كيك آناناس
۱۹۳۶۷
۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۸
۱۰۷۰۹ 
كره و شكره قهوه‌اي را داخل ظرف ريخته، روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شود از اين مخلوط كف قالب موردنظر بريزيد، سپس يك حلقه آناناس كف ظرف قرار داده و يك عدد گيلاس وسط آناناس بگذاريد..
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

مواد  لازم:
  •  كره: 100 گرم 
  • شكر قهوه‌اي روشن: 100 گرم 
  • كمپوت آناناس: يك عدد 
  • گيلاس گلاسه شده: به ميزان لازم 
  • كره اضافي: 90 گرم  شكر: 160 گرم
  • آرد: 110 گرم 
  • آرد ذرت: 80 گرم 
  • تخم‌مرغ: 3 عدد 
  • بيكينگ پودر: يك قاشق سوپخوري 
  • خامه: 70 گرم 
  • آب ليمو: 4 قاشق سوپخوري 
  • رنده پوست پرتقال: يك قاشق چايخوري



روش تهيه:

1 - كره و شكره قهوه‌اي را داخل ظرف ريخته، روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شود.

2 - از اين مخلوط كف قالب موردنظر بريزيد، سپس يك حلقه آناناس كف ظرف قرار داده و يك عدد گيلاس وسط آناناس بگذاريد.

3 - حال مواد كيك را آماده كنيد، به اين ترتيب كه آردها و بيكينگ‌پودر را الك كرده، داخل كاسه هم‌زن بريزيد.

4 - كره اضافي، شكر و تخم‌مرغ را به همراه پوست پرتقال رنده شده، خامه و آب‌ليمو اضافه كرده و همزن را روشن كنيد.

5 - اول با دور همزن كند و بعد با دور متوسط بزنيد تا مواد تغيير رنگ داده و روشن شود.

6 - مواد آماده را روي آناناس‌ها بريزيد و داخل فر از پيش گرم شده با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.

7 -  پس از خنك شدن، كيك را از داخل قالب روي ظرف موردنظر برگردانيد و با رنده پوست ليمو و خامه فرم گرفته تزئين كنيد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج