دستورهای دسر با تركيب پرتقال و توت‌فرنگي
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۹۳۳۴
۲۶ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۰
۱۴۸۹۷
تركيب پرتقال و توت‌فرنگي از هر لحاظ جذاب،‌ دلنشين و اشتهاآور است. رنگ نارنجي و قرمز در كنار هم هارموني زيبايي دارد و اگر كمي سليقه به خرج داده و خامه را هم در تابلوي خوراكي‌تان به كار ببريد نتيجه بهتري به دست مي‌‌آيد.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:  تركيب پرتقال و توت‌فرنگي از هر لحاظ جذاب،‌ دلنشين و اشتهاآور است. رنگ نارنجي و قرمز در كنار هم هارموني زيبايي دارد و اگر كمي سليقه به خرج داده و خامه را هم در تابلوي خوراكي‌تان به كار ببريد نتيجه بهتري به دست مي‌‌آيد. توت‌فرنگي طعمي شيرين و ملايم دارد و پرتقال ملس است و هر دو سرشار از ويتامين ث،‌ يعني ضدسرماخوردگي. در ضمن اين دو ميوه عطري خوش دارند. با اين حال هيچ كدام به ديگري غالب نمي‌شود و در كنار هم عطري جديد و شامه‌نواز به دست مي‌دهد.





تارت تـــوت‌فرنــگى

مواد لازم خمیر:
  •  آرد: 250 گرم
  •  كره سرد: 125 گرم
  •  شكر: 50 گرم
  •  نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
  •  زرده تخم مرغ: 2 عدد
  •  آب يخ: دو قاشق سوپخوري
مواد لازم  مياني:
  •  پنير خامه‌اي: 300 گرم
  •  شكر: 3 قاشق سوپخوري
  •  وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
  •  خامه فرم گرفته: 300 گرم
  •  توت فرنگي: به ميزان لازم
روش تهیه خمیر:

1 - آرد و نمك و شكر را در مخلوط‌كن بريزيد، كره را اضافه كنيد تا به شكل خرده نان درآيد. بعد از آن زرده تخم مرغ و آب يخ را هم اضافه كنيد.

2 - پس از شكل گرفتن، مواد را داخل كيسه فريزر در يخچال به مدت 30 دقيقه استراحت دهيد، سپس روي سطح آرد پاشي‌شده خمير را باز كرده و كف قالب پهن كنيد.

3 - روي خمير را چنگال بزنيد و به مدت 15 دقيقه در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد.

4 -پس از خنك شدن از مواد مياني پر كنيد و توت فرنگي‌ها را روي مواد بچينيد.

روش تهيه مواد مياني:

1 - پنير خامه‌اي و شكر را همراه وانيل بزنيد تا حالت كرم پيدا كند.

2 - خامه فرم گرفته را به مواد قبلي اضافه كنيد تا يك دست شود.

3 - حالا كرم شما آماده پهن كردن و مصرف است.





پاى پرتقال

مواد لازم كيك اسفنجي شكلاتي:
  •  تخم‌مرغ: 6عدد
  •  شكر: 150گرم
  •  پودر كاكائو: 20گرم
  •  آبجوش: یک چهارم پيمانه
  •  بیكينگ‌پودر: يك قاشق چايخوري
  • مواد لازم کرم پرتقال
  •  خامه فرم گرفته: 500 گرم
  •  ژلاتين: 8ورق
  •  پرتقال: 2 عدد
  •  زرده تخم‌‌مرغ: 6عدد
  •  شكر: 200 گرم
  •  اسانس پرتقال: چند قطره
  •  شير: نيم ليتر
  •  رنگ نارنجي: به ميزان لازم
  •  پودر كاكائو: 2 قاشق سوپ‌خوري
روش تهيه كيك اسفنجي:

1- زرده و سفيده تخم‌مرغ را از هم جدا كنيد.

2- شكر را همراه زرده تخم‌مرغ و وانيل كمي بزنيد و سپس آب جوش را اضافه كنيد و دوباره به وسيله همزن بزنيد.

3- سفيده‌ها را در ظرف جداگانه بزنيد تا پف كند و بعد به آرامي به زرده اضافه كنيد.

4- بیكينگ‌پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كرده و به تدريج به مواد قبلي بيفزاييد.

5- حالا مواد را داخل سيني فر 40×30 كه با كاغذ روغني پوشيده شده بريزيد و در فر با حرارت 220 درجه سانتي‌گراد را به مدت 10 دقيقه بپزيد.

6- بعد از خنك شدن كيك را از وسط نصف كرده و با آب پرتقال مرطوب كنيد.

7- حالا اول از كرم پرتقال روي نيمي از كيك پهن كنيد و بعد نيم ديگر كيك اسفنجي را روي كرم پرتقال قرار دهيد.

8- در اين مرحله از كرم شكلاتي روي كيك اسفنجي بريزيد.

9- در آخرين مرحله از كرم پرتقال روي كرم شكلات پهن كرده و به مدت 4 ساعت در يخچال قرار دهيد تا دسر شما آماده شود.

روش تهيه كرم:

1- ابتدا پوست دو عدد پرتقال را با رنده ريز رنده كرده و سپس آب پرتقال را بگيريد و كنار بگذاريد.

2- ورقه‌هاي ژلاتين را داخل آب سرد خيس كرده، وقتي نرم شدند از آب خارج كنيد و داخل ظرف ريخته،‌ همراه آب پرتقال روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ذوب و يكدست شود.

3- زرده‌هاي تخم‌مرغ را به همراه شكر آنقدر بزنيد تا پف كند.

4- اسانس و پوست پرتقال رنده شده را به مواد زرده اضافه كنيد.

5- وقتي همه را با هم مخلوط كرديد مايع را به همراه شير داخل شيرجوش ريخته و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا به جوش آيد. مطمئن شوي كه زرده تخم‌مرغ پخته‌اند.

6- مايع را از روي حرارت برداشته و اجازه دهيد تا خنك شود.

7- خامه فرم گرفته را داخل كاسه همزن بزنيد.

8- مايع زرده را آرام‌آرام اضافه كرده و با درجه كند همزن بزنيد تا مواد كاملا يكدست شود.

9- يك‌چهارم از مواد را برداشته كنار بگذاريد و به آن سه قاشق سوپ‌خوري پودر كاكائو اضافه كنيد و به بقيه كرم رنگ‌ نارنجي را هم اضافه كنيد.

10- مواد كرمي را داخل يخچال قرار دهيد تا كمي خودش را بگيرد و قابل پهن كردن روي كيك اسفنجي شود.





چيز كيك پرتقال

مواد لازم
  •  شكر: يك پيمانه
  •  خامه: يك پيمانه
  •  آب پرتقال:  يك پيمانه
  •  پنير خامه‌اي: 450 گرم
  •  آرد ذرت 4 قاشق سوپخوري
  •  تخم مرغ: 4 عدد
  •  پوست پرتقال رنده شده: يك قاشق چايخوري
  • مواد  لازم رويه:
  •  آرد ذرت اضافي: 2 قاشق سوپخوري
  •  آب پرتقال: يك پيمانه
  •  رنگ نارنجی خوراكي: به ميزان لازم
  •  اسانس پرتقال: به میزان لازم
روش تهیه:

1 - كف قالب بيست سانتيمتري را كاغذ روغني پهن كنيد.

2 - داخل كاسه همزن پنير خامه‌اي، شكر و خامه را به وسيله همزن برقي بزنيد تا يكدست شود. تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

 3 -  در اين مرحله آب پرتغال، آرد ذرت و پوست پرتقال رنده‌شده را كم‌كم اضافه كنيد و همزن را كنار بگذاريد.

4 -  مواد آماده را داخل قالب ريخته، كف و اطراف قالب را به وسيله فويل بپوشانيد و به مدت 35 دقيقه داخل ظرف  آب طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا بپزد.

 5 - بعد از پخت چيزكيك، فر را خاموش كرده و در فر را باز بگذاريد و اجازه دهيد چيز كيك در فر خنك شود، سپس آن را بيرون آورده و به مدت 2 ساعت داخل يخچال قرار دهيد.

6 - مواد رويه را، روي چيزكيك پهن كرده و مجددا داخل يخچال قرار دهيد. سپس از قالب خارج كرده و نوش جان كنيد.

روش تهيه مواد رويه:

آرد ذرت اضافي را همراه با آب پرتغال روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا به شكل فرني درآيد. در صورت دلخواه رنگ را اضافه كنيد و كنار بگذاريد تا خنك شود و كرم خنك شده را روي دسر بريزيد.





دسر پرتقال و توت فرنگى

مواد لازم
  •  بيسكوييت پودر شده: 200 گرم
  •  كره آب شده: 80 گرم
  •   دارچين: يك قاشق چايخوري
  •  ژله توت فرنگي: يك بسته
  •  شكر: 150 گرم
  •   آب پرتقال: 200 ميلي ليتر
  •  پوست پرتقال رنده شده: يك قاشق چايخوري
  •   آب ليموترش: يك قاشق سوپخوري
  •  پنير خامه‌اي: 150 گرم
  •  خامه فرم گرفته: 150 گرم
  •  پودر ژلاتين: يك و نيم قاشق چايخوري
  •   توت فرنگي:‌به ميزان لازم
روش تهیه:

1 - بیسکوییت را با کره آب شده و دارچین مخلوط کرده و کف لیوان بریزید تا کره نرم شده و ببندد.

2 - شكر را همراه پنير خامه‌اي مخلوط كرده و هم بزنيد. 160 میلی لیتر از آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را به همراه آب ليموترش اضافه كنيد.

3 - پودر ژلاتين را روي 60 ميلي ليتر از آب پرتقال ريخته و به روش بن ماري ذوب كنيد.

4 -  پس از خنك شدن به بقيه مواد اضافه كنيد.

5 - خامه فرم گرفته را به مواد بيفزاييد و در لیوان‌ها بريزيد، سپس داخل يخچال بگذاريد.

6 - ژله توت فرنگي را طبق دستور آماده كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا حالت سفيده تخم مرغ پيدا كند.

7 - سپس روي دسر پهن كرده و با توت فرنگي روي دسر را تزئين كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
روشا فارمسی_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
اورانوس_فوتر2
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیان طب - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر