غذای لاهيجانی‌ها؛ فسنجان لوبيا و بادمجان
۱۹۵۰۱۹
۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۳
۵۴۸۹۴ 
فسنجان غذاي محبوب بيشتر ايراني‌هاست اما اين مدل فسنجان را شايد تا حالا نخورده باشيد يا حتي اسمش به گوش‌تان ناآشنا باشد. اين مدل فسنجان يك غذاي خيلي قديمي لاهيجان است كه بيشتر مادر بزرگ‌ها طرز پختش را می‌دانند و جوانترها كمتر با نحوه پختش آشنا هستند.
مجله آشپزی مثبت - زهرا رنجبرشيخاني: فسنجان غذاي محبوب بيشتر ايراني‌هاست اما اين مدل فسنجان را شايد تا حالا نخورده باشيد يا حتي اسمش به گوش‌تان ناآشنا باشد. اين مدل فسنجان يك غذاي خيلي قديمي لاهيجان است كه بيشتر مادر بزرگ‌ها طرز پختش را می‌دانند و جوانترها كمتر با نحوه پختش آشنا هستند. حالا كه تا فصل گرما کمی وقت داريم مي‌توانيد در مهماني‌هايتان با اين غذاي محلي خيلي قديمي از مهمان‌هايتان پذيرايي كنيد.

غذای لاهيجانی‌ها؛ فسنجان لوبيا و بادمجان

مواد لازم

  • 1 عدد سينه مرغ  
  • 2 /1  پيمانه لوبيا چشم‌بلبلي
  • 2 عدد بادمجان
  • 1 پيمانه مغز گردو
  • 1 عدد پياز
  • 1 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • 2 ق س رب انار
  • نمك و زردچوبه به دلخواه
طرزتهیه:

1. پياز را رنده كنيد و با سينه مرغ و نصف پيمانه آب بگذاريد بپزد.

2. در یک قابلمه لوبيا چشم بلبلي را هم جداگانه بپزيد.

3. بادمجان‌ها را روي حرارت كم تفت دهيد و بعد به لوبيای پخته اضافه كنيد.

4. گردوی چرخ شده را به لوبيا و بادمجان اضافه كنيد و هم بزنيد.

5. حالا رب گوجه، رب انار، نمك و زردچوبه را هم اضافه كنيد.

6. سينه مرغ پخته شده را هم به بقيه مواد اضافه كنيد و بگذاريد براي 20 دقيقه روي حرارت كم جا بيفتد.

نکته:

قديمي‌هاي لاهيجان اين خورش را بدون مرغ و فقط با لوبيا و بادمجان درست مي‌كردند. اگر گوشت‌خور نیستيد مي‌توانيد مثل قديمي‌ها خورش‌تان را بپزيد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج