كرم كارامل
۱۹۳۶۵
۰۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۸
۲۹۸۷۷
كمتر كسي را مي‌شناسيد كه تا به حال كارامل را نچشيده و يا اسم آن را نشنيده باشد.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:  كمتر كسي را مي‌شناسيد كه تا به حال كارامل را نچشيده و يا اسم آن را نشنيده باشد. اين دسر آنچنان در سراسر جهان جا باز كرده كه شايد از بسياري ستاره‌هاي هاليوود، سياستمداران و مصلحان اجتماعي مثل گاندي و نلسون ماندلا نام آشناتر باشد و در غير اين صورت هم مطمئن باشيد از  همگي آنها شيرين‌تر و در دسترس‌تر است! كرم كارامل شامل كرم كاستارد و كارامل يا همان شكر سوخته است. جالب آن‌كه اين  تركيب عجيب و ساده براي ساليان دراز مايه تفاخر فرانسوي‌هاي بورژوا به بريتانيايي‌هاي سيب‌زميني‌خور بود. حتي اكنون نيز كرم كارامل كه در فرانسه به نام فلن «Flan» نيز شناخته مي‌شود مايه تمسخر بريتانيايي‌هاست زيرا فلن در جزيره نوعي تارت است كه با هويج و سيب‌زميني و بقيه سبزي‌ها پر و پخته مي‌شود و لطافت اين دسر كجا و آن خمير پخته شده زمخت كجا! بگذريم اين دسر در ايران هم‌اكنون در بقالي‌هاي كوچكي كه نام سوپرماركت را يدك مي‌كشند هم فروخته مي‌شود و معمولاً مهمان خانه‌هاي شما هنگام پخش سريال و فوتبال است. اگر از چاقي مي‌ترسيد مراقب باشيد، در غير اين صورت رحم نكنيد.

مواد لازم براي كارامل:
  •  شكر 100 گرم
  • آبليموي تازه يك قاشق سوپخوري
  • آب 3 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي كرم:
  •  تخم‌‌مرغ 6 عدد
  •  شكر 75گرم
  •  خامه 300 ميلي‌ليتر
  •  وانيل يك‌چهارم قاشق چايخوري
  •  شير 450 ميلي‌ليتر



روش تهيه كرم كارامل:

1 - شكر، آب و آبليموي تازه را در ظرفي ريخته روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شود. سپس حرارت را زياد كنيد تا شكر كاملاً به رنگ قهوه‌‌اي درآيد.

2 - كارامل آماده را در كف قالب مورد نظر بريزيد و كنار بگذاريد. تخم‌مرغ را با شكر و وانيل بزنيد تا خوب مخلوط شود.

3 - شير و خامه را مخلوط كرده روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. شير در حال جوش را به تخم‌مرغ و شكر زده شده اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا صاف شود. مواد آماده را روي كارامل بريزيد.

4 - در يك سيني فر آب بريزيد و قالب را درون سيني محتواي آب قرار دهيد به طوري كه آب تا نيمه ديواره قالب را بگيرد.

5 - فرا را با حرارت 160 درجه  سانتي‌گراد گرم كنيد و شيريني را درون فر به مدت 40 دقيقه يا تا زماني‌كه كرم درون فر ببندد قرار دهيد.

6 - سپس سيني را از فر خارج كرده، قالب را از درون آب خارج كنيد و كنار بگذاريد تا كاملا در دماي محيط خنك شود.

7 - روي آن را بپوشانيد و به مدت 8 ساعت در يخچال قرار بدهيد. بهتر است كرم كارامل را قبل از سرو كردن برگردانيد.

8  - براي زيباتر شدن، مي‌توانيد از ميوه‌هايي مثل توت‌فرنگي یا سبزیجاتی مثل نعنا تازه استفاده كنيد.
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:1
-
12:11 - 1392/02/22
آشپز محترم کاراملت چه قدر حباب داره؟؟خوب درست کردنشو بلد نبودیا؟! خیلی مهمه که حباب نیوفته....
Iran, Islamic Republic of
16:03 - 1393/01/16
با سلم وتشکراززحمات شما
کارامل طبق دستور درست کردم ولی خیلی
تلخ شد وقابل خوردن نبود.
لطفا راهنمائی فرمائید
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۴:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
وانیل زیاد ریختی و شربتت لابد زیاد رو گاز گذاشتی و طعم سوخته گرفته ک تلخله
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج