طرز تهیه پیراشکی قلب
زرده ها رو با مفتول سیمی زده بعد شیر ، روغن ، بکینگ پودر و نمک را اضافه ودر آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد و رویش را پوشانده ودر یخچال به مدت ۱ ساعت قرار می دهیم .
سایت دلگرم:
مواد لازم برای خمیر :
مواد لازم برای داخل پیراشکی :
طرز تهیه خمیر :
1. زرده ها رو با مفتول سیمی زده بعد شیر ، روغن ، بکینگ پودر و نمک را اضافه ودر آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد و رویش را پوشانده ودر یخچال به مدت 1 ساعت قرار می دهیم .
طرز تهیه مواد داخلی :
1. پیاز رو تفت داده ، گوشت رو اضافه کرده تا تغییر رنگ بده ، بعد قارچ فلفل و رب وادویه ها ودر آخر جعفری و کمی اب ولرم تا مواد پخته و آماده شود
2. بعد خمیر رو به ضخامت 2 تا 3 میل باز کرده و قالب قلب گذاشته واژ مواد داخلش قرار داده و نیمه ی دیگر خمیر رو رویش قرار داده و با سفیده تخم مرغ به هم چسبانده و با قالب قلب دوباره فرم داده و با کاتر با فاصله خمیر را برش داده و با سفیده رومال کرده ودر فر 180 به مدت 25 قرار می دهیم.
مواد لازم برای خمیر :
- تخم مرغ ۲ عدد
- روغن مایع ۱/۴ پیمانه
- شیر ۱/۴ پیمانه
- ارد۱ و ۱/۴ پیمانه
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل پیراشکی :
- گوشت چرخ شده ۱۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ عدد
- فلفل دلمه ریز شده ۲ قاشق
- قارچ ریز شده ۳ عدد
- جعفری خرد شده ۲ قاشق
- رب گوجه ۲ قاشق
- روغن مقداری، نمک،
- فلفل
- زردچوبه
- آویشن به مقدار دلخواه
طرز تهیه خمیر :
1. زرده ها رو با مفتول سیمی زده بعد شیر ، روغن ، بکینگ پودر و نمک را اضافه ودر آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد و رویش را پوشانده ودر یخچال به مدت 1 ساعت قرار می دهیم .
طرز تهیه مواد داخلی :
1. پیاز رو تفت داده ، گوشت رو اضافه کرده تا تغییر رنگ بده ، بعد قارچ فلفل و رب وادویه ها ودر آخر جعفری و کمی اب ولرم تا مواد پخته و آماده شود
2. بعد خمیر رو به ضخامت 2 تا 3 میل باز کرده و قالب قلب گذاشته واژ مواد داخلش قرار داده و نیمه ی دیگر خمیر رو رویش قرار داده و با سفیده تخم مرغ به هم چسبانده و با قالب قلب دوباره فرم داده و با کاتر با فاصله خمیر را برش داده و با سفیده رومال کرده ودر فر 180 به مدت 25 قرار می دهیم.
پ
ارسال نظر