خورش آلو مسمای گیلانی
۱۹۴۵۵۹
۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹
۶۹۷۳۷ 
در این قسمت طرز تهیه آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را خواهید آموخت....
سایت بیتوته: در این قسمت طرز تهیه آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را خواهید آموخت....

مواد لازم:

  • مرغ: براي هر نفر يه تكه
  • آلو قيسي: براي هر نفر 2 تا 3 عدد
  • آلو سياه: براي هر نفر 2 تا 3 عدد
  • پياز: 2 عدد
  • شکر: 2 قاشق غذاخوري
  • زردچوبه: مقداري

خورش آلو مسما

طرز تهيه:


1. مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم, و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.

2. هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.

نكته:


• اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.

• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.

• پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.

• ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.

• طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:37 - 1394/01/26
بهتره آلو رو با پیاز داغ تفت بدید و مقداری رب گوجه فرنگی هم بهش اضافه کنید برای ملس شدنش هم مقدار کمی آب غوره به خورش اضافه کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج