی ها در بیشتر غذاهای خود از پنیر و زیتون استفاده می کنند و این دستور نیز از این قاعده مستثنا نیست. با ما همراه باشید.

• تعداد: ۴۰ عدد
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

• دو عدد تخم مرغ
• یک پیمانه خرده نان
• ¼ پیمانه زیتون سبز با مغز فلفل خرد شده
• ¼ پیمانه زیتون سیاه خرد شده
• ¼ پیمانه جعفری تازه خرد شده
• 4 حبه سیر رنده شده
• یک قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۴۵۰ گرم گوشت‌ لخم چرخ‌کرده
• 450 گرم گوشت‌ بره چرخ‌کرده
• ۱۷۰ گرم پنیر فتا خرد شده
• سس گوجه فرنگی یونانی*

طرز تهیه

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و خرده های نان را به آن اضافه کنید. سپس زیتون ها، جعفری، سیر، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. در انتها، گوشت های چرخ‌کرده را اضافه کنید و هم بزنید.

2. مقداری از مخلوط گوشت را کف دست بگذارید، کمی صاف کنید، داخل آن یک تکه پنیر فتا قرار دهید و سپس گوشت را قلقلی کنید. همه گوشت ها را به همین ترتیب درست کنید و داخل یک تابه بزرگ بچینید. سپس تابه را به مدت 25 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شوند.

3. این غذا را گرم و به همراه سس گوجه فرنگی یونانی سرو کنید.

*سس گوجه فرنگی یونانی

مواد لازم

• نصف پیمانه پیاز خرد شده
• یک حبه سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۲۲۵ گرم سس گوجه فرنگی
• 1/4 پیمانه آب گوشت
• یک قاشق چایخوری پودر آویشن
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

طرز تهیه

1. در یک شیرجوش متوسط، پیاز و سیر را روی حرارت متوسط تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سس گوجه فرنگی، آب گوشت، آویشن و دارچین را اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.

میان وعده

لقمه کاهویی مرغ

آشپزخانه برترین ها: روز پنجم نوروز

• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه

مواد لازم

• سه عدد پیازچه
• ۸۵ گرم سینه مرغ (نواری برش دهید و بپزید)
• نصف یک عدد فلفل دلمه ای سبز، خرد شده
• سه قاشق غذاخوری سرکه برنج
• یک قاشق چایخوری روغن زیتون
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• یک پیمانه کلم رنده شده
• دو قاشق غذاخوری آب
• دو قاشق غذاخوری سویا سس
• 8 برگ کاهو

طرز تهیه

1. انتهای پیازچه ها را جدا کنید. قسمت سبز آنها را برش دهید و کنار بگذارید. در غذاساز، قسمت های سفید پیازچه، سینه های مرغ، فلفل دلمه ای، یک قاشق غذاخوری سرکه، روغن، نمک و فلفل های سیاه و قرمز را بریزید. در غذاساز را ببندید و چند دقیقه هم بزنید تا همه مواد خرد شوند. آنها را داخل کاسه بریزید. کلم را اضافه کنید و هم بزنید.

2. آنها را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید.

3. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، قسمت های سبز پیازچه، دو قاشق غذاخوری سرکه، آب و سویا سس را با هم مخلوط کنید و در کنار غذا سرو کنید.

سوپ

سوپ مرغ و نودل مکزیکی

آشپزخانه برترین ها: روز پنجم نوروز

• تعداد: ۶ نفر

مواد لازم

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد پیاز سفید خرد شده
• نصف پیمانه کرفس خرد شده
• یک پیمانه هویج خرد شده
• ۶ حبه سیر رنده شده
• 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
• ۶ پیمانه آب مرغ
• 400 گرم کنسرو گوجه فرنگی
• ۱.۵ پیمانه نودل ورمیشل
• یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده
• نصف قاشق چایخوری گشنیز
• یک قاشق چایخوری زیره سبز
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه
• نصف قاشق چایخوری نمک
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک پیمانه گشنیز تازه خرد شده
• آب دو عدد لیموترش

طرز تهیه

۱. در یک قابلمه روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سبک شود. سپس هویج را اضافه کنید و تفت دهید.

۲. سیر و فلفل هالوپینو را اضافه کنید و یک یا دو دقیقه دیگر تفت دهید.

۳. گوجه فرنگی ها و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید، بجوشد. هنگامی که مرغ ها پختند، آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

۴. حرارت را کم کنید و ورمیشل و ادویه (نمک، فلفل، گشنیز، زردچوبه و زیره سبز) را به همراه آب دو عدد لیموترش اضافه کنید.

۵. ۵ دقیقه پس از پختن ورمیشل ها، حرارت را خاموش کنید.

۶. این سوپ را به همراه گشنیز تازه و قاچ های لیموترش سرو کنید.

شام

فتوچینی کاربناری

آشپزخانه برترین ها: روز پنجم نوروز

• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
• ¼ پیمانه کره
• 4 ورقه ژامبون سرخ کرده
• ۸۵ گرم ژامبون خرد کرده
• 1/3 پیمانه خامه فرم گرفته
• ۱/۳ پیمانه سرکه سفید
• 1/3 پیمانه شیر
• یک عدد زرده تخم مرغ همزده
• دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
• یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
• 255 گرم فتوچینی
• پنیر پارمسان رنده شده
• فلفل سیاه

طرز تهیه

1. در یک قابلمه کوچک، پیاز را به مدت 5 دقیقه در کره تفت دهید. سپس ژامبون ها را اضافه کنید. 3 دقیقه دیگر تفت دهید. سرکه سفید را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید. 5 دقیقه مدام هم بزنید، سپس شیر و خامه را اضافه کنید.

2. پس از جوشیدن، به تدریج زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان و جعفری اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.

3. فتوچینی را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. پاستا را داخل کاسه بزرگی بریزید. روی آن سس بریزید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل پنیر پارمسان بیشتر و دانه های فلفل برای تزئین روی آن بپاشید.

چاشنی

سالاد مرغ و گلابی کبابی

آشپزخانه برترین ها: روز پنجم نوروز

• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: ۴ دقیقه
• زمان گریل: 12 دقیقه

مواد لازم

• یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
• یک قاشق غذاخوری کره
• 4 عدد سینه بدون استخوان مرغ
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۳ عدد گلابی سفت
• 3 عدد موسیر متوسط خرد شده
• ¼ پیمانه نکتار گلابی یا آب سیب
• 3 قاشق غذاخوری روغن گردو
• دو قاشق غذاخوری سرکه سیب
• 1/3 پیمانه بلوچیز
• ¼ پیمانه گردوی بوداده و خرد شده
• نان خشک و نازک یا کراکر

طرز تهیه

1. در یک تابه بزرگ و نچسب، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. کره را اضافه کنید. به مرغ ها نمک و فلفل بزنید و آنها را در تابه قرار دهید. هر طرف آنها را 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. موسیر و گلابی را اضافه کنید و آن را داخل فر با دمای 425 درجه فارنهایت قرار دهید. پس از 5 دقیقه مرغ ها را از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید.

2. دوباره تابه را داخل فر بگذارید تا موسیر و گلابی 8 تا 10 دقیقه پخته و طلایی شوند. سپس آنها را روی مرغ ها داخل بشقاب بریزید.

3. آب سیب یا نکتار گلابی، روغن گردو و سرکه را به تابه اضافه کنید. هم بزنید تا با مواد ته تابه مخلوط شوند. سپس آنها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. مرغ ها، گلابی و موسیرها را خرد کنید و داخل کاسه آب میوه بریزید. خوب هم بزنید و آنها را داخل بشقابی که می خواهید سرو کنید، منتقل کنید. رو ی آنها بلوچیز، گردوی خرد شده و نان خشک قرار دهید و گرم سرو کنید.

دسر

شکلات‌های کاراملی

آشپزخانه برترین ها: روز پنجم نوروز

• تعداد: ۴۸ عدد
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان استراحت: یک ساعت

مواد لازم

• ۳۴۰ گرم روکش شکلاتی یا وانیلی
• یک پیمانه تکه های تافی، پسته خرد شده
• ۴۸ عدد چوب شکلات پلاستیکی
• 400 گرم کارامل وانیلی
• ۵۵.۵ گرم روکش شکلاتی یا وانیلی

طرز تهیه

۱. ۳۴۰ گرم روکش شکلاتی را داخل کاسه بریزید و آن را سه دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰ درصد قرار دهید تا شکلات ها آب شوند.

۲. تکه های تافی یا پسته را داخل یک بشقاب گود بریزید. چوب های شکلات پلاستیکی را داخل کارامل ها فرو کنید. سپس آنها را داخل شکلات آب شده فرو کنید و اجازه دهید شکلات اضافه از آن بریزد. سپس آنها را داخل خرده های پسنه، تافی یا هر طعمی که دوست دارید بغلتانید تا به طور کامل با ماده دلخواه پوشیده شوند. سپس آنها را روی سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید.

۳. باید اجازه دهید شکلات ها حدود یک ساعت در دمای اتاق بمانند تا سفت شوند.

۴. در صورت تمایل می توانید روکش های شکلاتی رنگی را در مایکروفر آب کنید، آنها را داخل کیسه پلاستیکی بریزید. سر کیسه را خیلی کوچک سوراخ کنید و روی تافی ها به صورت مورب خط بکشید تا لایه دیگری از روکش رنگی به آنها شکل زیبایی ببخشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • فامیل دور

      چه شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-o :-o

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج