کلم پلو، پلویی ساده و خوشمزه
گوشت را به همراه یک عدد پیاز رنده شده ( متوسط ) چنگ می زنیم . به اندازه سرگنجشکی برداشته و در دست گرد می کنیم در آرد می غلتانیم و بعد در روغن کمی سرخ می کنیم.
سایت مواد لازم:
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. گوشت را به همراه یک عدد پیاز رنده شده ( متوسط ) چنگ می زنیم . به اندازه سرگنجشکی برداشته و در دست گرد می کنیم در آرد می غلتانیم و بعد در روغن کمی سرخ می کنیم.
۲. کمی روغن در تابه ریخته یک عدد پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم تا بلوری شود. کلم را اضافه کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با حرارت ملایم می چرخانیم . نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و زعفران را ریخته دوباره کمی هم می زنیم.
۳. برنج را خیس کرده بعد از کمی پخت ریحان، جعفری و ترخان خرد شده را اضافه کرده مانند سبزی پلو آبکش می کنیم.
۴. روغن ته قابلمه می ریزیم مقداری برنج در قابلمه ریخته و از مایع کلم و کوفته ریزها روی آن می ریزیم دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد تمام شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا دم برنج بالا بیاید. دمکنی می گذاریم تا برنج دم بکشد.
مواد لازم:
- کلم خرد شده : یک کیلو
- برنج : یک کیلو
- گوشت چرخ شده : ۵۰۰ گرم
- ریحان : ۴۰۰ گرم
- ترخان : ۲۵۰ گرم
- جعفری : ۲۰۰ گرم
- پیاز : ۲ عدد
- زعفران : ۳ قاشق
- روغن : به مقدار لازم
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- ادویه پلویی : یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
۱. گوشت را به همراه یک عدد پیاز رنده شده ( متوسط ) چنگ می زنیم . به اندازه سرگنجشکی برداشته و در دست گرد می کنیم در آرد می غلتانیم و بعد در روغن کمی سرخ می کنیم.
۲. کمی روغن در تابه ریخته یک عدد پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم تا بلوری شود. کلم را اضافه کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با حرارت ملایم می چرخانیم . نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و زعفران را ریخته دوباره کمی هم می زنیم.
۳. برنج را خیس کرده بعد از کمی پخت ریحان، جعفری و ترخان خرد شده را اضافه کرده مانند سبزی پلو آبکش می کنیم.
۴. روغن ته قابلمه می ریزیم مقداری برنج در قابلمه ریخته و از مایع کلم و کوفته ریزها روی آن می ریزیم دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد تمام شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا دم برنج بالا بیاید. دمکنی می گذاریم تا برنج دم بکشد.
پ
نظر کاربران
وای من دیوونه ی کلم پلو شیرازی ام با اینکه خودمم شیرازیم، وای که یه کلم پلو خوشمزه با سالاد شیرازی چه حالی میده و می چسبه ... شما ها هم حتما کلم پلو شیرازی رو امتحان کنین... کلم پلو پلو شیرازی رو با کلم قنبید که اصلش واسه قم هست رو هم میشه طبخ کرد